Момиче търгува девствеността си, мечтае да е актриса

10 хиляди долара за първата нощ със Светлана
23 юли 2008 08:21, Петя Славова
158
Момиче търгува девствеността си, мечтае да е актриса
Снимка: БГНЕС

Момиче на 18 години продаде своята девственост за 10 хиляди долара.

Причина за това решение е неистовото й желание  да замине за Москва, където да учи в театралната академия.

Момичето продаде честта си на търг в интернет.

На сайт за запознанства Светлана Б. пуснала обява: “Продавам девствеността си. Това е. Не ми е нужна любов, трябват ми пари, за да вляза в театралната академия”.

Обадили й се над 300 мъже, но Светлана избрала 38-годишен предприемач -  Руслан от Москва. Именно той бил готов да й плати необходимата сума.

За осъществяването на сделката Руслан ще отиде със самолет до Омск, където живее Светлана.

Момичето мечтаело да стане актриса още от дете. След като завършило училище, то постъпило в местен културен институт. 

“Не страдам от това, че ще продам девствеността си” - разказва тя.

Момичето планира да подаде документи веднага след приключване на сделката в няколко висши института в Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
0
 
! Отговори
Мимето преди 15 години
Не се засягайте,аз говоря истината.Искам само в допълнение към горенаписаното като изисквания към мъжа,който искам и чакам е да е с перфектно развити прасци,а не някой слаботелесен,който да си мие краката в дамаджана,да бъде с перфектно подържани крака,с изрязани нокти,защото съм убедена,че половината "мъжкари"дето пишат тук се сещат да си изрежат ноктите на краката,само когато обувките започнат да им стискат.
96
0
 
0
 
! Отговори
Ghost Dog преди 15 години
По дяволите, спри да гледаш тези филми.
95
0
 
0
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 15 години
Абе Мимето се *** с вас яко, а вие кълвете :)
94
0
 
0
 
! Отговори
Mr Smith преди 15 години
Заблудено е момичето.:)Иначе щеше да знае, че въпросната стока, дето се опитва да продаде изгодно, не струва 5 пари.:)))Ако намери импотентен *** да я купи, после тя ще плаща за един хубав здравословен секс.:)
93
0
 
0
 
! Отговори
кестенява преди 15 години
Миме, имай предвид, че всички ние знаем, че има моми, които докато са девствени такива изпълнения правят, че да почервенееш от срам /отзад, в устата, между ци..те и т.н /, а иначе носят "славата" на девственици, това и Принцовете на бели коне го знаят. А по спора руса или брюнетка, отново всичко е да въпрос на вкус и чар, но нали знаеш "Русо гладно нема"!
92
0
 
0
 
! Отговори
Мимето преди 15 години
Щото черното е много хубаво,затова хората масово се изрусяват и пари дават да са руси-нали.А пък за това че нямало да се намери мъж който да ми отговаря на изискванията мога само да кажа че наистина този мъж няма да го намеря тук,щото истинските пичове и мъжкари в момента вадят пари а не си бъркат в носа и не висят по форумите в стремежа си да ръсят от малкото мозък който имат.Мъжът на който ще си дам девствеността трябва да е богат-с доход над 5000 лв месечно,със собствено жилище не по-малко от 120 квадрата,с кола модел 2008 години,трябва да ме обича и глези и да има хубав външен вид.Слаботелесни,грозни,безформени,дебели,ниски,с жълти и начупени зъби нямат шанс.
91
0
 
0
 
! Отговори
бивша девственица преди 15 години
Миме, Миме, много си заблудено мило, ама не забравяй, че девствеността е лечима, стига да се открие навреме
90
0
 
0
 
! Отговори
кака ти преди 15 години
Бе тя Мимето хич не и дреме за секса бе човек :))) тя ципата иска си продаде момичето на некой батко пък оттам нататъка хич не я интересува кво следва :) Тя си мисли че само заради почернените и руси косици ше я гледа кат писано яйце :))) хехехе
89
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мимеее, ти си от ония жени тип "роди ме мамо ***, аз сама ще се изруся". Успех с намирането на достатъчно *** мъж дето ще ти ходи постоянно по гъзерите хахаахахааххахах мнооо си заблудена за нещата от живота!
88
0
 
0
 
! Отговори
mr Smith преди 15 години
Кой нормален човек се жени, без да е правил секс преди това?Ако се окажат несъвместими сексуално?хахахаха Ужас! Това и преди 20 г. не се правеше, а ти в 21-и век бленуваш простотии.
87
0
 
0
 
! Отговори
l;h преди 15 години
А това че си руса много важно. Само ще ти кажа, че най-хубавите жени и най-исканите жени са с черни коси, т.е. брюнетки. Като почнем от преди много години най-хубавата жена е била Клеопатра. Най-исканите преди няколко години са Елизабет Тейлър, София Лорен даже и Мерилин Монро е била брюнетка и това е проличало в страстта, с която е омайвала мъжете. В наши дни какво ще кажете за Анджелина Джоли, Катрин Зита Джоунс и др. да не споменавам колко Мис свят са били и ще бъдат чернокоси и чернокожи. Така че МНОГО МОЛЯ РУСИТЕ И БЕЗЛИЧНИ ФИЗИОНОМИЯ ДА НЕ БЪДАТ С ТАКОВА САМОЧУВСКВИЕ, ЗАЩОТО И СВЕТА ПРИЗНАВА БРЮНЕТКИТЕ. Русокосите са много безлични бяло лице и руса коса най-лошата ВЪЗМОЖНА комбинация НИКАКЪВ КОНТРАСТ ПФУ гадно.
86
0
 
0
 
! Отговори
ElitY преди 15 години
haha abe tva sa palni t1potii...princove na beli kone NQMA!!! i az sam devstvena oba4e vob6te nqmam takiva o4akvaniq.tova da si s nqkoi samo za6toto 6te te izdarja e razvnosilno na tova da si poiska6 opredelena suma.....devstvena haha.i ne da si s nqkoi koito da ti zavarti glavata a prosto s tozi koito ti bi iskala pone az taka gi vazpriemam ne6tata :P
85
0
 
0
 
! Отговори
Мимето преди 15 години
Ами много по-добре за един мъж е да нае че ще е първи на една жена отколкото докато я ч*ка да си мисли колко ли ч*кии са хвърляни върху нея.Гордея се че съм девствена и и докато стана на 30 има още бая време тъй че не ме мислете.Все ще се намери някой богат батко който да оцени какво му давам щото вие безпаричните шматки тук не можете.
84
0
 
0
 
! Отговори
МЪЖ преди 15 години
малееееее, как ще те опъна отзад и въобще няма да се занимавам с ципата ти ...
83
0
 
0
 
! Отговори
няма значение! преди 15 години
Абе Миме, къде са тези мъже където само дават а нищо не вземат? Недей да мислиш, че на фолк певачките им е много лесно. Те тези мъже където им дават нещо после си го и взимат след като им се порадват малко. И освен, че стават носни кърпи на някой и много бой ядът. Така че ти добре си решила да останеш девствена за някой ама внимавай недей много иска че да не ти излезе през носа.
82
0
 
0
 
! Отговори
mr Smith преди 15 години
Моме, защо не се застреляш, ами парадираш с никому ненужна девственост? Кой ще те учи да правиш качествен секс, след като нормалните зрели жени го умеят?Мечтаният от теб мъж трябва да е смотан.Може и да се намери да те върже да си стоиш в къщи, докато той получава удоволствието си от нормални жени.Успех, Миме!
81
0
 
0
 
! Отговори
Мимето преди 15 години
Първото което е не съм руса и никога няма да бъда защото ми омръзна всяка *** с черна коса да се боядисва руса и да се прави на блондинка затова аз се боядисах с черна коса макар че естествената ми е руса.Второ не съм дебела но даже и да бях дебела пак щях да искам паралия.И забравих да кажа че девствеността си ще я дам само на този който има пари НО в същото време има и хубаво тяло.Слаби,безформени ,с отпуснати тела или тлъсти шкембелии да не ми пишат.
80
0
 
0
 
! Отговори
yank0v madafaka преди 15 години
prav i i na kon 6a e dovolna togava :D:D:D t1pa p...a smotana e taq
79
0
 
0
 
! Отговори
кака ти преди 15 години
Мимее.. а ти що си мислиш, че е големия кеф да спиш с девственица, че толкоз да се избиват за едната ти ципа?! Дето още никва чуствителност нямаш вътрешна и опит и нищо.. и горките истински Мъже требе се изтрепят за големия кеф, че и с ония екстри там с почивки и издръжки ли ?! :))) хехе смехория :-D
78
0
 
0
 
! Отговори
Белия Кон преди 15 години
Такива като тебе дето чакат принца на белия кон, накрая като минат 30-те са съгласни само и на кон - ама нямаааааа :-)