Момиче търгува девствеността си, мечтае да е актриса

10 хиляди долара за първата нощ със Светлана
23 юли 2008 08:21, Петя Славова
158
Момиче търгува девствеността си, мечтае да е актриса
Снимка: БГНЕС

Момиче на 18 години продаде своята девственост за 10 хиляди долара.

Причина за това решение е неистовото й желание  да замине за Москва, където да учи в театралната академия.

Момичето продаде честта си на търг в интернет.

На сайт за запознанства Светлана Б. пуснала обява: “Продавам девствеността си. Това е. Не ми е нужна любов, трябват ми пари, за да вляза в театралната академия”.

Обадили й се над 300 мъже, но Светлана избрала 38-годишен предприемач -  Руслан от Москва. Именно той бил готов да й плати необходимата сума.

За осъществяването на сделката Руслан ще отиде със самолет до Омск, където живее Светлана.

Момичето мечтаело да стане актриса още от дете. След като завършило училище, то постъпило в местен културен институт. 

“Не страдам от това, че ще продам девствеността си” - разказва тя.

Момичето планира да подаде документи веднага след приключване на сделката в няколко висши института в Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
Белия Кон преди 15 години
Такива като тебе дето чакат принца на белия кон, накрая като минат 30-те са съгласни само и на кон - ама нямаааааа :-)
76
0
 
0
 
! Отговори
mozaka преди 15 години
Стига бе, Мимето може да е хубава, но да е още малка - 10-11! :-) Само да те питам, Миме, ти ципата си на издръжка от мъж, почивка на море и кола ли я оценяваш?Щото ако си само по ципа, едва ли ще се намерии някой да ти я купи толкоз скъпо!
75
0
 
0
 
! Отговори
tr преди 15 години
Ало, 69 разбрах какво искаш от един мъж, не разбрах ти какво даваш. Искаш с една смотана ципа да си уредиш живота за вечни времена? Шматко, що си мислиш, че това е толкова ценна стока? Човек трябва да е чалнат за да се посвети на куха лейка с претенции като тебе. Седи си девствена, чакай си принца и като зачука биологичния часовник ще скочиш на врата и на най големия ***!
74
0
 
0
 
! Отговори
"Смачкана от бе преди 15 години
А, ти, Миме, какво ще му предложиш на този Мъж с главно "М"? Може би у теб има скътани "за продан" много любов, разбиране и подкрепа в трудни моменти?! Или просто си една от милионите евтини, прости и голи п....и, които от много амбиция да се продадат, накрая свършват в калта?!Моето момиче, истинските Мъже с главно "М" такива като теб ги надушват от далеч и ако искат - могат да ги имат по 2 за лев! И девствена да си, щом в душата си си продажна к..ва, трудно ще стигнеш далеч. Пък и "конкуренцията" е безмилостно жестока :)
73
0
 
0
 
! Отговори
пламен преди 15 години
миме, ти си *** тцтц. я хвани 1 мъж, малко да ти донесе щастие на тази земя.
72
0
 
0
 
! Отговори
BateDako преди 15 години
Ех Миме Миме,трябва да си някоя супер красавица пък и умна за да си намериш такъв какъвто го търсиш.Значи досега щом не си го открила, ти навярно си дебела,грозна пъпчива блондинка която ще си остане "невявана" мома до края.
71
0
 
0
 
! Отговори
коментираща преди 15 години
Права си, Миме, пожелавам ти го по - скоро принца на бял кон и СИЛНО се съмнявам, че щe го срешнеш скоро, ако не си руса убавица с големи ц.и..ци, тип чалга - певачка. Но пък може да има и интелигентни богаташи, търсещи само да оценят момиче като тебе, успех!
70
0
 
0
 
! Отговори
AAA преди 15 години
HAHAHHA EI NA TOVA MU SE KAZVA EGOISTKA:) ZA TOVA VINAGI 6TE VI IZNEVERQVAME!!!
69
0
 
0
 
! Отговори
Мимето преди 15 години
прочетох глупостите на всички, големи сте шматки, аз също съм девствене,но досега не съм срещнала подходящия човек,който е достоен да ми я отнеме.Под достоен мъж разбирам-Мъж който ще може да ме издържа финансово,а не да ме кара да се чувствам смачкана от безпаричие.Мъж,който да може да подсигурява на мен и семейството ни заслужена почивка в страната и чужбина,Мъж,който няма да разчита на моята заплата,а тя ще си е само за мен и личните ми разходи,Мъж който няма да ме оставя дойде ли събота и неделя да бъда чистачка в дома ни, а ще м и подсигури жена,която да ги върши тези неща.с две думи ще си отдам девственоста на Мъж с главна буква ,а не п....о маринкин,затова и все още се пазя девствена.
68
0
 
0
 
! Отговори
DOKTORA преди 15 години
MEDICINATA E NA TAKOVA NIVO,CHE AKO POGELAETE DA STE DEVSTVENI,VINAGI S EDNA HIRURG.NAMESA STAVATE TAKIVA!
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти си ТЪПАНА'Р ве, кво значи "момичето си знае цената"??? Нормално ли е за тебе да се е"беш за пари? Тва ли ти е на тебе с'екса - да плащаш и да помпиш? Дее'ба и *** дет се извъдиха... Дано дъщеря ти да я продадеш според цената й!
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да знаеш, че на наши девойки им се носи по-голяма слава, а на германките-още по-голяма, ония пък без всякакви задръжки.На един лагер влезнаха в мъжката ни съблекалня чистак голи и....Айде...
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе,ТЪПАНАРКО,яд ли те е , че момичето си знае цената? А ти, сигурно, си била дефлорирана за едно кафе? Не знам какво е в Русия, обаче ела си в техникума ни, тук момичета просто ти предлагат да се чукат,т.като девствеността не е била на мода...
64
0
 
0
 
! Отговори
- преди 15 години
Те на рускинчетата още от десетки години им се носи славата :)
63
0
 
0
 
! Отговори
Aelita преди 15 години
23 години исках да кажа, да не си помислите нещо друго..
62
0
 
0
 
! Отговори
Aelita преди 15 години
Не е вярно, че е трудно да намериш девствена жена в наше време. Аз лично познавам 3 такива, които са минали 23. Просто те го крият, за да не ги мислят за "задръстени".Номер 20, номер 14 искаше да каже "оскотяване", което идва от "скот", а не "осакатяване". Чети по-внимателно и после критикувай.
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kakvoto v Rusia , takova i navsjakqde, jiveem v vqv vrmeto na "svobodnija pazar" , vseki prodava kakvoto ima, nali? obache mqjete sa "businesmen", a jenite prostitutki...ako taka e po-lesno da si izbivate kompleksite, obijdaite na volja...
60
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Tova e dosta gn usno. Osobeno kogato ti e za pruv put; da prostituira6 praveiki sex za pruv put v jivota si e meko kazano GNUSNO.
59
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Egati PROSTITUTKATA,da spe4eli pari po drug na4in, no ni6to 4udno za rusiq
58
0
 
0
 
! Отговори
- преди 15 години
TUPA .