Фалшификаторка предадена от сина си

10-годишно момче отиде при шерифа и разказа, че майка му прави фалшиви долари
3 авг 2008 11:07,
40
Фалшификаторка предадена от сина си
Малкият примерно изпял на полицията, че мама фалшифицира долари. Снимка: БГНЕС

В понеделник започва делото срещу фалшификаторка на пари, която беше предадена на полицията от собствения си 10-годишен син.

Момчето отишло до шерифа в град Бейкърсфилд, Калифорния, и му подало фалшиви банкноти.

На въпроса откъде ги има, малкият чистосърдечно признал, че ги има от майка си, и че у тях има още много такива.

Приказливецът разказал и как 30-годишната му майка използва специален компютър за изработката на фалшиви лични документи.

На 4-и юли, при появата си на адреса, полицията конфискувала специално оборудван компютър, скенери и принтери, а майката на малолетния примерен гражданин била освободена срещу гаранция от 50 хиляди долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 15 години
Айде сега ми обясни коко от тези, с които си комуникирал там са били специалисти в областта си...дали са били мързеливи и безразлични към това, което се случва около тях? Интересуват ли се от политика? Само за далавери ли мислят? А и ще си позволя да отбележа, в твоя стил с клишетата, че гузен негонен бяга:) аз не съм си останал с основното образование, че да мисля че се "пънеш" :) По въпроса за масата - не знам дали си си помислял, че навсякуде по света има маса, има и умни хора :) Поредното клише :) Нейсе, следващия път не ходи да гласуваш, че не ми се гледа БСП или ДПС в парламента, АТАКА пък въобще :)
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Опааа глог, а не глок!!!
17
0
 
0
 
! Отговори
gogo преди 15 години
Всеки има мнение и аз изразявам своето...относно Американците...да, *** са и то доста, сега като кажа, че съм живял там и ще почнеш..."Ето го тоя, сега като няма кюво да каже и се пъне"...факт е, че имат доста умни хора, но като цяло, масата е съставена от *** и промити мозъки...Относно управляващите...аз гласувам всеки път , когато мога...и к'во става???? Пак нищо...от трън та на глок!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
olele преди 15 години
do N9 : ahahah pich podrekqm te ! Ako sluchaino maika mi fashificirashe pari ... (angel)
15
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 15 години
Предното да го чете gogo...12, сажалявам за грешката :)
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тя и мойта майка фалшифицира долари, ама да не съм глупав да казвам.
13
0
 
0
 
! Отговори
хахах преди 15 години
Браво, браво, клишета :) Явно ти си от ония дето им пречи космоса...дреме ми кой ме управлява, имам си изградени ценности, имам образование, господар съм си на живота. А това, че на простия български народ му е най-лесно винаги да се оправдава, вмест да направи нещо за собственото си добро - това е положението. А ти си шиткосвай фалшиви пари, те тия с твойто пошло мислене за далавера са причината и за тоя хал на държавата, и за тоя хал на управляващите. И не се изказвай пред умни хора, че американците са ***, защото ще станеш за смях:) На село тия лафове вървят, ама само на село:)
12
0
 
0
 
! Отговори
хахаха2 преди 15 години
hahha, колко си прав! Но да преподаваш морал и акъл от цивилизованите общества на българите е като делото на мисионерите сред амазонските индианци - трудно, неблагодарно, опасно, и с минимален ефект.
11
0
 
0
 
! Отговори
gogo преди 15 години
Ти голям моралист се извъди...хората нямат ценностна система...знаеш ли защо...защото като гледаш какви измети ни управляват и как прекрачват всякакви граници...ти к'во очакваш???? Да мога и аз ще шиткосвам фалшиви пари!!!! *и...пък ти се прави на голям светец...само да ти напомня, че прекален светец и Богу не е драг!!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
hahha преди 15 години
Abe, neshtastnici, tipi4ni balkanci...tup bil malkiq mnogo ste prosti...na tova mu se vika izgrajdane na cennosti - maika mu ne mu gi e izgradila, oba4e v u4ilishteto mi sa izgradeni poznaniqta za dobro i zlo, za eti4no i ne...promiti mozuci ste vie, kokoshki selski
9
0
 
0
 
! Отговори
AbJeCt преди 15 години
Съжалявам, че ще го кажа, мое мнение но ... за по *** син от този не съм чувал o.O
8
0
 
0
 
! Отговори
малката преди 15 години
Мамоооо, чуваш ли другите майки какво правят, я се стегни!
7
0
 
0
 
! Отговори
BNSnenormalen преди 15 години
Ех, защо и мама не фалшифицира пари да стана кмет :)Та да има доброта ! :Д
6
0
 
0
 
! Отговори
xaxa преди 15 години
DALI NQMA DA QDE BOI SEGA TUI MALKOTO :D
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Брей и американците си имали Павлик Морозов :-)
4
0
 
0
 
! Отговори
gogo преди 15 години
Да не щипе по малко... да хи харчи, ами тръгнал малкият кухар да предава майка си...п.п. Това Хамериканците от малки са ***!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
:) tq i garanciqta e platena s fal6ivi dolari ahahaha :)toi i samiqt dolyr e tolkova fal6iv no prekaleno mnogo hora mu vqrvat :) za koeto e otgovoren holywood razbira se :)
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сега държавата ще му намери друга майка. Може и да прояви добър вкус в избора....
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей, горките още от малки са безвъзвратно промити.