Опиши вкуса й (18+)

Статията НЕ е подходяща за млада публика, както и за по-чувствителни читатели!
5 авг 2008 17:52,
113
Опиши вкуса й (18+)
Продукцията на ВВС показва как три британки пият сперма от епруветки. Снимка: Булфото

Предупреждаваме, че статията НЕ е подходяща за млада публика, както и за по-чувствителни читатели!

Хърватия е разтърсена от необичаен секс скандал след излъчването на документален филм на британската телевизия ВВС.

В най-гледаното време, веднага след анимационния филм в 20.00 часа, по държавната телевизия HRT беше излъчен документалният филм "Истината за храната".

В него бяха показани три британки, които пият сперма от епруветки.

В началото на филма зрителят по-скоро има чувството, че британките ще дегустират вино.

След като изпиват до дъно спермата, младите жени отговарят на няколко въпроса на експертите, като: какъв е вкусът и има ли мирис спермата?

Ръководството на Хърватската държавна телевизия поиска обяснение от дежурните редактори защо не са предупредили аудиторията за съдържанието на филма.

Dnes.bg припомня, че същият филм по ВВС е излъчен след полунощ.

От телевизията в Загреб твърдят, че до "този момент нито един зрител не се е оплакал" от видяното на екрана.

Местна организация за защита на децата обаче съобщи, че ще търси правата си в съда, защото смята, че това е неприлично предаване, което е вредно за възпитанието на малчуганите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
kurv a
51
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
ЗАЩО 18+ ,ТА ТИЯ ПРЕДИ 18 ЗНАЯТ НАЙ ДОБРЕ ВКУСА. НЯМА С НИЩО ДА ГИ УЧУДИТЕ. ЗА ТЯХ СВ.....ТА Е ВОДКА , ДИСКОТЕКА....
50
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
" а от с....а само мъжки кев !!! "тука може да се поспори, тъй като в последно време, вече се чудя кой пол изпитва по-голям кеф... навъдило се е само с *** и все по-рядко се забелязва свестно момиче.а колкото до темата... предизвика спор м/у двата пола... нищо повече. НА КРАЯ ВСИЧКИ СЕ ЧУКАТ :) и забележете... няма оплакващи се :D:D:D не ме цитирайте, защото повече няма да посещавам тази тема :)
49
0
 
1
 
! Отговори
жена преди 15 години
типично за мъж. ти си пълен откачалник!! семе ....семе..... да ви имам семето. тогава библията трябвя да забрани нощните и телевизионни чики бе!!!! хаби те си семето. като го гълтат каде отива бе семето ви драгоценно..... от семе се ражда реколта бе тапня !!!! а от с....а само мъжки кев !!!
48
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
namiram go za mnogo vazbujda6to
47
0
 
0
 
! Отговори
do uvajaemite dami преди 15 години
predlagam "visoko ka4estveno" kitaisko mente na stokata
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
43-тия и 45 -тия ... или сте извънземни или сте некви безнадеждни ... неща.
45
0
 
0
 
! Отговори
milcho преди 15 години
В библията се описва греха на Онан, който е бил, че не е осеменил жената на мъртвия си брат, а е разпилял навън семето си. В "Генезиса" се описва историята на първия съпруг на Тамар - Ер, който е убит от Господ, понеже Ер е бил много зъл. Според древните еврейски закони братът на Ер Онан е бил длъжен да извърши сношение с Тамар и техния първи син да бъде приет за потомък на Ер. Понеже това дете нямало да бъде негово, а е бил зъдължен на това сношение, Онан е предприел разпространената тогава мярка за предпазване като малко преди еякулацията излезнал от Тамар и "Разпилял своето семе по Земята". Бог бил много ядосан на Онан, за това и също го убил. Така се родила християнската традиция, че "Разпиляването на семе по Земята" е абсолютен грях.За да се избегне този грях семето не трябва да отива зян. Сексът е благоприличен само, когато е за размножение. Moже да се прави за удоволствие, и задоволяване но е абсолютен грях семето да иде на вятъра. Затова жената трябва да го изпие. Сексуално репресивната Църква, се е постарала да скрие това разбиране. За щастие много християни са били достатъчно добре информирани, и с времето дори Църквата е била принудена да признае за лъжите около историята на Онан.
44
0
 
2
 
! Отговори
мими преди 15 години
нямам ама никакво желание да пробам , но излиза , че за мажете е важно . ами можете да си я пробате сами , няма нужда жените да ви казват , след като за вас е толкова жизнено важно.
43
0
 
1
 
! Отговори
plamen преди 15 години
moje tuka sichki deto pishat komentari da si spretnat edna orgiq da se razberat i da si opitat vkusa,napravo se otvrashtavam ot hora kato vas.Tova se naricha sodomia
42
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
мими, пробвай и ще разбереш :)
41
0
 
1
 
! Отговори
мими преди 15 години
"страхотна" тема !!! незнаех , че това е важно !!! какъв вкус има ?
40
1
 
0
 
! Отговори
зеленчук преди 15 години
Не се правете на големите моралисти :) и вие правите такива неща :) А вкусът зависи от това какво си ял или пил....например ананасът или сокът от ананас правят спермата сладка.
39
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ами не съм бил първия, но съм последния ;).. Да мн ми е вярна жената (за разлика от твоята може би), а и вече сме на такива години, че едва ли ще тръгнеме по чуждо и си спести съветите за прегледи ако обичаш ;) Не слагай всички хора било то мъже или жени под общ знаменател ;)
38
0
 
1
 
! Отговори
marika преди 15 години
човече,не са всички българки в.и,пък и далееееч не всички гълтат,пфууу егати гнусното....
37
0
 
1
 
! Отговори
yakuza преди 15 години
Misleh 4e jenite sa kravite pri horata, ama mai sa myjete ....
36
1
 
0
 
! Отговори
.. преди 15 години
Е това бе най-*** , което прочетох. Че ти ако искаш свършвай, ако си мислиш ,че си бил първия или ще си последния на жена си.....Лекувай се. Явно се налага.
35
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Не бих свършил в устата на жена ми..Ако искам да свърша в нечия уста ще си наема проститу*ка :) За някой жени е унизително гълтането :)
34
0
 
1
 
! Отговори
... преди 15 години
Ще се задуши "дамата " му де. Ларинкса и ще се затвори и няма да може да диша ...тогава ще се наложи да и правим някаква друга форма на обдишване :)))))))))))))))))))
33
1
 
1
 
! Отговори
...2 преди 15 години
И да не са рецепторите там, пак й го вкарай по-навътре, да не може да споделя!