Американците тъпи ли са?

Жители на американския щат Джорджия търсят по улиците руски танкове
10 авг 2008 11:25,
291
Американците тъпи ли са?
Американските блогъри си намериха тема за забавление. Снимка: БГНЕС

Някои жители на щата Джорджия много се уплашиха от новината за влизането на руски танкове на територията на Грузия.

На сайта Yahoo! Answers се появи въпрос от обезпокоена потребителна с псевдонима Jessica B.

“Живея в Джорджия и не виждам никъде руснаци. Не чувам и никакви страшни звуци, а казват, че те са докарали танкове. Трябва ли да се безпокоя?”, е написала потребителката в Yahoo! Answers. За по-малко от денонощие са й отговорили няколко стотин души.

Едни от потребителите й обясняват съвсем сериозно, че названията на щата Джорджия и република Грузия на английски се пишат по един същи начин (Georgia), а други поставят под съмнение интелектуалните й способности.

Не всички отговарят на въпроса й сериозно. “Руснаците умеят да се прикриват като нинджите. Възможно е да са у вас в кухнята. Предайте се, те ще ви пощадят”, отговаря потребителят с ник lowflyingmule.

Но много от коментиращите са взели въпроса насериозно и също се шашкат.

Въпросът на Jessica B предизвика вълна от пародии и подражания в американските блогове и социални мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
263 - ти нещо каза или си показа
269
3
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 15 години
267. - 10:10 - a bog e ot chpinci - май се избиват комплекси туки от двете страни257. - абсолютно прав няма какво да се добавиа мненията че ни управляват комунисти и т.н. такива хора като измрат от старост и не са научили децата си на глупостите им тогава България ще има шанс да проспериратъпи ли са американците? - само абсолютен *** би твърдял обратното разбира се че са *** колкото по *** народа толкова по лесно се управлява само както се погледне на президентската им кампания какъв театър е цъцъцне дай си боже и България да стане добре колкото Америка тогава американците няма да ни се виждат *** защото ще сме затъпели като тях и забавленията и на нас ще са " барбекю или да посетят дисниленд." така че няма какво да се карате въпроса е не кой ни управлява ? не кой е по силен Америка или Русия ?на въпроса твърдо ДА по голямата част 90%Гените на тези хора мутират и те все повече ще спрат да приличат на хора с тази храна и начин на живот дано България никога никога не заприлича на Америка на тези който толкова им харесва Америка стойте си там или заминавайте ама хайде да не налагате комплексираното си непроменено никога мнение на другите българи. България винаги ще я има. Избягали младите хора ами които имаха мозък и късмет се върнаха и ще се върнат когато му дойде времето за тях самите никога не забравяйте че всеки човек е свързан със местото където е роден.аз съм щастлив че съм роден тук в България а който се мрази за това може само да бъде съжаляван
268
2
 
0
 
! Отговори
Konkurs Kamikadze преди 15 години
Godishnia konkurs kamikadze pred rakova bolnica nabira pytnici ot vseki grad s cel da prochisitim bulgaria za nashite deca. Celite sa narodnoto sybranie, ministerstvata, obshtinite i raionnite upravleniq i mediite. Trotila e siguren amerikanski.
267
2
 
0
 
! Отговори
Bobev преди 15 години
Interesno e che kolko sa typi amrikancite i kolko sa umni bylgarite pishat hora koito nikoga ne sa hodili v US. Tochno obratnoto vseki koito se e vyrnal ot US kazva kolko sa gotini horata v US i kolko sa loshi i glupavi horata v BG.(prosto se kachete v sofiiski gradski transport)Estestveno e ako si jivql cql jivot na selo da ne haresvash vsichki koito ne sa ot tvoeto selo. Taka che hora pytuvaite razshirete mirogleda si i ne pozvolqvaite tesnogrydieto na jurnalistite da vi promie. Vse pak pochti vsichko koeto v momenta dokosvate e izmisleno v US (uvi napraveno v China, no tova e druga dylga tema :)
266
2
 
0
 
! Отговори
boro преди 15 години
никой не е казал че сме най-умни но това като го прочетох едва не паднах от стола от смях.А комичния отговор на онзи човек е наистина страхотен, а колкото до американците - всеки знае че не са от най-умните в света :)
265
2
 
0
 
! Отговори
Един от нашенските у преди 15 години
95% в САЩ са ***, а 5% умни. У нас е обратното - 95% умни и 5% ***. Общото е, че и САЩ и България се управляват от тия 5%.
264
2
 
1
 
! Отговори
nasko преди 15 години
абе хора като сме толкова умни как става така че си избираме комунисти да ни управляват само 8год.след като ни сасипаха и то заедно със С.сакса който малко не му достигна да ни довърши.Да не говорим за 3-тия сладур който явно е недосегаем.Държ. глава ходи 30 пъти до русия та вече не знам в НАТО и ЕС ли сме или пак варшавски договор ще има.Така че не знам кои са тъпите ама ние си ги избираме и ние си го ядем
263
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
@262, вие като сте толкова "добре" и "остри", 'що нямате свестни/качествени български филми, не от миналата седмица, ами въобще? Да не би да имате култови пореди като Star Trek, Star Wars, Star Gate? Да не би да имате мюзикъли? Да не би да имате трилъри, екшъни и хоръри (не ми минавайте с номера "че се снимат в България и участват български статисти" - това се прави и от икономически причини)? Да не би да имате качествена музика ("да", ще кажете - по "Планета" и радио "Вероника"... Да, да, ама не)? Така че недейте да ревета, ами си гледайте американските филми ("бози", както ги наричате), ходете на кино за да гледате същите, слушайте американска музика, използвайте американски софтуер (в това число и игри), карайте американски автомобили и недейте плю, защото нямате нищо от гореспоменатите, а и няма да имате...
262
2
 
0
 
! Отговори
vesel преди 15 години
И това може да го видиш всеки ден и всяка нощ. По всички ефирни и кабелни телевизии - *** американски филми и сериали. Посочете един стойностен щатски филм от последната седмица. Не можете, щото го НЯМААААА!
261
2
 
0
 
! Отговори
MEN преди 15 години
Абе като гледам 260 мнения има по въпроса така че и тъпите теми ги обсъждате
260
2
 
0
 
! Отговори
one преди 15 години
Първо не мисля, че трябва да се присмиваме много на американците. Първо да погледнем себе си. Или по-скоро подрастващото поколение. Виж те могат да знаят кои са Азис и Преслава, но Грузия може и да не знат къде е. Ние сме тръгнали в същата посока, едни консуматори и нищо повече. Срам е за нашата нация, която винаги се е гордяла със своето образование да падне толкова ниско. Тази година на изпита за гимназисти резултат за тройка беше 16 точки от 100 възможни, при положение, че навсякъде по света трябва да имаш 60%, за да имаш три. Това не е ли абсурд, така че преди да се присмеете на американците на правете сметка за нашето плачевно положение и ще става още по-зле.
259
2
 
0
 
! Отговори
Мина преди 15 години
Тази тема ми прилича малко на "присмял се хърбел на щърбел". Да, може да са ***, може да са всякакви, но какво от това. А ние като сме живели 500 години под турско робство, без да гъкнем, да се обиждаме ли на национализъм и народо история?! Всеки има силни и слаби черти, но да избивате комплекси само със слабите, не прави чест на никого. Да, на мен не ми е приятно да живея, борейки се със зъби и нокти в България, но се опитвам. Да, те може да са ***, но си търпят последиците от това. Моля ви, има толкова хубави неща, за които да се говори, защо трябва всекидневно да си припомняме, че в света има повече лоши, отколкото хубави неща в момента... От това става ли по-добре?
258
2
 
0
 
! Отговори
sis преди 15 години
aaaaaaHAHAHAХАХАХАХАHAAHAHA
257
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нека направим малък разбор на Американската нация.1. Те са най-големия консуматор в света. Но и са нацията с най-голям външен дълг. Наложиха валутата си като световна и смучат ресурси от другите държави като им обещават просперитет и защита .. да ама не .. Скоро , ама много скоро американците ще ги удари такава криза, че голямата депресия ще им се стори като хипарско парти ...2. Някой гледал ли е изявленията на великият им президент ? Ми то този човек страда от умствено изоставане .. Половината му речи са пълна издънка, самото му поведение също. Има амбиции да завладее световните ресурси на всяка цена и благодарение на "Умните" си постъпки докара на страната си една от най-големите кризи с които се е сблъсквала Америка . А щом американския народ го е избрал и все още го търпи доказва че са *** като нация, и че политиците ги управляват като стада ..3. Американците - хората които мислят че Елвис е жив, че макдоналдс е елитен ресторант, а 120 килограмовите булки и 200 килограмовите младоженци са нещо перфектно .. Проблемът е че американците нямат ама никаква обща култура, затрудняват ги елементарни промени на ежедневието им, раждат се и умират само с мисълта как да вземат кредит и после да го изплащат цял живот. Забавленията са им барбекю или да посетят дисниленд. Мога много да говоря за тях, но по добре погледнете някой клипчета в вбох-а с ключови думи "*** американци" и сами ще се убедите. Можете да изгледате и малко филми на Майкъл Мур, който показва колко е "перфектна" държавата им и колко са умни самите американци.
256
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а ве 248 ....ходи живей тогава в Русия като толкова ги харесваш ве ....х.***.о
255
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
aidi sq po4naha da izbivat komplexi selqcite na tema nacionalno samo4uvstvie, dolu gledam se po4na s "mogyshtata" bylgarska armiq, sled malko nqkoi she kaje nesto i za bg na tri moreta, za liulkata na civilizaciite i tn. abe nie se smeem na maketata 4e sa kompleksirani luzeri ama ako mojete polovinata da se poglednete ostrani she vidite 4e sme to4no kato maketata - i tva ne e 4udno - si4ki sme edni i sashti :)
254
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Понеже образоватлената система в тукашните училища е на под средно ниво за Света,------------------------------------------ -------------------------------------------------- abe ti typ li si???
253
2
 
0
 
! Отговори
петър преди 15 години
да си гледаме комунистическото блато и да не критикуваме американците,защото са преди нас 100 светлинни години!А ние сме за смях пред човечеството - и в Африка няма толкова пропаднала държава,като България...
252
2
 
0
 
! Отговори
eвЗЕНи преди 15 години
Боби, не знам за кои са тези "всички велики научни открития". Аз се занимавам в САЩ с наука от 13 години. И следя какво се прави и по света. Науката тук се прави именно от мозъците, дето идват заради парите. Само че този наплив от няколко години намалява - дори Конгреса и Бил Гейтс го виждат като проблем. Понеже образоватлената система в тукашните училища е на под средно ниво за Света, и ако няма кой да идва от вънка...А иначе дали като публикуваш, търсиш си работа или почваш бизнес - пак има значение кого познаваш, давай да не се заблуждаваме! Това си е общочовешка черта и тук може да не е толкова очевидна, но си я и има. Иначе нямаше да има толкова шум по разни процеси - вземи историите в Чикагско само :-)
251
2
 
0
 
! Отговори
евЗЕНи преди 15 години
Половината си живот изкарах в САЩ. Отговора на въпроса в заглавието е "Да, разбира се!"