Скандалът на седмицата:Ето я голата кандидатка за вицепрезидент на САЩ

Една снимка разбуни духовeте- дали това е младата републиканка?
5 сеп 2008 17:35,
56
Скандалът на седмицата:Ето я голата кандидатка за вицепрезидент на САЩ
Скандалната фотография. Снимка: Еросблог

На 29 август кандидатът на Републиканската партия за президент на САЩ Джон Маккейн официално представи губернаторката на щата Аляска Сара Пейлин, избрана от него за кандидат-вицепрезидент.

Това стана в Дейтън (Охайо) на среща със симпатизанти на Републиканската партия, които посрещнаха с овации своя кандидат за президент и неговата партньорка.

Няколко дни по-късно в американската блогосфера могат да бъдат открити най-разнообразни компромати за Сара Пейлин, изобретени както от нейните политически противници, така и от по-креативни младежи, които просто не я харесват.

Първоначално блогърите неуморно коментираха новината, че 17-годишната дъщеря на Пейлин е бременна в петия месец.

Бристъл все още е ученичка, но е твърдо решена да роди детето си и да се омъжи за бащата- 18-годишен младеж.

В интернет се появи и друг слух- че Сара Пейлин е членувала навремето в сепаратистката Партия за независимост на Аляска.

Но безспорно най-шокиращият компромат срещу кандидатката за вицепрезидент на Републиканската партия е черно-бялата снимка на голо момиче, която първо беше публикувана в сайта „Еросблог“.

Мнозина американски блогъри смятат, че момичето на снимката е именно младата Сара Пейлин- от времето, когато е била студентка по журналистика.

Друга част от активните интернет потребители обаче са скептични: това всъщност били ранни снимки на актрисата Джулия Луис-Драйфус.

Но скептиците и поддръжниците на тезата, че на снимката е голата Сара, не се колебаят в достоверността на друг факт: през 1984 година кандидатката за вицепрезидент на Републиканската партия е станала победителка в местен конкурс за красота в Аляска.

Ако фотографията е истинска, тя би трябвало да датира точно от този период.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Oko преди 15 години
Goliama rabota!Koi ne e bil mlad, koi ne e sueten, koi ne e exhibitzionist?Az q haresvam, no nqma da glasuvam za tqh!Obama e chovekyt!
14
0
 
0
 
! Отговори
zoro преди 15 години
to golqma tapotiq ot tva nemojahte lli da izmislite...
13
0
 
0
 
! Отговори
№ 100 преди 15 години
Първо това не е Сара Пейлин, но и да беше кое му е лошото на еротиката или всички се наслаждаваме ама го мислим едва ли не за един от 10те смъртни гряха .Това де сексуалното в нас , че то ако го нямаше досега да бяхме ,,естествено" изчезнали като вид.Така че няма нищо неестествено в това да си гола /гол , обаче не е ОБЩОПРИЕТО.За кого ли е ползата от такова НЕЕСТЕСТВЕНО масово поведение ? Питайте АДАМ и ***!
12
0
 
0
 
! Отговори
mystery преди 15 години
това е глупаво... трябва ли една снимка да пречи на кариерата на човека... аз също съм се снимала в списание по този начин, но не мисля че това трябва да бъде пречка ако един ден реша да стана политичка примерно...особено щом снимката е естетична, а не прорнографска овек няма от какво да се срамува
11
0
 
0
 
! Отговори
янки преди 15 години
Номер 1 да отиде немедлено при психиатър.
10
0
 
0
 
! Отговори
бря преди 15 години
Дано никой не ме номинира за прзидент или за вице, че каквито компромати могат да се извадят за мен... мале мила! *** кой ги е измислил тези фотоапарати и камери..
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
abe kakvi sa tezi gluposti?!tezi koito stavat politici predi tova da nyamat li4en jivot li?!tova sa glupostite!vseki e bil mlad i na vseki mu se jivee!i kakvo kato e gola?!ami ako ima sposobnosti za posta da ne ya izberat samo 6toto navremeto se snimala gola?1
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не струва. Същата е като Албена Вулева.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като я гледам каква кльощава *** е била тази Сара Пейлин, не се учудвам че прякора и в гимназията е бил - "Сара Баракуда"
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Я пък го тоя CMEXypko ще ме критикува! Това си е моето мнение. Нали харизма трябва да има един политик - за мен тази снимка е пълна с харизма!
5
0
 
0
 
! Отговори
калин преди 15 години
Точно и за това ще я и поткрепят хората,съвсем резонно си е!
4
0
 
0
 
! Отговори
CMEXypko преди 15 години
Ето заради такива като 2. държавата ни е пълна порнография.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
a kavi li sa bili drugite na konkursa
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз пък само заради тази снимка бих я избрал! Не ми трябва политическа платформа. Това ми е достатъчно.
1
0
 
0
 
! Отговори
BORO преди 15 години
Ето дами и господа. Ето кой въвежда новия световен ред. Страната на бандитите и проститутките ХАМЕРИКА...