Ма да знайш, много си убава!

Защо на мъжете им е трудно да правят комплименти...
12 яну 2009 14:41,
71
Ма да знайш, много си убава!
Снимка: БГНЕС

Комплиментите са злато, а не струват нищо, и въпреки това по неизвестни причини на мъжете им е трудно да ги правят.

Само една четвърт от мъжете обсипват с комплименти своите половинки, показва изследване във Великобритания.

23% от представителите на силния пол често пъти казват на приятелката или съпругата си, че имат хубав тоалет, който добре им стои, че са "великолепни" или пък че имат страхотна прическа.

От друга страна, жените основно искат от партньора си да чуват комплименти и никак не е трудно те да се постараят да го правят. С малко добра воля животът ви може да стане учудващо по-добър, а любимата ви да е по-нежна към вас.

Понякога жените са готови на какво ли не само за да чуят една хубава дума, така че 22% от тях са готови на всичко, за да си "изпросят" един комплимент.

12% обаче за нищо на света не биха направили това, сочи допитването.

Всяка четвърта жена иска по-често да получава комплимент от мъжа на живота си.

25% са късметлийките, които получават комплимент за хубавата фигура, 16% - за прическата, 12% - за красивото лице и 10% - за прекрасния тен.

"Комплиментите, които партньорите си правят един на друг, правят връзката по-силна и по-силно - чувството за близост. Всяка жена иска да чуе, че се харесва на партньора си, а комплиментите влияят силно и на самочувствието", казва сексологът Катрин Хъд.

"За съжаление хората, особено мъжете, забравят колко хубавата дума е важна и е от значение".

Така че от време на време казвайте на вашата половинка "Прекрасна си", за да може тя отново да се почувства като момичето, в което сте се влюбили...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
mnb преди 15 години
подкрепям 7, сегашните жени не ценят маъжете си и затова (както казва 20) след малко повече комплименти от мъжа и отива при някой по дебеловрат. така че жените има също над какво да се замислят. а кой как и какви комплименти прави си е негов въпроси къде е умереното пак си е негов въпрос. отделно че някои жени заслужават комплиметни,други си ги просят а трети лежат на стари лаври и само чакат. пари, пари, пари ..... това е в главата на 98% от съвременните жени.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
TE TAQ NA SNIMKATA AKO MI VARJE 4E Q OBSIPVAM S KOMPLIMENTI I DR RABOTI PO CEL DEN
28
0
 
0
 
! Отговори
Ебач преди 15 години
"*** ли си *** ли си не ме интересува,но едно ще ти кажа ,като обичана майка и съпруга-да правя ***"Да, благодаря за отговора. А как си с аналната любов ?
27
0
 
0
 
! Отговори
от№7 преди 15 години
*** ли си *** ли си не ме интересува,но едно ще ти кажа ,като обичана майка и съпруга-да правя ***,но на съпруга си/защото го заслужава и няма нищо срамно в това/ако поне малко или много си истински мъж,то коментарът ти е излишен-или си комплексар или си от мъжете ,които се гаврят с жените,а боготворят пластичните чалкаджийки-сори,но ако ми беше дори познат щях да те поставя на място,но това е до възпитание.и все пак подържам тезата си,че на днешно време жените незнаят да ценят мъжете,а ги имат за банки и сех роботи,а това е страшното Ебачо,не е до комплимента,а до пътя към комплимента
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
мАалее квА си УбавамааааалииииииквА си Убавакви са Убави ръцете тии краката ти квИ са Убавии очите ти квИ са Убавии косите ти квИ са УбавимАни не мЪчи се вЕче - либИ мене прекИнваи се - либИ мелибИ месъс сИчката сила на ръцете си,кракАта си, очите си,със сИчката Убус на движенията нгИповЕрвай ми завинаги и нИкугити нЕма да си проста - либИ меи да си нийЕла - либИ мелибИ мепо улиците пОсле по слЪбитеЯле па по слЪбите квА си УбаваСъс дрЕй и без дрЕй, се си УбаванАй Убава си у сОбатау тевнИцата когИ си със грЕбенюи грЕбеню е увЪгнал у косите тикосИте ти са плЪни с токдокАчим ли ги, ше свЕтнем у тевнИцатавЕрно си убава повЕрвай мии глЕй до краю да си Убване тОлко за мене за тЕбе сиза дрЪвята, прозорците и за Оратане сурИвай брЪже убусттА сис подозрения прощавай микогИ съм пропаднал некъдене улИвай се молим ти се с тутУняда ме не затрИаш нИкуги найдИ менагнйетИ ме с детинско изумлениепак да се онОдем у ръцете тиу краката ти, у очите ти либИ мекОлко сАкам да те задръжИм завинагида те лИбим сЕкугизавинагии кЪк не мом ... цЕлата си от пЕсъки мОлим ти се не думай, че сакаш да се сковранишемета да ме лИбиш сЕкугизавинагимАле квА си УбавамааааалииииииквА си Убавакви са Убави ръцете тии краката ти квИ са Убавии очите ти квИ са Убавии косите ти квИ са УбавимАле квА си УбавамааааалиииииикОлко си цела
25
0
 
0
 
! Отговори
Ебач преди 15 години
"Мъжете просто не могат да надскочат себе си, признавайки, че до тях има едно нежно същество, което се нуждае от хубава дума и силно рамо.Че има някой, който може би ги превъзхожда физически от страх да не загубят лидерската си позиция. А те дори не подозират, че с един такъв толкова кавалерски жест, който не им коства нищо, могат да спечелят една умна и интелигентна жена, оценявайки жеста им..За съжаление обаче, само на нашите географски ширин се среща такъв мачизъм..който обикновено е без пълно покритие..Да са ни живи и здрави!! Вероятно такива мъже заслужаваме!"Елена, напълно те разбирам. И аз като мъж съм на мнение, че трябва по един съвсем галантен начин да се ухажва една жена, да и се правят комплименти, да и се отваря вратата, да се уважава като цяло. Сега да преминем към съществения въпрос - а ти *** правиш ли ?
24
0
 
0
 
! Отговори
Ебач преди 15 години
"Аз,пък считам,че на мъжът трябва да се прави комплимент-аз всяка сутрин си го цункам моя ,а вечер си му направя една салатка с топличко ядене,седнем си направя си му комплиментчето,че е мъжкар и не си го заменям за нищо и да видите вечерта ,като си легнем какви комплименти ми прави в леглото,това ми е достатъчно,нито злато ,нито дрешки не могат да заменят това чуство на желание ,което изпитвам от мъжат до мен....жени правете на мъжете си комплименти,а не да чакате ,да ви казват с полвин уста ,че сте красиви /та нима нямате огледала да се видите,/само в леглото се разбира ,колко сте красиви,желани и добри-повярвай те ми..."Абе остави топличкото ядене и салатките, ***, *** правиш ли ?
23
0
 
0
 
! Отговори
Ебач преди 15 години
Добре де, ако на тази на снимката и кажа, че е много хубава, дали ще ми пусне ?
22
0
 
0
 
! Отговори
Lora преди 15 години
А предпочиташ ли варианта когато жена ти или приятелката ти започва да получава комплименти от друг мъж, точно когато най-много е зажадняла за тях, а няма изгледи да ги получи от теб тогава пич пак ти губиш повярвай ми.Варианта е да бъдеш умерен, не нещо прекалено лигаво, това дразни и жените, но тоталната липса не я прощават.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ne se kazava :*** да знайш, много си убава! a se kazva:*** да знайш, мнOO си убава!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Еленке, нека те поправя. Аз например нямам нищо против да правя комплименти, напротив - мога да бъда много разточителен с комплиментите, а и въображението ми никак не е малко, та ги и съчинявам по нови начини... Но комплименти НЕ правя. Жените имат навик да вЕрват на такива неща. И много скоро се запитват какво правят при тебе, щом са толкова неотразими... Най-красивите и най-дългите ми връзки са били с жени, които НЕ получаваха често комплименти от мен. Затова пък, когато съм решавал да правя повечко комплименти, доста БЪРЗО бях зарязван. Заради по-... вратовити момченца. Защото на красавиците се полагат дебели вратлета. Или поне жените така си мислят... Та не е хич трудно да се обясни защо мъжете не ОБИЧАМЕ (а не не можем) да правим комплименти - и онези, които не са го осъзнали, си го знаят подсъзнателно - правиш ли комплименти, значи ще те зарежат.
19
0
 
0
 
! Отговори
Jony преди 15 години
Внимателно с комплиментите, жените са като акции на борсата с комплименти им надуваш цената изкуствено и като ги купиш стойността им се срива, има и подценени акции обаче там просто с надуане на цената намираш реалната им стойност. Така че умната.
18
0
 
0
 
! Отговори
татко преди 15 години
Много грешиш ... ако не се радваш на детето си като е малко, ще съжаляваш за пропуснатите моменти по-късно, но времето не се връща.
17
0
 
0
 
! Отговори
Коцката преди 15 години
Единствената прекрасна е Ленито.
16
0
 
0
 
! Отговори
Bob преди 15 години
На мен мъжете си ми правят комплименти... Е, то има и защо де... :)
15
0
 
0
 
! Отговори
paranoja преди 15 години
ами мъжете и те искат някой път комплименти ама никой не им дава, а им е неудобно в повечето случаи да чуват комплименти към тях, и не си мисли че като се издокараш мъжът ти не си мисли "колко си красива" просто в момента преди да го каже и хоп нещо става и загуваме дума, не можем да повторим това което сме си помислили
14
0
 
0
 
! Отговори
235 преди 15 години
Ей, много си хубав!! Амиии, радвам се, че ти харесва!:))
13
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
на жена и на малко дете се радва само когата спят
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мъже. Правете комплименти с мярка ,че става лошо когато им повярват.
11
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
това е истинска жена а не някоя мрънкаща *** която гледа да ошушка мъжете да им вземе и калта от под ноктите Още веднъж Браво ти знаеш как да направиш от мъжа си лъв в леглото а не да го направиш от лъв във дребна мишка