Шестима в един "Фиат" (без да броим крадените овце)

6 души и 5 овце бяха задържани от полицията в Нови пазар след проверка на лек автомобил с шуменска регистрация
24 яну 2009 17:00,
55
Шестима в един "Фиат" (без да броим крадените овце)
Снимка: БГНЕС

Шестима души и пет овце бяха задържани от полицията в Нови пазар след проверка на лек автомобил “Фиат” с шуменска регистрация. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Задържането на 37-годишния Я.Х., 18-годишния Р.И., 61-годишния С.Х., 30-годишната Й.С., 41-годишния И.А. и 17-годишен младеж (всички до един стари познайници на полицията от село Преселка) е станало в петък около 19.00 часа край село Стоян Михайловски.

Освен тях в автомобила са намерени и 5 броя овце.

Пред полицейските служители задържаните дали противоречиви обяснения „за произхода на превозваните животни“.

След разследване на органите на реда станало ясно, че животните са собственост на 82-годишна жена от село Писарево.

Шестимата са задържани за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
ahmed преди 15 години
?????????
33
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
да знайте овцете са на баба Събка. Аз съм от това село. Сериозно !!!
32
0
 
2
 
! Отговори
Svetlio преди 15 години
Браво на автора на заглавието на статията , прави се хубава аналогия с романа н Джером Джером "Трима душе в една лодка(без да става дума за кучето)" :)
31
0
 
2
 
! Отговори
haha преди 15 години
na tiq ne im kazvat imenata ama po inicialite mai sa bili ot rqzanite karabini :DDDDD a pyk i 6to ne sa krali svine ami ovce ... 6tot ne qdat svinsko mai :DDDDD
30
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
e това е че пак са ***.Нали ти смрад-ливко пишеше че крадели по една кокошцица а те крадат и по 5 овце обират вили крадат ток желязо и всичко друго.Гадн мръсни ***.
29
0
 
2
 
! Отговори
buba4ko преди 15 години
Е къде е полицията в тоя момент? Нали имаме най-много полиция на глава на населението...Да позная ли - нея я е трах да гони искнските престъпници, много по удобно й е да гони нормалните хора, които изнемогват, бачкат и плащат чинно - тях гони, бие и глобява, щото полицайските ПУ*Т*КИ толкова могат - еваля :)
28
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Това ми напомни за един стар виц. Катаджия спира някаква кола за проверка, обаче всичко си е изрядно. Шофьора с колан, кара си по правилата, вътре още двама човека..., аптечка, абе перфектно. Изненадан катаджията решава, че на това му се вика шофьор за пример и решава, че заслужава награда. Затова решава да му даде пари, обаче в този момент едната пътничка се обажда, че тия пари ще са супер точно за шофьорския курс на водача, другият пък добавя, че никой няма да даде книжка на някой, който е вечно пиян, от багажника пък се чува глас, който пита дали са минали границата, а самият шофьор се изцепва, че той им казал, че до никъде няма да стигнат с тая крадена кола...Бе такива работи и с нашите ***! Наруават всички възможни правила и разпоредби, обаче никой не ги закача, щото се почва един рев, че им се нарушават правата... направо не е за разправяне!
27
0
 
2
 
! Отговори
goro преди 15 години
МВР ще хваща престъпниците в Скайпа и чата! Навън престъпниците сигурно са изловени и навсякъде е осигурено спокойствието на гражданите и сега да му мислят престъпниците в чата!
26
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Леле! Това *** са страшна работа! Преди години видях едни тръгнали за гъби. В един стар москвич се бяха натъпкали 10 (!) човека! Е, овце нямаше, ама направо неми е ясно как бяха успели и като почнаха да излизат от тоя мосвич... абе, край нямат! Егати работата!
25
0
 
2
 
! Отговори
jm преди 15 години
ааа ама може и турчуляк да се пиша де, то същата работа ще стане :)
24
0
 
2
 
! Отговори
jm преди 15 години
ихааааааа от понеделник се пиша ***....поне ще знам че ще си крадаи правя квото си поискам..щото в бг е така..пък ако се заяждат много с мен...ще писна на амнести интернешъл, че съм от малцинството ии хоп готовоо, уредена работааа, никой няма да ме закачащото другарите *** си зная правата и така правят ... :)
23
0
 
2
 
! Отговори
Драганчо Драганов Др преди 15 години
Престъпниците, крадците, побойниците и убийците с пълните имена! Даже и снимка да има!
22
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Долна ***! Не стига,че от нашите данъци получават социални помощи, а ни крадат и убиват всеки ден! Аз имам две деца и не получавам детски, а бай *** получава. Чувствам се диксриминиран, затова че съм бял и работя. А, когато ме окрадът и хванат бай ***, това е нещо нормално и ги пускат. Мързеливи ***!Как може един 80г дядо да може да гледа животни, да си копае двора, а бай *** да не посее и едно дръвче, да не гледа и едно животно, хем е млад и трудоспособен. вижте им дворовете, няма едно цвете, само струпани ***. Да си признаят,че са некадърни поне! А, не да реват, че нямат права. Аз си плащам тока, а те не. Аз си плащам данъците, а те не. На какво прилича това.
21
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
6-тата овца *** са я изгубили по пътя.
20
0
 
2
 
! Отговори
Badgypsy преди 15 години
...не гледайте прашинката в очите на брат си, но виж планината в собственото си око, българино ! Тези хора не са постъпили честно, да ! Трябва да си получат заслуженото наказание. Но кой си ти, простако, та да ги съдиш, аааааааа !!! Я, виж ти ! По -добре насочи погледа си към "българите патриоти" и депутати, които не милиони, ами милиарди са окрали от държавата ти ! Ама така ви се пада *** и малодушен,...*** народ( меко казано ) !!!
19
0
 
2
 
! Отговори
miro преди 15 години
мръсни крадливи *** няма оправия с тях
18
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Защо не напишете, че задържаните са крадливи ***!
17
0
 
2
 
! Отговори
karcho преди 15 години
Napalno e vazmojno da se saberat *** s ovcite!Vigdal sam *** da mahat zadnite sedalki i da tovaryat vsekakvi givotni!Abe *** rabota!
16
0
 
2
 
! Отговори
SLS преди 15 години
Kakvo se smeete be hora? ne vigdate li che sled 24 chasa shte bydat osvobodeni. Posle tezi syshtite cherni *** shte otidat da kradat na drugo mqsto. Bahti dyrgavata.
15
0
 
2
 
! Отговори
Kiril преди 15 години
министър Миков ще приложи ли цялата строгост на закона както при протестите , или *** законите не ги лови в България , с тях наперените полицай които бият протестиращи възрастни хора и младежи , не се занимават с братята им ***