Как се свалят мацки? С глупости и финес

Специални курсове подготвят мъжете за "успех, сила и секс"
26 фев 2010 21:27,
136
Как се свалят мацки? С глупости и финес
Снимка: БГНЕС

Малка зала в един бизнес хотел в Кьолн. 11 мъже са се събрали, за да се обучават в тайните на свалката и прелъстяването – така радио Дойче веле започва репортажа си за специалния курс по прелъстяване.

Инструкторът Сергей Линц се обръща към участниците на възраст между 25 и 45 години с думите: "Господа, приветствам ви с "добре дошли" на най-добрия семинар в живота ви!".

Сергей е син на руски емигранти, понастоящем е предприемач и студент по мениджмънт.

Езикът на тялото е най-важната част от общуването - поучава той своите курсисти.

Повечето от курсистите са начетени, но стеснителни хора.

Общуването с жени ги притеснява - не знаят какво да кажат, как да се държат и как да спечелят потенциалната Дулсинея.

Един от най-важните съвети на Сергей е следният: "Можете да й приказвате всякакви глупости, важното е да ги поднесете с финес."

Господата слушат и изпълняват прилежно. Само дето не са много сигурни дали един ден ще усвоят на дело девиза на инструктора: "Успех, сила, секс".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
0
 
! Отговори
нкмп преди 13 години
Добре е първо да се определи възрастовата граница на жените (момичетата), които ще сваляме. Зависи и къде ще ги сваляме. Не всички, но масово по-младите (18-25) лапат по лъскавото и опаковката. Там едва ли има смисъл да си хабим думите. С годинките приоритетите се променят - търси се сигурност, улегнало и стабилно присъствие, солидност... И тук е момента да кажа на всички дами" Стига сте говорили глупости за това как искате мъжът да е чувствителен, да е джентълмен и т.н., лъжете и нас и себе си.
121
0
 
0
 
! Отговори
Мнителна преди 14 години
Браво! Повечето от коментарите са на мъже, които свеждат жената до обект за секс и оферта за покупка. А после? Самота, неудовлетвореност и цинизми. Жената днес има възможност сама да си изкарва пари. Вулгарните изказвания тук не говорят за желание за взаимност, доверие, любов... а за долни страсти. Твоето е едно от малкото изключения.
120
0
 
0
 
! Отговори
Мнителна преди 14 години
А задържат ли се с пари?
119
1
 
1
 
! Отговори
иц0 преди 14 години
жените могат да постигнат всичко което си наумят само че им пречи едно нещоКуро ни :D
118
0
 
5
 
! Отговори
хахахахах преди 14 години
жени.... какво да ги сваляш то това жени ли са.... *** с 2 тона кит и грим мислещи се за кралици... самочувствието на който идва от броя натрошени мъжки полови органи и мислещи само за пари :) ако това е жена...сваля се с тухла четворка от първия път !!!!
117
0
 
1
 
! Отговори
aaa преди 14 години
алкохолна сбирка под наслов: "*** се напии ,не сваляй жени !!!" те сами ще те открият паднал някаде :)
116
1
 
1
 
! Отговори
az преди 14 години
Si4ki davat po ediniq ili po ediniq ili drugiq na4in.
115
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз пари за жени не давам!
114
1
 
5
 
! Отговори
БабаИТ преди 14 години
" С глупости и финес" По-скоро с глупости и фитнес. Ха-ха-ха.Чичко паричко също върши работа.Коментара за калашника ми хареса, само , че е време да минем на следващото ниво.. Все пак хората са открили ядрените оръжия. ]:->
113
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
114, на никого не му пука дали жена го е признала. Мъжът е мъж когато се бори - едно време с меч, после с автомат в ръка, а сега с други средства. Мъжът си е борец и воин. А ако чакахме жените да разберат, че един мъж НЕ МОЖЕ и НЕ Е РЕДНО да бъде най-добрата им приятетека, като в същото време е и вибратор с допълнителни батерии, то и мъже хич нямаше да има. Тъй че най-добре престани да слушаш плоските реплики в песните на Веселин Маринов.
112
2
 
2
 
! Отговори
Ty154 преди 14 години
"IQ на райграс и емоционалност еквивалентна на панелен блок от 60те" - haha - bravo!
111
5
 
0
 
! Отговори
хахахха преди 14 години
ти по-добре кажи кое Е вярнохахахахаххМУХЛЬОО,***.....*** ТАКЪВ
110
6
 
15
 
! Отговори
Йово преди 14 години
Жени се свалят с пари, останалото са само приказки.
109
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
:) Кое от нещата които написах, не е вярно ?
108
0
 
2
 
! Отговори
Спиридон преди 14 години
Анонимен, братле, ти изтрепа рибата! :)))))))))))
107
4
 
2
 
! Отговори
ХАХАХАХАХХА преди 14 години
ТО ТИ ЛИЧИ,ЧЕ СИ *** И БЕЗ ДА БИЕШ БАРАБАН.НЕ Е НУЖНО ДА ХОДИШ С МЕГАФОНА,ЗА ДА УВЕДОМЯВАШ ХОРАТА ЧЕ СИ ТАКЪВ-ТО СИ ЛИЧИ.И ГАРАНТИРАМ,ЧЕ И НА СУРАТА ТИ ЛИЧИ,ХАХ,НЕ,ЧЕ МЕ БОЛИ ФАРА ЗА КОЕТО.ПРЕЗ ПЕНА....ТА У ВИЕНА МИ Е ЗА *** КАТ ТЕБЕ
106
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ахахаха ... *** тъпака ще съм, ако чакам жена да ме дефинира за мъж :))))) *** патката си, да си мислиш, че мъжа става мъж, когато някаква *** *** *** го определи за такъв. Както и да е. Лягай си, щото утре си на училище.
105
11
 
4
 
! Отговори
NE POZNA! преди 14 години
СОРИ,*** ПАК СИ В ЗАБЛУДАТОВА ЗА РЕБРОТО И ТЕМ ПОДОБНИ Е ИЗМИСЛЕНО ПОВТАРЯМ ЗА БАВНО РАЗВИВАЩИТЕ СЕ ИЗ-МИ-СЛЕНО!!! ОТ МЪЖ ПОВТАРЯМ ОТ МЪЖ,И ТО КОМПЛЕКСИРАН....ДЕТО,САМО ОРГАН ИМА,НАПОДОБЯВАЩ МЪЖКИЯ...НЯМА ТАКИВА ПИНИЗИ ЗА РЕБРО И КОЙ ОТ КОГО ПРОИЗЛЯЗЪЛ...АКО ЖЕНА НЕ ТЕ ПРИЗНАЕ НЕ СИ МЪЖ.ТОЧКА.
104
0
 
15
 
! Отговори
да си довърша мисълт преди 14 години
Виждал съм 'натокани' *** с IQ на райграс и емоционалност еквивалентна на панелен блок от 60те! Колкото за финансите, бъди сигурна, че ако мъжа ти е наистина влюбен в теб, ще си скъса *** за да подсигури семейството си - теб и децата. Натоканите са друга бира. На тях им се плаща. Малко по скъпи *** заради това, че са на разположение 24/7.
103
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Скъпа ми Маринета, Нека да те светна нещо. Жената за *** и жената, която ще бъде майка на децата ми са две тотално различни неща. ***, дето ще си дава 90% заплатата за парцалки става само за ***! Външният вид на майката на децата ми няма значение ! Мъжете са се влюбвали и ще се влюбват в Жената, не в силиконките й или в килограмите й! Виждал съм възпълнички жени с невероятно присъствие, интелект и емоционалност ! Виждал съм 'натокани' *** с IQ на райграс.