Как безболезнено да скъсаш в града на Ромео и Жулиета

Психолози от Верона със съкратени курсове "любовна раздяла"
Обновена: 12 яну 2011 15:41 | 11 яну 2011 12:44,
7
Как безболезнено да скъсаш в града на Ромео и Жулиета
Къщата на Жулиета. Снимка: flickr

В италианския град Верона, роден дом на Ромео и Жулиета, от днес започва да се провежда курс за най-безболезнено приключване на любовна връзка, пише в. "Кориере дела сера".

Веднъж на 15 дни хората, които искат да се разделят най-безболезнено с партньора си, ще бъдат обучавани от психолози и психиатри на три неща –  да престанат да мислят непрестанно за човека, с когото са се разделили,  да спрат да се страхуват от нова връзка след раздялата и да не се ужасяват от мисълта, че ако в новата връзка демонстрират склонност да обичат много силно, новият им партньор бързо ще ги замени с друг.

"По време на курса експерти ще обясняват на хората, преживели любовна раздяла, как да успеят да се отдалечат най-добре в емоционален смисъл от доскорошния любим човек", казва пред изданието Лорела Барбиери, една от експертките, организиращи курса по любовна раздяла.

Занятията ще се провеждат в Центъра за социално действие и рехабилитация във Верона.

По време на курса психолозите ще се опитат да променят и начина на мислене на онези безумно влюбени хора, които в името на любовта са готови да изтърпят физически и психически тормоз и унижения от партньора си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
**** не ****- живот си пролази !!!
5
1
 
6
 
! Отговори
илиуса преди 13 години
Я па като пръдна, мойта бяга сама
4
1
 
5
 
! Отговори
Хасан преди 13 години
Ех Перник Перник... Как сега да ви построи ме метро като ще замените винкело с някоя траверса?! Ще стане съвсем неприятно като идваме за някой мач у вашия доста мразен град!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
само за кривунделово пишеш. пропускаш да кажеш,че у нас - футболисти - бол ! скъсваш с единия,лягаш при другия ! ...и не си плащаш терапията. плаща я ритни топковеца!
2
2
 
5
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
От Кривунделово,ще пратим депеша на Верона,до Центъра по...разделите,за даги подкрепим в отговорното...дело.Освен това,предлагаме и нашата компетентнапомощ,а именно;всички тежки случаи по....разделите,да ги пращат при ...нас.Тук климата и природата благоприятстват,двойките да се....забравят.Освен това,и местния контингент не е за...подценяване:който е бил с кривунделка,не... повтаря,старата си връзка.
1
0
 
7
 
! Отговори
цецо преди 13 години
Наблюдаваааам вииии...