Ако щете – вярвайте! Роби Уилямс e комунист

Но пък много искал да си купи Ролс-Ройс за 300 хил. лири
Обновена: 29 юли 2011 12:00 | 29 юли 2011 11:54,
125
Ако щете – вярвайте! Роби Уилямс e комунист
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Оказа се, че Роби Уилямс има тайни крайнолеви убеждения.

Певецът вярва, че политическото движение, което апелира към безкласово общество, което функционира на принципа на общата собственост, е доста по-приемливо от капитализма.

Въпреки това обаче Роби не крие, че иска да си купи Ролс-Ройс.

В блога си британският поп идол пише: "Капиталистическа конспирация? Съгласен съм, че съществува. Системата рано или късно ще се срути... Ако можем да направим така, че на власт да дойде комунизмът, без корупцията... С две ръце съм. Ролс-Ройс Фантом е ултимативният символ (поне за мен) на нашето желание да имаме неща. Консумирай, консумирай, консумирай... ние сме на повратна точка, приятели".

"От друга страна, аз съм социалист-капиталист, което ме кара да се чувствам виновен".

Роби, изглежда, упорито се бори с пристрастието си към скъпи, луксозни стоки.

За помощ той помолил своите фенове, от които поискал съвет дали да пръсне повече от 300 000 лири за лъскавото возило.

"Изправен съм пред тази Ролс-Ройс дилема в момента. Искам го от няколко години, това е чистата истина. Но аз мисля за вас много и ме е грижа какво мислите за мен. Така че бих искал да ви помоля за разрешение. Гласувайте – да го купя ли, или не. И аз ще постъпя както нареди мнозинството".

Както гласеше един прочут сериал от миналото: "И богатите също плачат".

Още новини за звезди

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: Роби Уилямс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
6
 
3
 
! Отговори
Антон Кутев преди 12 години
Не всеки комунист е обратен , но всеки *** е комунист ! подкрепете парадите ни другари .
94
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И ние в България си въобразяваме, че имаме проблеми. Вижте какво се казва човек с проблеми. Човекът не може да спи, чак съм в депресия от терзанията му.
93
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Китай като са комунисти да не би да са по назад от другите страни и Америка? Даже бих казал, че са с светлинни години напред и скоро ще издухат и САЩ. Просто в кирай се кумонизмът е развит в правилната посока. И там има милионери, милярдери и средна класа и бедни.
92
4
 
3
 
! Отговори
Много тъпо !!! преди 12 години
Голям комунист е :) Иска да си купи Ролс и с него да ходи до завода и сбирките на червените си събратя :) И защо вместо този Ролс не купи храна за бедните или още по-комунистически да се откаже от богатството си и да го подели с "другарите си" :) Този си прави реклама, а вие драскате глупости :)
91
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комунистите не открадаха.. откданаха тези, които веднага дойдоха след тях и ги обвиниха. визирам Андрей Луканов и приятели
90
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе няма ли кой да разкара номер 74-ти с този аватар бе? Що за изродщина е това!!!
89
1
 
2
 
! Отговори
gruh преди 12 години
Да го видим, ако беше на заплата към Министерство на културата как щеше да си купи Ролс-Ройс. Е такива комунисти най-обичам - дето не знаят за какво става дума :)
88
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПОСТОТВАМ,ГОЛЕМИТЕ ИНТЕЛЕКТАЛЦИ СА С ЛЕВИ ИДЕИ!НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТРЕЧЕТЕ ТОЯ ФАКТ И ЗАТОВА НЕ СЕРЕТЕ БАНАЛНИ *** ЗА КОМУНИЗМА...ВИЖДАМ ДНЕС КОЛКО СМЕ ДОБРЕ,АКО БЯХМЕ ТРЪГНАЛИ ПО КИТАЙСКИ ПЪТ И ПРИЗВОДСТВО ЩЕШЕ ДА ИМА И ВСИЧКО!АМА ЖИВКОВ УДЪРТЯ И НЕ МУ СЕ ЗАНИМАВАШЕ!
87
0
 
2
 
! Отговори
до 87 преди 12 години
И какво е откраднал Уилямс бе, разбирач? Май пилешкия ти мозък.
86
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗНАЕТЕ ЛИ КЪДЕ Е ПОСТРОЕН КОМУНИЗМА,В ЦЕЛИЯ СВЯТ!МАРКС ЗАЩИТАВАШЕ ДЕМОКРАЦИЯТА И ЕВОЛЮЦИОННИЯ ПЪТ НА РАЗВИТИЕыСАМИЯТ ТОЙ НЕНАВИЖДАШЕ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО КОМУНИСТыЗАЩОТО ЗНАЕШЕ,ЧЕ ЩЕ ДОПУСНЕ ГРЕШКА ВСЕКИ,КОЙТО СЕ НАРИЧА ТАКЪВ.ЕВОЛЮЦИОННО СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ ПОБЕЖДАВА,ЗАЩОТО МАРКС Е ЕДИН ОТ НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИТЕ ФИЛОСОФИ И ПОВЛИЯ ФИЛОСОФИТЕ НА СЪВРЕМИЕТО...СЛЕДОВАТЕЛНО ЛЯВАТА ИДЕЯ СИ Я ИМА,ИМА МНОГО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ...ТОЧНО ТОВА Е БИЛ И ПЛАНЪТ НА МАРКС,А НЕ ТОТАЛИТАРНА ЕДНОПАРТИЙНА СИСТЕМА!
85
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лелее, батко, е това е комунист!!!
84
2
 
6
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
za komunist e normalno da si pozvoli i rols rois.s otkradnatoto i sovalki mogt da si kupqt
83
7
 
5
 
! Отговори
хитлер преди 12 години
да знаете че роби е *** така че не се изненадвам че е комунист
82
3
 
1
 
! Отговори
до 72 преди 12 години
Назобения с дрога УМ -цвили глупости !
81
1
 
4
 
! Отговори
Иванушка глупака преди 12 години
Ихаааааааа...начи къту станим сички равни, аз ши му натрия нуса на оня там дет живей ду нас - инджинера, дету ми са прай на ногу умин. Ши му кажа: Видя ли ся бе, инджинере, и аз зимъм колкуту теб....ха-ха.. Сички трябва да сми равни, нъл тъй?
80
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
74Смени си аватара бе *** нещастен. *** махни го тоя гей.
79
2
 
4
 
! Отговори
Adash преди 12 години
Това си е живата истина - Роби е комунист и то от убедените! Добре, че в България вече хората започнаха да проумяват, че Комунист не е равно на бесепар и че комунистите нямат никаква идейна общност с олигарсите от БСП. Важното е, че и самите комунисти отдавна не желаят да ги свързват с "Позитано" 20 и дори вкараха Станишев и ко. на съд. Роби Уилямс - комунист! Това го пишат днес всички западни медии! Напр.: channel24.co.za/Gossip/News/Robbie-Williams-Im-amunist-201107
78
5
 
2
 
! Отговори
до 76 преди 12 години
***, ами като толкова те е еня, продай си компютъра и нахрани едно от тези 30 000 деца. НЕ ми философствай лицемерно. Ето, аз директно си казвам - хич не ми пука за гладните и умиращите от болести. Достатъчно е пренаселена планетата, че и тях да спасяваме. Който има воля за живот, ще успее. Който чака да му сложат сдъвкано в устичката, ще умре. Това са природни закони, не съм ги измислил аз - само най-адаптивните и приспособимите оцеляват. Сори пич.
77
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Идеята за равенство е добра. Хората обаче не са дорасли за такова общество. Също така ако се съчетае с прогрес ще е бижу.
76
6
 
3
 
! Отговори
хитлер преди 12 години
всички дъртаци и ком.да се обесят