Ако щете – вярвайте! Роби Уилямс e комунист

Но пък много искал да си купи Ролс-Ройс за 300 хил. лири
Обновена: 29 юли 2011 12:00 | 29 юли 2011 11:54,
125
Ако щете – вярвайте! Роби Уилямс e комунист
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Оказа се, че Роби Уилямс има тайни крайнолеви убеждения.

Певецът вярва, че политическото движение, което апелира към безкласово общество, което функционира на принципа на общата собственост, е доста по-приемливо от капитализма.

Въпреки това обаче Роби не крие, че иска да си купи Ролс-Ройс.

В блога си британският поп идол пише: "Капиталистическа конспирация? Съгласен съм, че съществува. Системата рано или късно ще се срути... Ако можем да направим така, че на власт да дойде комунизмът, без корупцията... С две ръце съм. Ролс-Ройс Фантом е ултимативният символ (поне за мен) на нашето желание да имаме неща. Консумирай, консумирай, консумирай... ние сме на повратна точка, приятели".

"От друга страна, аз съм социалист-капиталист, което ме кара да се чувствам виновен".

Роби, изглежда, упорито се бори с пристрастието си към скъпи, луксозни стоки.

За помощ той помолил своите фенове, от които поискал съвет дали да пръсне повече от 300 000 лири за лъскавото возило.

"Изправен съм пред тази Ролс-Ройс дилема в момента. Искам го от няколко години, това е чистата истина. Но аз мисля за вас много и ме е грижа какво мислите за мен. Така че бих искал да ви помоля за разрешение. Гласувайте – да го купя ли, или не. И аз ще постъпя както нареди мнозинството".

Както гласеше един прочут сериал от миналото: "И богатите също плачат".

Още новини за звезди

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: Роби Уилямс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
7
 
! Отговори
БГ бизнесмен преди 12 години
Хич не ме е еня, социализъм ли е, капитализъм ли е. Ако е капитализъм, средствата са в моите ръце и съм добре, ако пък е социализъм съм партиен секретар и пак ползвам всички облаги. Ето на това му викам аз истинско равенство.
74
1
 
6
 
! Отговори
до 73 преди 12 години
сега като има различия е много интересно нали.......... да гледаш бездомници и бездомни животни мизерия ......и каква е твоята цел в живота някоя капиталиситческо-консуматроска мечта ще е сигрно хахаха ....ДА СПОМЕНЕМ САМО ЗА ПРОТОКОЛА ЧЕ В СЕГАШНАТА "ПЕРФЕКТНА" СИСТЕМА УМИРАТ ПО 30000 ХИЛЯДИ ДЕЦА НА ДЕН ОТ ГЛАД БОЛЕСТИ И МИЗЕРИЯ !!!!!
73
7
 
9
 
! Отговори
БСП преди 12 години
Другари, от социализъма по-велико изобретение няма! При него и последният текезесар, може да ти стане началник или бригадир, стига да е достатъчно предан на партията. Обикновено послушковците не са будни умове, а по-примитивно настроени мозъци, раболепни до саможертва и тотално отдадени на идеята, затова е толкова силен цоци...извинете, социализъма. Защото е много стройна пирамидална система - отдолу, в основата е нискоинтелигентната маса, тя крепи структурата, а отгоре са най-умните и тарикат другари
72
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С милионите на Роби Уйлямс, няма да ми е трудно да си играя на комунизъм. Ако толкова му се харесва идеята за равенство да раздаде каквото има и да си живее в някое гето.Съгласна съм, че Комунизмът е утопия, която няма практическо приложение. Светът винаги се е развивал и ще продължава да го прави благодарение на различията между хората. Ако всички бяха равни, нямаше да има цели за постигане и животът щеше да е скучен. Безсилието на всемогъщите! Поне аз така мисля!
71
0
 
0
 
! Отговори
до 69 преди 12 години
Ако пеенето му наричаш цвилене, върви се хвърляй по бързо от терасата си, че да отървеш човечеството с един *** по-малко.
70
1
 
2
 
! Отговори
ръфляк преди 12 години
КапитализмЪ е същия *** като коминизмЪ, за това да живее родовообщинния строй!
69
0
 
6
 
! Отговори
до 66 преди 12 години
И той като Масларова, само че има една МАААААЛКА разлика- Уилямс си е изкарал милионите с честен труд, а Масларката с крадене.
68
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комунист значи а ? А на бузлуджа ще го извикат ли да цвили на пенсионерите ,или тая година е ред на друг виден соц.хАКТИВИСТ! -АЗИС ?
67
0
 
8
 
! Отговори
социалист преди 12 години
и аз се чувствам като него започвам все повече да се дразня от тази несправедлива система какво значи обща собственост- примерно вместо всеки да си купи фотоапарат просто ще използва най-добрия модел докато е на почивка сваля си снимките и после ще го остави на следващите да го полвзват примерно и тнт
66
4
 
4
 
! Отговори
митака преди 12 години
здравейте дъртаци.всички комунисти да отидат на гроба на сталин
65
1
 
10
 
! Отговори
долу БКП преди 12 години
Е, и той като Масларова. Хем комунистка, хем кара бентли, откраднати от соц. министерство което оглавяваше. Сладко е да си комунист или дете на комунист. По-големи *** и *** от тях няма.
64
1
 
4
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
Лицемер. Аз пък съм социалист (по принуда, такава ни е държавата все още, а и 90% от хората са носталгици по Живков), но искам да съм капиталист.
63
3
 
2
 
! Отговори
до 61 преди 12 години
"и ние убивахме"- казваш? Значи си привърженик на такъв режим като нацисткия? Браво, поздравления момко!
62
1
 
0
 
! Отговори
Георги Димитров преди 12 години
Много добре, 43! Но некадърните и комплексираните няма да са съгласни. Равенството им гарантира реализацията.
61
2
 
6
 
! Отговори
ппс до 49 преди 12 години
комунизма е най-добрата идея но винаги ще я изопачават и ползуват шефовете а останалите роби. и каптализма е така.
60
1
 
5
 
! Отговори
хитлер до 53 преди 12 години
и ние убивахме ама никой не на последва след края ни.пък ком.ги харесвате още
59
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако си смени китайската синтетика с която се друса ,и мине на авганистански "мак",може и талибан да стане
58
3
 
5
 
! Отговори
българин преди 12 години
Роби Уилямс е много добър музикант, но явно се друса повечко, което тук, във форумчето ченгенайско, дава повод (не че се нуждаят) на сума ти червени *** да ни обясняват, че то, комунизмът бил нещо различно от това в Източна Европа, тук бил изкривяване (едно време говореха за "извращения"). Ами къде точно е построен комунизъм без "извращения" - в Китай ли, в Корея ли, във Виетнам ли, в Камбоджа/Кампучия ли беше, в Чили ли, в Куба ли, сега във Венецуела ли ще строят такъв? Къде,*** червени?
57
1
 
4
 
! Отговори
до 51 преди 12 години
Ами такъв комунист като нашите партийни секретари които се возеха с Волги едно време. И те са горяли, не е като да не са.)
56
2
 
7
 
! Отговори
хаххаха преди 12 години
Те всички комунисти искат да карат ролс-ройси за по 300 000."На всекиму според нуждите"-тва ли им беше мотото?Червена ***...