Ако щете – вярвайте! Роби Уилямс e комунист

Но пък много искал да си купи Ролс-Ройс за 300 хил. лири
Обновена: 29 юли 2011 12:00 | 29 юли 2011 11:54,
125
Ако щете – вярвайте! Роби Уилямс e комунист
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Оказа се, че Роби Уилямс има тайни крайнолеви убеждения.

Певецът вярва, че политическото движение, което апелира към безкласово общество, което функционира на принципа на общата собственост, е доста по-приемливо от капитализма.

Въпреки това обаче Роби не крие, че иска да си купи Ролс-Ройс.

В блога си британският поп идол пише: "Капиталистическа конспирация? Съгласен съм, че съществува. Системата рано или късно ще се срути... Ако можем да направим така, че на власт да дойде комунизмът, без корупцията... С две ръце съм. Ролс-Ройс Фантом е ултимативният символ (поне за мен) на нашето желание да имаме неща. Консумирай, консумирай, консумирай... ние сме на повратна точка, приятели".

"От друга страна, аз съм социалист-капиталист, което ме кара да се чувствам виновен".

Роби, изглежда, упорито се бори с пристрастието си към скъпи, луксозни стоки.

За помощ той помолил своите фенове, от които поискал съвет дали да пръсне повече от 300 000 лири за лъскавото возило.

"Изправен съм пред тази Ролс-Ройс дилема в момента. Искам го от няколко години, това е чистата истина. Но аз мисля за вас много и ме е грижа какво мислите за мен. Така че бих искал да ви помоля за разрешение. Гласувайте – да го купя ли, или не. И аз ще постъпя както нареди мнозинството".

Както гласеше един прочут сериал от миналото: "И богатите също плачат".

Още новини за звезди

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: Роби Уилямс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
11
 
! Отговори
EU-citizen преди 12 години
ПРЕСТАНЕТЕ ДА СРАВНЯВАТЕ ЛЯВАТА ИДЕЯ С КОМУНИЗМА В ИЗТОЧНА ЕВРОПА,КОЯТО Е МАЛКО ИЗКРИВЯВАНЕ.----------------- Няма никакво изкривяване, това е то комунизма - простотия, репресии и застой.
54
0
 
8
 
! Отговори
lemmy преди 12 години
ама изобщо не ме *** какав е тоя. интересува ме кога вие другари от днес.бг ще започнете да пишете за проблемите на хората в българиа
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не вервайте на реклами бе ...
52
5
 
3
 
! Отговори
до 50 преди 12 години
А на нацизма? Да помага на хората в газовите камери да се пречистят духовно?
51
5
 
2
 
! Отговори
Партиец преди 12 години
Я гледай - още една статия, специално създадена, за да могат коментиращите да плюят по комунизма... с 25 години закъснение, че е по-безопасно така.Айде, народе, изълнявай квотата - сайтът има да запълва петилетка.
50
0
 
3
 
! Отговори
ппс преди 12 години
не го купувай - гори много. купи си икономичен хибрид. поне пари имаш много. какъв комунист си ако ми гориш по 20/100.
49
4
 
7
 
! Отговори
хитлер преди 12 години
целта на комунизма е да убива
48
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Грандиозна глупост е че комунизма ограничава корупцията драги ми наивнико Роби Уилямс - напротив когато всичко в живота ти се контролира от бюрократи, които нямат абсолютно никакъв интерес да си вършат работата добре, корупцията избуява до уникални висини. Корупцията преди 89г. в България беше навсякъде, ама наистина абсолютно навсякъде.
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе ако ще да е и фашист. Аз гледам концертите му и слушам музиката му.Благодаря му за емоциите, когато съм му наблюдавал концертите. Особено този в Knebworth ме хвърли в тъч от екзалтация!
46
4
 
3
 
! Отговори
ДО 43 преди 12 години
НЕ ***.Социализма се постига вече,по еволюционен път.Днес класите все повече отслабват своята сила!Поне доколкото вярвам на книжките на Франсис Фукуяма!
45
2
 
0
 
! Отговори
цончо преди 12 години
34 *** И ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ЛИ ЯДЕШ?
44
1
 
4
 
! Отговори
Георги Димитров преди 12 години
В комунизма вярват тези, които са си го построили за себе си на гърба на останалите. Като нашите комунисти и левите западни "интелектуалци". Маркс се обърна в гроба когато Ленин обяви, че комунизмът може да победи само в една страна. Като чуе Роби Уйлямс ще легне нормално...
43
2
 
10
 
! Отговори
voodoo преди 12 години
апелира към безкласово общество, което функционира на принципа на общата собственост, е доста по-приемливо от капитализма.Айде купи си Ролс-Ройс и ще дойдем да го ползваме заедно.А ако имаш жена,приятелка може и тях да опънем по комунистически нали ще са общи.
42
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Идеята на комунизма за равествено е много привлекателна за широките маси, но всъщност ако се замислим равенство между хора е НЕВЪЗМОЖНО - едни винаги ще имат повече от други власт и/или пари, тоест комунизма е утопия. В същото време псевдоравенството подтиска развитието на цялото общество, като ограничава и направо репресира по-умната, талантлива и въобще напредничева част от обществото, която въпреки че знае и може повече от другите получава същото и не й се дава възможност за извява и растеж.
41
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРЕСТАНЕТЕ ДА УМУВАТЕ ДАЛИ ЕДОБРО ИЛИ ЛОШО КОМУНИЗМА,ПРЕСТАНЕТЕ ДА СРАВНЯВАТЕ ЛЯВАТА ИДЕЯ С КОМУНИЗМА В ИЗТОЧНА ЕВРОПА,КОЯТО Е МАЛКО ИЗКРИВЯВАНЕ.ПРЕСТАНЕТЕ ДА СТЕ ПЛОСКИ!
40
1
 
3
 
! Отговори
хитлер до 35 преди 12 години
ами естествено.ти знаеш ли какво е демокрация.правиш протести което беше забранено.изказваш свободно мнение
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той пише на феновете си в блога си, но едва ли повече от 10% от тях разбират какво точно означава комунизъм, само са чували общи приказки. Друго е да си живял в такава система.
38
1
 
6
 
! Отговори
хитлер преди 12 години
тоя приказва повече глупости дори и от македонците.да отиде в русия да живее 5 години или в бг.как ще издържи
37
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Роби ми се издигна в очите!
36
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този *** не е разбрал, че Русия вече е капиталистическа. Вижда руски олигарси да пазаруват в Европа и мисли, че са обикновени съветски работници. Това е цялата работа.