Ченгета разбиха кола, за да спасят куче... играчка

Плюшеният кокер кротко си спял на задната седалка
3 апр 2012 09:05,
59
Ченгета разбиха кола, за да спасят куче... играчка
Полицаите сега ще трябва да платят 180 лири, за да покрият щетите на възрастния мъж. Снимка: Reuters

Двама британски полицаи са разбили стъклото на паркиран автомобил, за за спасят от палещите слънчеви лъчи намиращото се на задната седалка куче, само за да разберат, че всъщност са извадили играчка, пише в. "Сън".

Служителите на реда първо се опитали да събудят "спящото" кутре от породата кокер шпаньол.

След като опитът им се оказал неуспешен, те решили да разбият стъклото на "Мерцедес"-а, оставен на обществен паркинг във Великобритания.

Едва тогава полицаите разбрали, че са направили грешка и са организирали акция за спасяването на куче... играчка.

Случката се е разиграла миналата седмица, когато на Острова температурите достигнаха 18 градуса.

Собственикът на автомобила - 80-годишният бивш минен инженер Гордън Уилямс от Мансфийлд - разказва, че когато се върнал, открил возилото си покрито със стъкла и бележка, която гласяла:

"Разбихме стъклото, притеснени за кучето на задната седалка след подаден сигнал от случаен минувач".

Полицаите сега ще трябва да платят 180 лири, за да покрият щетите на възрастния мъж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
5
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
Ахахахаххахахаххаххаха и минусите аз ти цъкам нали?
31
8
 
3
 
! Отговори
гребчето преди 12 години
Анонимнико, кажи къде си продаваш добавките, направи си реклама на магазина. Пък ще видим кой е мъж:))) Виждам че страдаш от липса на внимание, но така е, с жалки комплексирани *** никой не ще. Не бой се аз ще ти обърна, ама така ще ти обърна, че и *** няма да може да те познае.......*** сам ли си харесваш коментарите хахахахахаха, викаш ако не си ти няма кой друг, а!?
30
7
 
6
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
33...аххахаха ясни сте ми тия дето ''гърмите'' гръмнати сте си родени...взимай си овчарките и бегай навънка да ги изведеш, че понамирисва вече у вас :) Такива като тебе съм шамаросвал не веднъж...ти си комплексара не аз...правиш ми на смел с некви *** смешни...без и със тях все си палячото с кучетата пред блока...такива като тебе не ги отчитам....обикновенно ми бягате пред колата :)
29
7
 
5
 
! Отговори
Едно гребче преди 12 години
Чикатило, у ващо село така ли праите с кучетата!? Кой па тоа бисмарк, че па и го цитирате, у наше село не го знаат!? Сеа на мода е де видиш куче шут и бег (ако не е бездомно) ако е бездомно начи си мъж. Като си избиете комплексите ше се кротнете. Ако се направиш на мъж пред мойте овчарки най много да те гръмна, шото да те отърва от мъките не за друго, пък и ти по сяка вероятност си некав обикновен човек и нема да си имам проблеми. Некой хора са позиционирани по високо от теб нали знаиш.
28
7
 
3
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
31.... не виждам какво общо има това какво работя, но ще ти кажа, давам ти шанс да почнеш да храниш. занимавам се с продажбата на хранителни добавки и всичко свързано с спорта и фитнеса така да се каже :)
27
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
25,ако си безработен кажи,не е срамно:)а и каквото и да работиш,сподели,няма срамна работа:)..притесняваш се нещо?Карай,винаги можеш да излъжеш,тук си анонимен:)
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз вчера видях едни полицаи тук във Варна ДА РАЗБИВАТ СТЪКЛОТО на Мерцедес даже май беше едно оранжево гейско Ламборджини дето бях чул, че е на сина на шефа на Хидрострой, една от мутренските фирми под крилото на ***, които обират всички поръчки на общината - сещате се. И даже БИХА един ***, който току що беше обрал една жена точно в центъра на Варна и никой не смееше нищо да му каже, защото беше с още 5 човека ***.Wow, размечтах се!
25
9
 
10
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
27...*** не се излагай....английски език ли демонстрираме :) ***.... с тия заучените бате само пред блока важиш :)
24
6
 
6
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 12 години
Чикирикаджило - save the planet, kill yourself ;)
23
8
 
8
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
24...много ясно. че си прибереш четириногото в колата няма кой да ти се занимава с кучето на тебе ! Тука кучетата с повече права от нас хората станаха ! С кучето си стой у вас !
22
5
 
5
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
23...Що работа ли предлагаш?
21
11
 
11
 
! Отговори
Евала на полицайте преди 12 години
На мен ми се случвало август месец в най-големият пек, полицай да ми кажат да си прибера кучето в колата, докато си чаках на опашка да си взема нещо за ядене. България сме ориенталци, отношението ни към животните е подобно на това в саудитска арабия и авганистан. Бисмарк е казал, че цивилизоваността на една нация си личи по това какво отношение имат хората към животните.
20
4
 
0
 
! Отговори
Куче до 12 преди 12 години
Ти кво работиш?
19
8
 
4
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 12 години
Браво на ченгетата. Това в *** не може да се случи.
18
1
 
21
 
! Отговори
DARK преди 12 години
Случват се грешки.Важното е добрите намерения с които са го направили.Аз лично познавам двама офицери от МВР и един следовател и мога да ви кажа , че има и доста интелигентни хора там.Лошо впечатление с което оставаме го дават основно пешаците половината от които са от кол и въже събирани но и там има изключително свестни и професионални хора които си обичат работата а не са просто ей така на разходка.
17
4
 
3
 
! Отговори
do stefanov i ... преди 12 години
kato ste takiva umni daite da napravim edin IQ test da vi e*a mamata na samochuvstvieto i pak prodaljavaite da pishete gluposti. Kolkoto i tapi i prosti policai da ima tez kato vas sa 10 pati poveche
16
11
 
9
 
! Отговори
Стефанов преди 12 години
Навсякъде са прости ченгетата, не само в България :)
15
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Палещите слънчеви лъчи при температура от 18 градуса??????
14
1
 
3
 
! Отговори
Prepisvame преди 12 години
s lubeznoto sudeistvie na TheSun...
13
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А тукашните полицаи, тръгнали да пазаруват от промоциите в лидл ако видят човешки труп на задната седалка ще се направят че не са го видели, за да не изпуснат промоцията в лидл.