Скандално! Мис Вероника стана "Мистър България 2012"

Мартин Иванов си призна, че е работил като травестит по клубовете
Обновена: 17 май 2012 14:47 | 17 май 2012 09:40,
227

"Мистър България 2012" Мартин Иванов. Снимка: Булфото

 

Най-красивият българин за 2012-а година Мартин Иванов се оказа травестит.

"От 15-годишен работя. Бил съм какво ли не - продавач, сервитьор, барман и това просто е било част от моя живот, в който това е било работа. Отивам, работя, свършвам си работата, ставам и си заминавам. По същия начин можех да работя като чистач. Това срамна работа ли е?", коментира той пред bTV предишната си работа като танцьор по клубове под прозвището "Мис Вероника".

Преди два дни 24-годишният студент по счетоводство и миналогодишен "Мистър София" грабна титлата след оспорвана битка в столичен клуб.

Пред журито обаче той не спомена за наклонностите си, разбрахме само, че знае английски и италиански и е републикански шампион по плуване.

Мис-Мистър се похвали също така, че се изявява и като манекен и бил открит случайно за този занаят, докато се разхождал по столична улица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
10
 
! Отговори
фен преди 11 години
тук тези неща са нормални
94
5
 
12
 
! Отговори
аз преди 11 години
срам и позор!
93
5
 
14
 
! Отговори
Яне Янев преди 11 години
Оууу Сладурче! Дали е свободен довечера................................. за едно кафенце де?!?!
92
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иначе изглежда скромно момче,не е някоя надута гологлава манерка тип "мутра" дето си предава вид на мъж а отзад е полу
91
16
 
13
 
! Отговори
!!!! преди 11 години
Типично за ***, дайте да обиждаме различните от нас, просташки коментари от *** народ, вижте се първо вас преди да съдите другите, жалки дребни душици...
90
1
 
8
 
! Отговори
Баш Майстора преди 11 години
Защо Скандално ? - Всичко което се случва в България е "Н О Р М А Л Н О". Хората са ни Нормални,политици-нормални,престъпници-нормални,конкурси-нормални или казано честно "Всичко ни е наред"!!! Не знам защо тия от Брюксел постоянно се заяждат с Нас и само ни търсят Кусури ??? Няма ли да се спрете накрая и да кажете на целият свят,че това найстина е една " Нормална Държава"!!!!
89
16
 
27
 
! Отговори
Идио ти преди 11 години
Хайде, някой бил гей и веднага коментарите се напълниха... нека е гей, нали не ви се натиска на вас! Не ви се натрапва и не парадира (най-големият "проблем" за мачовците) - днес.бг ви го натрапва... Като иска да се облича и като дядо мраз, не ви влиза в работата кой с какво и как...
88
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествено че ще го изберат! Преди време по същия начин под натиск на американското посолство "избраха" Човека-глас, току-що кацнал от Америка да ни представлява на Евровизия... Въпреки че тогава цялата гилдия се надигна срещу него! Явно това е новото протеже на американския посланник. Здраве да е, и по-големи *** сме виждали...
87
6
 
25
 
! Отговори
минаващ - нормален преди 11 години
Абе ба си дайте да направим една партия на Нормалните хора. Ами че то по медиите се тръби и пише само за травестити, гейове, *** и т.н. Ние сме сякаш малцинство,Ако си гей и те уволнят веднага можеш да кажеш че е заради сексуалната ти ориентация и ще ревнат да те защиват ще пишат за това, ако си обаче нормален кой ще ти обърне внимание.В какви времена живеем мамму стара нормален да не си !!!!!
86
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко чурки е изял по клубовете сега май ще му се вдигне тарифата .
85
9
 
17
 
! Отговори
Пляс,пляс педалите преди 11 години
МИСтър "***"...
84
10
 
11
 
! Отговори
Митьо Пищова преди 11 години
Малииииииии тва мъж ли било?!? Беше ми 1978-та бройка в тефтера.... И исках даже да е крада за булка.... аз се чудя що избега... !?!? Иначе добре изпълняваше в натура "я надуй на дедо кавала..."....!!!
83
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво искате от "момчето"?Има си и цицки.Той трябва да е Мис България!
82
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аххх,***...
81
32
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Получава се така, защото е красив и нежен и същевременно с перфектно мъжко тяло. Т.е, красотата му, му позволява да бъде какъвто си иска - красива жена или красив мъж. Точно на такива се радват съвременните жени, такива пичове винаги са заобиколени от женска компания от готини момичета, а нормалните мъже си имат по 1-2. Сигурен съм че има много момичета които се навъртат около него а обществото само плюе. Е, плюйте колкото си искате, него има кой да го оцени. Живее пича както си иска!
80
18
 
16
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 11 години
Има хубаво лице и излъчване, за разлика от преходните мистър...
79
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чалга звезди , *** , травестити , *** съвети , Гърция и турците е всичко , с което ни занимават в тоя сайт. *** журналистите ! *** сайта !
78
2
 
13
 
! Отговори
... преди 11 години
Е вие какво си мислите, че като е мистър нема да го *** ли!? Това си е баш същото като при мис или мисис, която прави по добри кавали и дава повече, тя става мис или мисис! Тука е идентично идва чичкото и си поръчва дудуче и кой колкото покаже на него се пада титлата тая година! По тия конкурси мисля си е баш така! Не е лошо, същото е както на околковръстното, само, че тука по богати чичковци си избират по чистички ***! А това тук в БГ важи с пълна сила!
77
4
 
20
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Абе стига с тези бе. Аз като съм хетеро, да не би по улиците като вървя, все с ръката топките да си държа. Май ние мъжете най дискриминиране станахме, нито парад си имаме нито нищо. Сега изгодно е или да си п*ал или ***.
76
6
 
4
 
! Отговори
Йори преди 11 години
Е-е, има още да се учим от челния световен опит. :-)))))В Тайланд си избраха за "Мис Тайланд", бившия кик-боксьор и шампион на страната по муай тай - Нонг Тум, който след транссексуалната си операция е по-известен като Париня Чароенпол.