Най-странните бебешки имена за 2012 година

Родители намират имена като Йога, Гугъл и Трон за особено атрактивни
14 дек 2012 20:12,
89
Най-странните бебешки имена за 2012 година
Снимка: архив, Reuters

Сайтът за родители The Baby Centre публикува някои от най-странните имена, с които са се сдобили родени през 2012 г. бебета, съобщи News.com.au.

Над 500 000 родители са споделили в сайта какви имена са избрали за своите отрочета. Списък с най-необичайните от тях се публикува всяка година.

От тазгодишния списък става ясно, че сред най-странните приумици на щастливите майки и татковци са били да кръстят новороденото си момиченце Дева, Ексел, Сезам, Ванилия, Йога, Зеландия, Оазис, Критика.

Родените през 2012 г. момченца един ден ще се представят с имена като Бургер, Елит, Гугъл, Манго, Неон, Трон, Риск, Гудлак, Крузо.

От сайта The Baby Centre отбелязват, че всяко едно от чудатите имена е дадено на най-малко две бебета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
52
 
! Отговори
някой преди 11 години
След време *** ще може да осъди родителите си за расизъм.
34
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
През соца имаше една книжка - именник. Име се избираше от тая книжка, именно за да се избягват тия недуразумения. Май е било правилно. Едни си кръстиха детето "Арабела", пък това беше от някаква приказка по ТВ. Звучало добре.
33
2
 
42
 
! Отговори
moni преди 11 години
Родителите съвсем са луднали,не мислят ли как ще се чувстват децата след години с тези *** имена.
32
2
 
21
 
! Отговори
преди 11 години
Ако сте решили да дадете по-рядко име на отрочето си, замислете се дали не е рядко поради някаква друга причина, освен модата. Например името Пол. Представете си какво бащино име ще имат вашите внуци - Полов или Полова. Други имена пък звучат странно, особено ако са написани неграмотно. Имаше един такъв случай в Игнатиево- Версачи (вм. Версаче), Армани и Гучи, а също и момиче с име Верхонде (вм. Ферхунде). Какви ли бащини и фамилни имена ще станат от тях.
31
3
 
23
 
! Отговори
хахаха преди 11 години
А аз съм срещал Автономка Шестакова :)
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами как ще си празнуват именните дни?
29
2
 
1
 
! Отговори
Врабчо Вълков Котов преди 11 години
Има много странни имена у нас /eenchev.blog.bg/zabavlenie/2007/03/20/nai-smeshnite-familni-i-sobstveni-imena-na-bylgariia.53501
28
2
 
31
 
! Отговори
ФАКТ преди 11 години
Преди година в Монтана едно *** искала да нарече детето си ОРГАЗЪМ. От болницата категорично отказали да го запишат под това име. Но майката настоявала, че макар и да не знаела какво значи, името и харесва и още никой от познатите и не бил се досетил за него. Наложило се да викнат таткото, на когото обяснили значението на думата. Той излязал по-разумен и нарекли детето с напълно нормално име.
27
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз имах в моя клас навремето две близначки - Търта и Чока. Били кръстени на бабите си от някакво смолянско село.
26
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не виждате ли, че тайта е австралийски, това са имена давани от западняци, не че у нас няма странни, де
25
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
моите впечатления, че имена като Дженифър, Памела, Джак, Анджелина и пр. се дават само от простаци, или селяни, които се казват Пена и Стамат. Ама - детето нека да е Джак. щото нали, по-хамериканско. Ни мой ние да сме от село, ний няма да се срамуваме в чужбина от българските си имена. А пък и да не напуснем България, много по-авторитетно и чужбинско звучи Джак.
24
6
 
12
 
! Отговори
Александър преди 11 години
Енола, Енола, явно не ти било лесно. Затова ли е тая злоба, лоши детски спомени, а? Впечатляващо е как хората с комплекси говорят най-много за същите.Винаги ми е било забавно как, изписвайки някое, да го нарека по-снизходително, "нестандартно" име, програмата ми го подчертава като грешка. Дори и на машината и е ясно.
23
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОВА СА ИМЕНА ИЗМИСЛЕНИ ОТ ВЛАСИ ИЛИ *** ИЛИ РОМИ КАКТО И ДА Е, НО ДНЕС БГ НАИСТИНА НЕ СЕ ИЗРАЗЯВАТ ТОЧНО. ВСЕ ПОВЕЧЕ РАЗБИРАМ КОЛКО АМАТОЙОРСКИ Е ТОЗИ САЙТ ЗА НОВИНИ ИЛИ ПО ТОЧНО ПЪЛНИ ПРОСТОТИИ.
22
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
който не уважава родителите си и традициите на народа си, е просто ***.------------------------- Ако ти кажа, че има българско име Бреян, ще повярваш ли? Име на човек, живял преди 100 години.
21
8
 
24
 
! Отговори
Bubbles преди 11 години
Е може ли да си кръстиш детето *** бееее?!Как ше му викат като порастне? Ей ***!
20
2
 
43
 
! Отговори
Име То преди 11 години
Някои от Вас може би си спомнят името на бивша шефка на нотариусите - прсловутата Чайка Бележкова.
19
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най- странното име на което съм попадал беше Малъма, така се казваше една баба, която живееше в моя блок.
18
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наистина има някой много странни имена като гореизброените. Но ми е било винаги още по-странно как може да се подиграваме на някого за името - доста е детинско.Иначе и нашите имена са странни за чужденците. На една моя позната в чужбина не можеха да й произнесат името Ралица и й казваха Алица. Веднъж се запознах с един арабин. Пита ме как се казваш. Казвам му - Ана. Ама ти как се казваш- пак ме попита. Докато не ми каза, че на арабски ана означаволо аз. Все едно му казвам аз се казвам аз.
17
19
 
6
 
! Отговори
ава преди 11 години
Е някой са наистина странни имена, но има доста повоче стари български имена, които звучат също бая странно.Иначе имам една приятелка на име Ванилия и е кръстена на води орхидея, така че това не е странно име за мен. Познавам хора с къде къде по-странни имена тип: Лушка, Милка, Тотка, Грозда, Лоза, Цено, Слав и т.н. Имена като имена... важното е на родителите и на детето да му харесват...
16
5
 
7
 
! Отговори
DarkLord преди 11 години
До Човекът ДоларИндийката се казва а Preety не Pretty. И аз я познавам.