Британец минава 600 км всеки ден на отиване и връщане от работа

За година Гари Иган е навъртял 4 обиколки около Земята
30 яну 2014 17:32, Елка Василева
28
Британец минава 600 км всеки ден на отиване и връщане от работа
Снимка: архив, Reuters

Ако смятате, че всекидневното ходене на работа е тежко, помислете за британеца Гари Иган, който пътува по 600 километра всеки ден на отиване и връщане от службата, пише в. "Дейли експрес".

Пропътуваното за една година разстояние между Уелс и Англия от отдадения служител се равнява на четири обиколки около Земята.

Гари Иган настройва алармата си за 3,30 часа всяка сутрин, за да тръгне на път от дома си в Порткоул, Южен Уелс, към службата си в Уотфорд, Хардфордшър - близо до Лондон. От 18 месеца 46-годишният мъж е главен дизайнер в печатната компания "Рокет графикс".

"Работата ми си струва изтощителното пътуване. Сферата, в която работя, е тясно специализирана и предлага повече възможности за реализация в Лондон, отколкото в Уелс. Компанията и колегите ми са страхотни", споделя Гари Иган.

600-километровото пътуване струва на служителя 15 000 лири на година. Иган пътува с Рено Клио и е редовен посетител в местния сервиз, след като е превъртял километража на автомобила си още на третия месец.

Гари Иган жертва не само пари, но и ценно време с дългогодишната си партньорка Сара, а също така му се е наложило да се откаже от тренировъчния си режим.

"Работата ми е изтощителна и използвам дългото пътуване, за да планирам и организирам нещата за следващия ден. Има моменти обаче, когато се налага Сара да ми звъни по телефона, за да провери дали не съм заспал на волана. Мнозина сигурно се питат защо след като съм започнал нова работа, не сме се преместили по-близо. Причината е, че Сара получи мечтаната служба в полицията и решихме да останем в Уелс. В провинцията освен това животът е по-спокоен, а хората, с които съжителстваме в Порткоул, са прекрасни", споделя Гари Иган.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Дебил преди 9 години
"Иган пътува с Рено Клио и е редовен посетител в местния сервиз, след като е превъртял километража на автомобила си още на третия месец." Добре де, 3 пълни месеца, по 30 дни на месец да е работил, са 90 дни. По 600 км на ден, са 54 000 км! До колко му е километража на *аното ренде, та го е првъртял?
27
0
 
2
 
! Отговори
... преди 10 години
Еми да отиде на квартира в Лондон
26
1
 
1
 
! Отговори
17173 преди 10 години
Сара, Сара, дали не си супер грозно парче... :)
25
0
 
0
 
! Отговори
asd преди 10 години
Не че нещо но в софииските задръствания, ако пътуваш от овча купел до младост примерно, времето ти е същото. И ДА, смятам че на някои които пътуват по-този маршрут или подобен им е тежко.
24
0
 
5
 
! Отговори
Ivan преди 10 години
Тоя си прави реклама на агенцията, както и на рено клио. Разбира се може пи е just an ***, но най-вероятно е първото. Какъв главен редактор, ще пътува като *** във времето на дигитализация на всичко ?! Аре бегайте да си запълните сайта с още преписани измислици.
23
0
 
4
 
! Отговори
novo преди 10 години
тва се прай нарочно за да продават на мат'ряла - бензина на сем рокфелер =======================================мои да прай дизаина в къщи на компота и да го праща по едно много модерно нещо -интернет===========================================rocketgraphicsltd.co.uk/what-we-do/project-management/
22
0
 
8
 
! Отговори
prokurora преди 10 години
И жена му ако му каже твърде много време прекарваш на работата си, скучен си и вечно изморен какво правим????
21
0
 
16
 
! Отговори
Kriko преди 10 години
Типичен пример как работохолизма може да те погуби ...
20
1
 
2
 
! Отговори
Dani преди 10 години
Prostete latinicata, molq!Nishto stranno nqma -az sa6to vseki boji den si znaq 180-200 km do rabota i obratno , no kakto kazva 4oveka ot munhen - na magistralite ( imam predvid Ispaniq) ne se umorqva6 i vremeto minava neusetno - dokato si sastavi6 programata za sledva6tiqt den i si se pribral v ka6ti.:-))))))
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
много яко !!!
18
0
 
7
 
! Отговори
bai Ivan преди 10 години
Mnogo stranen tip e iavno toia. Az bih zi vzel kvartira v London
17
0
 
6
 
! Отговори
kokala преди 10 години
Гари Иган, който пътува по 600 километра всеки ден на отиване и връщане от службата.Първо четете какво пише,пък после се правете на математици.
16
1
 
15
 
! Отговори
ДЕНДИ-ПЕНДИ преди 10 години
слага метан на клиото и си ***
15
1
 
14
 
! Отговори
Unckle Fucker преди 10 години
До Да бе да"600 км до работата му се равняват на 1200 км на ден'' - и как го сметна това бе математик :-)))))))В Статията пише 600 на отиване и връщане, а не 600 на отиване и 600 на връщане! Първо прочети и после се опитавай да мислиш и смяташ...***.
14
0
 
9
 
! Отговори
uk преди 10 години
Разстоянието в едната посока е 176 мили взема се за 3 ч.в трафик. За мен редактора и преводача са за И.ане. 48991
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За да се случи това в България трябва целата руда да работи за бензина, а пътуващия да ги рани със своята заплата. Защо затоплистите позволяват това.
12
1
 
18
 
! Отговори
Неодим преди 10 години
В оригинала не става дума за превъртане на километража, а за достигане на километри за първо сервизно обслужване (вероятно лош превод ) ...
11
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НИЩО ЗА ЧУДЕНЕ НЯМА. 7 ГОДИНИ СЪМ ЖИВЯЛ В МЮНХЕН А РАБОТЕХ ВЪВ ФРАНКФУРТ. ПЪТЯ НЕ МЕ ИЗМОРЯВАШЕ ЗАЩОТО ТАМ МАГИСТРАЛИТЕ НЕ СА КАТО В МУТРЕСТАНИЯ НА КРЪПКИ И ДУНАВСКИ ВЪЛНИ. КОЛА ОТ ПЪТ НЕ Я Е СТРАХ. СТРАХ Я Е ОТ БЪЛГАРСКИ ДУПКИ И КРЪПКИ.
10
9
 
16
 
! Отговори
st преди 10 години
До Анонимен Българите никога няма да са абсолютно нищо освен крадливо мързеливо племе знаете го прекрасно това нали.
9
1
 
20
 
! Отговори
st преди 10 години
Воля и желание не е за всеки това само корав човек го може.