Фенка на "Здрач" се омъжи за "картонен" Робърт Патинсън

Те сключили брак в Лас Вегас
11 сеп 2014 13:40,
7
Фенка на "Здрач" се омъжи за "картонен" Робърт Патинсън
Снимка: Архив Reuters

Фенка на вампирския сериал "Здрач" сключи в Лас Вегас брак с картонено копие на Робърт Патинсън по бързата процедура при церемония, струвала 2000 британски лири, пише в. "Дейли мирър".

На плоската фигура на вампира Едуард Кълън, превъплътен на екрана от Патинсън, 25-годишната булка Лорън Адкинс поръчала бира за паметното събитие.

"Ние се сгодихме миналата година в Лас Вегас и днес минахме под венчило", сподели младоженката пред любопитните медии. "Сигурна съм, че ще бъдем по-щастливи от повечето женени американски двойки!"

Плоският картонен Патинсън било нещото най-близко до оригинала, което Адкинс можела да си позволи. Тя била обсебена от образа на вампира Едуард Кълън.

"Не може да кажем, че той е идеалният джентълмен", коментира романтичната дама. "Той по-скоро би ти изпил кръвта, отколкото да ти стори път, когато ти отвори врата! Но е неустоимо секси!"

Още когато зърнала за пръв път Патинсън в "Здрач", Лорън начаса решила, че иска да се омъжи за него.

Картоненото копие на чаровника вампир младоженката закупила преди време за 20 долара от магазин за грамофонни плочи. От тогава двамата са неразделни. Тя все по-често го извеждала със себе си.

Веднъж нейна приятелка я запитала - "След като толкова много обичаш своя "картон", защо не се омъжиш за него?"

Речено- сторено. Лорън потърсила в мрежата църква, която да й свърши работа. Оказало се, че няма да има проблеми в параклиса "Вива Лас Вегас". Именно там била отслужена венчавка. Предложили на младоженката и избор- дали да бъде въведена в тайнството на брака от свещеник, или от двойник на Елвис.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се смееш ли, да плачеш ли .. ?!
5
0
 
32
 
! Отговори
ole преди 9 години
Той пък един красавец.. явно "вкусовите рецептори" на жените са нещо повредени... То даже аз съм по-хубав от него.ааа..
4
1
 
34
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Нека и е зле :DУбеден съм, че е добре задоволена сексуално отколкото ако беше с Патинсън щото мъжете с малки носленца са и с малки мишленца :D
3
0
 
40
 
! Отговори
д-р Иванов преди 9 години
Пропуснах да отбележа, че предлагаме също и богат асортимент от булчински рокли, като при нас определящ фактор не е дължината на булото, а дължината на ръкавите. Само в нашата брачна институция ще имате възможност да се омъжите пред гости и известни личности от различни епохи. Ако беше дошла при нас, щеше да стане "пълна лудница" както се казва.
2
1
 
50
 
! Отговори
д-р Иванов преди 9 години
У нас такива ги женим в ритуалната зала с тапицираните стени. Предлагаме и удобно легло за първата брачна нощ с меки, ергономични колани за пристягане, а като бонус и безплатни шотове, в малки, симпатични колби, с тънък, иглообразен дозатор. С комплименти от заведението.
1
1
 
46
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Това е доста поучителна история за младите. Злоупотребата с гъби ето до какво води - девойните се мъжат за картонени мъже! Закривай!