Секси призраци мамят шофьори на Острова

Мъж качил красива стопаджийка, превърнала се в грозна старица
19 яну 2015 12:38,
9
Секси призраци мамят шофьори на Острова
Снимка: Reuters, архив

Секси жени призраци примамват шофьори в Уелс, алармира в. "Метро", цитиран от БТА.

Изданието разказва за ужасното приключение на мъж, който се представил като Джон. Той имал среща за запознанство с дама в гр. Суонзи, която не се състояла. Завръщайки се у дома, Джон се придвижил по натоварената магистрала А-40. На пътя му махнала сексапилна стопаджийка, облечена цялата в бяло.

Тя доста го предразположила по пътя и той отбил и я завел в обществена тоалетна. Започнали да правят секс, но изведнъж страшно замирисало на нещо като цигарен дим. Джон започнал да се души и да се дави. Той избутал с все сила дамата, която изведнъж се оказала грозна старица с изприщено лице.

Според специалисти въпросният господин е заспал на паркинга и е изпитал така наречената сънна парализа. В такова състояние човек се чувства като буден, а в същото време не може да помръдне нито един мускул. Със сънна парализа се обясняват най-често и историите за отвличане и секс с извънземни същества.

Според паранормалния автор Гавин Дейвис, случаят с Джон не е единственият в Уелс. Подобни на неговото приключение той описал в книгата си "Призрачен секс", която оглавява класацията за паранормални творби в "Амазон киндъл".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Hiter преди 9 години
Така е БГ ако те отвлекат те отвличат римляните и повярвайте, чувството не е много хубаво после 2 месца не можеш да седнеш на стол по турски.
6
3
 
6
 
! Отговори
сс преди 9 години
баси кефа първо ч*ка младо после дърто кво по яко ако е издъхнала и топал труп можело да удари 3 в 1
5
3
 
9
 
! Отговори
Богомилър преди 9 години
Това е била нимфа/самодива. Явно в закътаните части на Острова все още ги има, както и на Балканите.Сънната парализа е съвсем друго, напълно нормално и безобидно състояние, от което слабите душици като атеисти и суеверни изпадат в паника.
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На жената и се е искало.прожектирала му е в главата нещо за да е спокоен и е ползвала.природа.очарователно. и да не ме качи на кораба-навит съм
3
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 1Там ти е грешката.
2
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глупости. Ама на първа страница.
1
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
@Dnes.bg, считам ви за сериозна медия. Моля ви, не се излагайте с такива новини