3 бебета, 3 сурогатни майки, двама бащи – гей двойка?

Люк и Дарил са създали странна семейна единица
7 апр 2015 14:36,
25
3 бебета, 3 сурогатни майки, двама бащи – гей двойка?
Снимка: Reuters, архив

Три сурогатни майки и двама бащи – гей двойка. Структурата на съвременното семейство май става все по-динамична и странна.

Люк Харис и Дарил Лий са двама мъже, които дълги години искали да имат дете. За целта платили не на една, а на цели три сурогатни майки, които да износят децата им, пише в. "Дейли мейл".

Първото бебе – момченцето Финикс, се появило на бял свят след естествено раждане на 14 януари тази година. Сурогатна майка му е Бекс.

Малко след него втората сурогатна родилка дала живот на момиченцето Уилоу. Детето е родена от Виктория.

Бебе номер три се очаква през юли, ще бъде момче и ще бъде родено от Беки.

Единият от бащите Люк е програмист. Вторият баща Лий е зъболекар и е на 41 години.

Двойката разказва, че вече се чувства като семейство и ще се грижат добре са своя малък клан.

Нека разясним кръвните връзки между новото семейство.

Момченцето Финикс е родено от яйцеклетките на Бекс и сперматозоидите на г-н Лий. Дъщеричката Уилоу е създадена от Виктория и Люк по изкуствен път. А нероденото все още бебе е дело отново на г-н Лий и Беки. Това го прави полубрат на Финикс, тъй като са от един баща.

Идеята на двойката да стане любящо семейство с деца се родила след сурогатното бебе на сър Елтън Джон и партньорът му Дейвид Фърниш.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Педераст преди 9 години
Детето няма майка. Има двама бащи. Нито един от двамата няма да бъде майка защото майката е от женски пол а ние сме от мъжки пол. Виж двама родители ще има, пък дали майка или баща или баща и баща това няма значение. Вече.
18
0
 
0
 
! Отговори
OGC преди 9 години
Много смешно! Имате властта, и си го позволявате.
17
0
 
1
 
! Отговори
Геко преди 9 години
До до 10 Модата към жените, "май-юни" отминава?!
16
0
 
0
 
! Отговори
до 10 преди 9 години
Не са много,между 6-8% са!Просто сега са по-гласовити,дава им се трибуна и се лигавят с тях,тъй като го смятат за модерно!И това ще отмине!
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***.......
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
динамична структура на съвременното семейство - егати израза
13
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бетер турска"работа"
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кой ще ги кърми и ще им бърше дупетата на тия деца ... или тия господинчовци ще си ги вземат като станат на по 7 години ?!това са пълни глупости, обричаш детето цял живот на ... да ги бяха осиновили поне.
11
4
 
4
 
! Отговори
абе? преди 9 години
Това да не е въпрос от тест за интелигентност на МЕНСА?
10
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
гей двойките се появяват от далечен Сибир и Тайгата. Там си осиновявали чакал и така живеят и до ден днешен..азиатски ценности
9
7
 
10
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Да седиш някъде с двама мъже и да се чудиш мъже ли са или евентуално някой от тях е хомо. Толкова много станаха тези, че вече даже не знам, ако ги попиташ директно дали ще се обидят, че не можеш да се досетиш за тази тяхна сексуална ориентация или пък го възприемат като комплимент.На другия край - женския. Същата гнусария. Неспособните да открият Мъжки Мъже жени се превръщат в мъжки лезбийки и се успешно се прикриват, че им е много хубаво с жени. Каква смрад!
8
6
 
22
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Скъпи мои хетеросексуални читатели!Да благодарим! Да въздъхнем и благодарим, че имахме честта и удоволствието много от нас да знаят и помнят какво е татко да си бръсне брадата, а мама да ни държи като деца в прегръдката си, състояща се от две женски гърди!Искам да поздравя всички хетеросексуални мъже,които усещат мъжествеността си, в присъствие на женско същество, а не при наличие на мъжки ***, който да ги възбужда, нито да примират да им уважат техните задни части.Колко много ме е гнус!
7
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Казват, че децата родени/създадени по този начин нямат душа.
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен"Що жени си дават яйцеклетки други жени да им износват бебетата , че те имали кариера :D" Не сте прав има много случаи, когато жената има проблеми и не е възможно. Тогава се използва сурогатно майчинство. За щастие се оказва, че много български жени са готови да помогнат (% е много голям особено за бедна държава като нашата). Заклеймяването на метода заради единични случаи е много недомислен ход.
5
11
 
24
 
! Отговори
Boris преди 9 години
Накъде е тръгнал Света , и на кой от двамата гея децата ще казват мама .
4
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Децата са си техни това Ок одобрено е!!!За съжаление може би детето ще страда щото ще вижда как другите си имт майка!!Решението е единя от двамата гейове да пие женски хормони и да стане жена :D Ужасяващото е, че един мъж от тез хормони така се променя, че не мож го разпозна , че е жена искам да кажа мъж :D
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая идея е много стара!!!!Що жени си дават яйцеклетки други жени да им износват бебетата , че те имали кариера :D
2
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
- Тате, тате купи ми колело. - Аз не съм татко, аз съм ***. - А бе вас, мъже с нетрадиционна сексуална ориентация, човек може ли да ви разбере Днес.бг, така толерантно ли е? Изтрихте коментара ми, а имам право да изкажа и своето мнение.
1
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора разни , свят шарен и голям!