Гладно куче, умно куче! Иска си храна с... "мама"!

За да получи хапване, овчарката проговаря ясно и отчетливо
Обновена: 6 авг 2015 13:29 | 6 авг 2015 13:26, Валерия Белчевска
8
Гладно куче, умно куче! Иска си храна с... "мама"!
Снимка: YouTube

Всички знаем, че майките използват всякакви трикове, за да научат децата си да казват първите си думички. Най-често процесът е съпроводен с упорито повтаряне на желаната думичка, само и само тя да влезе в главата и устата на малчугана.

Но как ще реагирате, ако вместо детето, повтаряната думичка изговори... кучето! И то ясно и отчетливо. Ще се смеете, разбира се, след което ще качите видеото в мрежата. Както са направили и тези хора.

Във видеото 10-годишна австралийска овчарка упорито следи храната, която за нейно съжаление отива към устата на детето. И е готова на всичко, за да получи своя дял. Даже и да говори!


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ам-ам
4
1
 
12
 
! Отговори
мда преди 6 години
До 2Не е много трудно да се забележи разликата в интелектуалното развитие на Петко от коментар 1 и кучето... Мсисля всеки може да прецени кой е по умния.
3
2
 
8
 
! Отговори
Кучешки Психолог преди 6 години
Моето куче вика : АУ-У-У--ууууууууууууууууууу! когато надуши,че минава някой ***.Тези умни същества усещат отрицателната енергия и имат алергия към негативните личности и структури.Факт е.Ако въпросният субект е особено вреден след него се включва цялата домашна глутница,като на митинг.Вият :Ауууууууууу,долу! и т.н.Респектиращо е.А има и други на които изобщо не реагират и не обръщат никакво внимание.Природни тайнства.
2
2
 
59
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
*** си човече. И злобен!
1
69
 
5
 
! Отговори
петко преди 6 години
Само тричане за такива!