Кражба на епилатор вкара видинчанин зад решетките

Откраднал машинката за 78 лв. и ще лежи пет месеца
11 авг 2015 16:56,
41
Кражба на епилатор вкара видинчанин зад решетките
Снимка: flickr

Видинчанин ще лежи пет месеца ефективно в затвора при първоначален строг режим заради откраднат епилатор, реши Видинският районен съд.

Съдът одобри в понеделник споразумение на Г.К. с прокуратурата, с което се признава за виновен и приема да изтърпи наказанието, пише "24 часа".

Кражбата на епилатора e на стойност 78 лв. Тя е била извършена от магазина на голяма търговска верига във Видин, но крадецът бил спипан от охраната.

Той е осъждан и в момента лежи в затвора във Враца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: епилаторзатворкражба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
!? да е откраднал пари и сега не може да възтанови сумата-,бива , ама те епилатора са му го взели още в магазина - и той се признал за виновен и щетите е възтановил незнам на какво основание го съдят или ИМА ОЩЕ НЕЩО което незнаем
24
0
 
5
 
! Отговори
Megan преди 8 години
Сигурно му изтича срока на присъдата, та иска човека да си остане още в затвора. Преди години, поляците ходеха в Швеция, напиваха се, качваха се на кола и спираха пред полицейското управление. Там присъдата за каране в нетрезво състояние е затвор. Признаваха се за виновни и получаваха "безплатен хотел и работа". като изтече присъдата пак, и пак, и пак, докато накрая шведите се усетиха, че хранят "гастарбайтери" и започнаха да ги пращат да си излежават присъдите в Полша.
23
2
 
8
 
! Отговори
Абориген преди 8 години
Само мишките ловите... що не приберете Б ойко де ограби България... ама как ще го приберете като ви плаща !!! МИШКИИИИ !!!!
22
1
 
12
 
! Отговори
А ТАКА! преди 8 години
А 27-годишният, дето си купи хотел за 7 милиона за едни 207 000 левчета, него дори не го и търсят да го питат кога и как ги спечели парите?
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако му дадат да си ползва епилатора в затвора, съкилийниците му ще останат доволни.
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отново стигам до извода , че за кокошка няма прошка..................
19
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То к'во излиза...че да откранеш епилатор и да сгазиш човек е почти едно и също.
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на правосъдната ни система! Вече и куцо, кьораво и глухо разбраха, че съдът ни е строг, но справедлив и ефективен - най-вече!
17
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що се подигравате с хората, дори да е осъждан2ОНЯ ПРОКУРОР ОТ ШУМЕН, ДЕТО 20 000 ЛВ.ВЗЕ ПОДКУП ГО СЛОЖИХТЕ НА ЛЕК РЕЖИМ?ХОРА НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЩО ЗА ПОДИГРАВКА Е ТОВА?
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А с генерал Тонев и 10-те милиона какво правим?===============Всичките дедо попе, всичките. За 10 милиона - доживотенЗа 1 милиарда - връщане на смъртното на наказание, съд и екзекуция.
15
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баси пропадналата държава в затвора за един епилатор пфф и като го изч*кат 10 пъти вътре от крадец на епилатори какъв човек ще излезе според вас. вМЕСТО ДА НАЛОЖАТ ГЛОБА НА ЧОВЕКА ГО ВКАРВАТ В ЗАТВОРА А ЗА ТИЯ ДЕТО ПРОДАВАТ ТОНОВЕ НАРКОТИЦИ И ИЗВЪРШВАТ УБИИСТВА НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА НЕКЪДЕ.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А за 16-те милярда и тези, които окрадоха България не мислете.=================И защо да не ги мислим - защото на тебе ти е изгодно или?И хич не е вярно, че се били самоизбивали. Това може да важи за някоигангстери, а тези от 16 милиарда и 10% и какво ли още не отдавна иматсметки в западни банки, имоти, зелени карти в САЩ, гражданство в Канада и Австралияза това, че са "инвеститори" и много още. А в същото време ние сме най-бдната държава в Европа.
13
4
 
14
 
! Отговори
Teo преди 8 години
Гледам големи каубои са се навъдили под мен - вечно недоволни! Като си взел епилатор - затвор, като си сгазил - уловно. Не четете ли, че това е рецидив. Това не означава, че при първа подобна кражба ще те вкарат в затвора. Най-вероятно "героят" има много такива зад гърба си. За това е и присъдата. А за 16-те милярда и тези, които окрадоха България не мислете. Едно, че се чистят сами, второ, горе при Свети Петър има кой да ги съди, тук - не! Съдебната система е тяхна!
12
0
 
19
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Епилатора е марков,затова е при строг режим ,ако беше куча марка щеше да лежи като убиец на деца ,в общежитие от отворен тип.
11
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"пет месеца ефективно в затвора при първоначален строг режим"==Значи ако откраднеш тъпотия за 78 лева лежиш при строг тъмничен затвор,а ако вземеш 16 милиарда държавен заем за да го опоскаш лично ти и членоветена престъпната организация и накрая това се плаща от целия народ, за това имасамо хвалене.
10
2
 
15
 
! Отговори
! преди 8 години
Ако беше откраднал 4 млрд нямаше да има проблем, я вижте мистър Икономика.
9
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи сметката е такава: ако за машинка за 78 лева се лежи пет месеца, а за убийство - 2 години, то човешкият живот струва точно 374 лева и 40 стотинки. Между другото, един затворник за 5 месеца в затвора генерира разходи за много повече от 78 лева. Едва ли ще ги плати съдията отсъдил това абсурдно решение. Между другото, каква е присъдата на Мургина ощетила с милиони данъкоплатеца?
8
1
 
8
 
! Отговори
непукист преди 8 години
Каква справедливост и строгост лъха от такава присъда и само като се сетя за убийците по пътищата ,че при едно споразумение им дават смешни присъди и за милиони няма закони веднага се събуждам и виждам че съм сънувал .Не ,че кражбите трябва да остават безнаказани но тежестта някак си не съответства на деянието.
7
1
 
11
 
! Отговори
КК преди 8 години
Какво сте го засъжалявали тоя? Да не е крал!
6
0
 
21
 
! Отговори
Венелин преди 8 години
То за затвора сигурно си трябва епилатор.