Ангела Меркел вече не е само една

Благодарност: Бежанка от Гана кръсти детето си на канцлера
14 авг 2015 20:41,
24
Ангела Меркел вече не е само една
Снимка: Архив Reuters

Бежанка от Гана, която е получила убежище в Германия, е кръстила новородената си дъщеря Ангела Меркел - на германския канцлер, за да благодари на властите, че са й позволили да остане в Германия, предаде Ройтерс.

Двадесет и шест годишната Офелия Аде е от малък град в Гана. В Хановер живее в убежище за мигранти. Бебето на Офелия Аде се родило доста отдавна, на 2 февруари, но германските медии едва днес разкриха, че то е кръстено Ангела Меркел Аде.

Германските власти са одобрили молбата на Офелия Аде за убежище по-рано тази година, което й дава право на тригодишен престой в страната.

През юли германската канцлерка разплака палестинско момиче по време в телевизионна програма, когато му обясни защо неговото семейство може да бъде върнато в Ливан след 4 години пребиваване в Германия.
След като детето се разстрои, Меркел го погали по главата, но му каза, че Германия не може да приеме всички, които биха искали да живеят там. Семейството на палестинчето обаче все още не е депортирано от Германия.

Германия е обработила молбите на 160 000 кандидати за убежище през първата половина на тази година и очаква над 450 000 мигранти да пристигнат в страната до края 2015 г.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европа все повече заприличва на планетата на маймуните.
15
0
 
0
 
! Отговори
от Германия преди 8 години
Немците сами са си виновни за положението в което се намират. Пускат ги - не работят, социала обаче знаят, деца на поразия, детски, помощи, апартаменти? После обаче ревът -имало много емигранти - ами ще има. Като не им наложат ограничения, без език, без адресна регистрация и без работа да нямат право да пребивават в държавата им потока на емигрантите рязко ще секне. Ама Меркел нали се изцепи, че допринасяли за прираста на страната им... и така да си сърбат попарата на канцлерката им.
14
1
 
3
 
! Отговори
Имани преди 8 години
Дали ни харесва или не, третият райх живее и в НАШИЯ СВЯТ!!! Политиците го раэмахват като плашило в случай, че "демокрацията" се провали!!! ФЮРЕРЪТ е проникнал дълбоко в живота ни, и чийто дух, броди и днес иэ е в р о п а и с в е т а!!!!
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
райх канцлер, бундес канцлер всички са еднакво фашистите.....
12
3
 
1
 
! Отговори
Дженъри преди 8 години
Хитлер във FLASHBAC!!!
11
1
 
7
 
! Отговори
Хитър преди 8 години
Аз може да си кръстя детето ципрас.Цяла европа ще се съобразява с маймунджулъците му.
10
5
 
3
 
! Отговори
баба ти преди 8 години
Горкото дете.След време като я обвинят като Хитлер за геноцид детето ще си намрази името
9
2
 
5
 
! Отговори
Stuttgart преди 8 години
Младите хора с образование напускат България, а тези които остават и пишат глупости пофорумите, са долни расисти и все някой друг им е виновен, че не могат да прокопсат.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kaкво ли не прави простотията по света!
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може и у нас накойсириец Бойчо да пъкне, или някоя матова, полирана Кристалинка...
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Aха, новата фюрерка на Европа е ве1е 6 месечна! Машала, аферим, тузун на африканката, че ражда деца на Германия! А кой е бащата?
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До кумНищо не е това, в родината на Барак Обонго са кръстили няколко деца с името Air Force One, за кръстените с името Barack Obama няма да ти говоря, сигурно са хиляди.
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЦЕЛИЯ СВЯТ МРАЗИ МЕРКЕНТИЛНИЦА КОЯТО ПОДАРИ ПАРИТЕ НА ЕС ЗА ГЪРЦИТЕ!!И ГЪРЦИТЕ МРАЗЯТ МЕРКАНТИЛНИЦА ЩОТО НЕ ИМ БИЛА ДАЛА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ДА СИ ЖИВУРКАТ НА ГЪРБА НА ДРУГИТЕ НАРОДИ БЕЗ ДА СИ ВРЪЩАТ ЗАЕМИТЕ РАЗБИРА СЕ!!ЗА ТАЗИ БЪДЕЩЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ОСОБЕНО В ГЕРМАНИЯ КЪДЕТО ХОРАТА ИМАТ МОРАЛ И БИХА ОСТАНАЛИ ГЛАДНИ ПРЕД ТОВА ДА ОСТАНАТ БЕЗ ДОСТОЙНСТВО ЗА РАЗЛИКА ОТ ГЪРЦИТЕ КЪДЕТО Е ОБРАТНОТО!
3
2
 
8
 
! Отговори
Aнгел Меркелов преди 8 години
Малко множко взеха да стават мелодрамите на тема Германия. Къщички с шоколадови покривчета, вълшебни покривки, които щом разпънеш се отрупват с храна и магически пръчици за социални помощи. А сега се оказа, че имам и адашки от Гана.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ami hitra afrikanka mai e na 20 god. i 6te si jivee v germania bez da raboti s mnoooooooooooogo merkel4eta do kraia na jivota si
1
1
 
10
 
! Отговори
българина преди 8 години
явно Христос е отсъпил на Аллах, сам оне знам срещу какво и на кава цена? войната е крайно наложителна. след войни обикновено има по 100г ред