А някой кара колело... и го преследва НЛО

Или поне така твърди мексикански дядо
17 авг 2015 16:00,
1
А някой кара колело... и го преследва НЛО
Снимка: Daily Express

Възрастен мъж от Мексико, намерен край пътя с травма на главата след среднощна разходка с велосипед, твърди, че се е забил с возилото си в храстите, за да не бъде отвлечен от преследващи го извънземни, пише в. "Дейли стар".

68-годишният Франсиско Акоста Тостадо е разказал пред пристигнали на мястото на инцидента полицаи, че е карал велосипеда си по магистрала в Пасо де Овехас, община Веракрус, когато го доближил "неидентифициран кораб" и го принудил да се забие в крайпътните храсти.

Пред полицията дядото обяснил, че си карал колелото, след което започнал да го преследва някакъв летящ обект. Той бил убеден, че въпросното превозно средство е управлявано от извънземни, а единственото му спасение били ... съседните храсти.

От полицията на свой ред съобщават, че мъжът е намерен край пътя с кървяща рана на главата, след като случаен минувач подал сигнал, и е изглеждал "напълно обезумял". При огледа на място служителите на реда не са открили следи от космически кораб, нито от извънземни.

Тостадо е откаран в болница за лечение. Възрастният велосипедист е заявил, че вече го е страх да излиза навън, опасявайки се от завръщането на извънземните.

Град Пасо де Овехас е по-известен с наркопрестъпленията си, отколкото със съобщения за поява на НЛО, и е описван като едно от най-опасните места в света. Само през тази година в града, наброяващ едва 7000 жители, са извършени 58 убийства.

Съобщения за поява на НЛО в града, съвпаднали с неколкодневни нападения на добитък, са направени през 2002 г. Властите тогава са нарочили койоти за виновници, но местните жители са настоявали, че раните на селскостопанските животни не са били причинени от диви зверове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари