Циничен папагал – подсъдим за задявки

Птицата била подучена и се присмивала на индийска баба
18 авг 2015 16:07,
2
Циничен папагал – подсъдим за задявки
снимка: Flickr

Папагал, обвинен в оскърбително поведение към възрастна дама, е бил призован на разпит от индийски полицаи и подложен на тест с цел да се установи дали пернатият циник наистина се е държал лошо, предаде ДПА.

75-годишната Джанабай Сакхаркар подала оплакване, че питомния папагал на съседа й бил подучен от него да изрича непристойни слова свеки път, когато минавала покрай къщата им.

Обидите били умишлено отправяни от папагала, подстрекаван най-вероярно от стопанина си и доведения син на Джанабай, с когото имала имотни пререкания.

На проведеният разпит обаче папагала не обелил и дума, притеснен от цялото внимание от униформените. Дори когато обвинителката повтаряла името си на пернатото, то останало безмълвно до края на изслушването.

В крайна сметка служителите на реда са предали птицата на местната горска служба, за да бъде пусната в естествената й среда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам приятел с папагал Жако. Този на снимката е Ара. Ара не говорят, само Жакото. Като влизам ме познава и ми казва, къде си ***. Иска си семки, банан, вода. Сърди се, ревнува, не иска да стои сам. Тръгнеш ли си,казва, хайде чао. Голяма атракция е и умее да прави асоциации. Хитра гадина.
1
6
 
13
 
! Отговори
Цацаров преди 8 години
Осъждам папагала на тава.