Среща с акула, която завършва със спасен живот

Как един мъж разбра, че има рак след напаедние от акула
9 окт 2015 17:12,
2
Среща с акула, която завършва със спасен живот
Снимка: YouTube

Обикновено нападенията от акули не завършват никак добре за хората. Това обаче не важи за 39-годишният Южен Фини от Масачузетс, пише "Индипендънт".

Мъжът бил на почивка с приятелката си и двете си деца - на 6 и 10 години в Калифорния. Едно от влизанията в морето завършило с "удар в гърба".

"Удари ме по-силно, отколкото някога съм бил удрян", описва преживяването си Южен. Изплашен и в силни болки, той успява да излезе от водата, но не знае какво точно се е случило с него.

Реалността го удря веднага щом той осъзнава, че отмива кръв от себе си. Приятелката му Емелин пък видяла перки във водата и веднага съобщила на спасителите. Те веднага наредили на всички да напуснат водата.

Акулите оставили Фини с дълбоки прорезни рани по гърба. Когато той се върнал на работа продължавал да изпитва болки и решил да отиде до болницата.

Там докторите му казали, че са намерили тумор, първи стадии, в десния му бъбрек с големината на орех. Медиците го оперирали и успяли да извадят тумора веднага.

Южен Фини вече не е болен от рак и няма да има нужда от химиотерапия или лечение с радиация.

А екипът, който е работил по случая коментира, че всъщност е доста впечатляващо. Една принципно опасна за живота ситуация завършва повече от добре!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оф поредния ***, който вярва в приказки за пораснали. Айде марш при дядо Коледа.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма късмет, случайност и т.н... Това може да го стори единствено Бог.