Барби и Кен в реалността – манията по пластмасов живот

Двамата правят и невъзможното, за да приличат на идолите си
22 окт 2015 11:03,
54

Снимка: Facebook

Понякога Барбитата не остават само в детски игри на децата. Понякога пластмасовите кукли се превръщат в мании за цял живот.

Такъв е и случаят на 20-годишната Анастасия Рескос и 23-годишният Куентин Дехар, които признават, че още като деца са обожавали куклите.

През 2013 те стават двойка и предприемат стъпки към сбъдване на мечтата си. От тогава до сега те са преминали през повече от 15 хирургически процедури, за да заприличат на идолите си. Всичките операции са платени от родителите им, разказва "Дейли Мейл".

Куентин от Марсилия, и Анастасия, която живее в Париж, планират да продължат с операциите и вече са започнали легална процедура да сменят имената си. На Кен и Дол (в превод - кукла).

"Ние искаме да прекараме живота си заедно, преобразявайки се в куклите, които обичаме", разказва Анастасия.

Куентин също финансира своята мания и тази на половинката си с бизнеса от двата си успешни магазина за мобилни телефони.

Той обяснява, че планира още няколко ботокс процедури и импланти, които да направят гръдния му кош по-голям. Анастасия пък иска бюстът ѝ да бъде още малко увеличен, пластика на ушите, отстраняване на торбичките под очите и зъбни фасети. Общо двамата са похарчили близо 280 000 евро, за да станат двойници на идолите си.

Анастасия и Куентин са се срещнали през 2013 на парти в Сен Тропе и набързо открили, че и двамата обожават пластмасовите кукли. "Когато видях Куентин за пръв път осъзнах, че съм намерила любовта на живота си!", твърди Анастасия.

"Бяхме на парти в Сен Тропе, Куентин ме приближи и каза: "Намерих Барбито на моя Кен! Беше толкова хубаво - и двамата знаехме, че сме намерили партньор, който ще ни позволи да се превърнем в Барби и Кен. Нещо, за което винаги сме мечтали", продължава Анастасия.

Куентин е категоричен - срещата на двамата е съдба. "Родителите ни вече не ни наричат Анастасия и Куентин. За тях ние вече сме Барби и Кен".

Днес двамата живеят заедно и са неразделни. Харчовете им обаче са сериозни. Анастасия харчи по над 1 000 евро месечно за удължения за косата, изкуствен тен и ноктопластика. Козметиката на Куентин пък му струва над 500 евро на месец - процедури против бръчкки, подстрижки, козметик, кола маска и изкуствен тен.

Разходите им обаче не свършват само с козметичните процедури. Те обичат луксозни марки като Диор, Гучи, Шанел и Ермес. Родителите на Анастасия са ѝ купили над 12 чанти Бъркин. Всяка от тях струва по около 1 000 евро. Куентин пък се разхожда с чисто ново Порше - точно такова, каквото кара и Кен.

"Ние се допълваме. Той ме прави по-добър човек и е най-добрият ми приятел", завършва Анастасия. И двамата обаче не скриват, че имат критици. "Хората понякога завиждат на невероятния ни живот!", смята Анастасия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
2
 
! Отговори
до Грую преди 8 години
Всъщност има... :)Издутият й корем представлява капачка, която махаш, за да извадиш бебето.При положение, че има такива извратени играчки, изненада ли е, че има и такива болни хора?
37
2
 
4
 
! Отговори
Стефанов преди 8 години
Не са моя тип. По-точно казано направо ме отвращават. Неестествени, изкуствени, повърхностни.
36
1
 
7
 
! Отговори
a преди 8 години
Жалко, щот грам не приличат на Барби и Кен... :D
35
2
 
7
 
! Отговори
маги преди 8 години
тоя Кен е грозник дори би ме уплашил..... мания а това го има в психиатрията като болест......ужас отвратеняк не и мъж а квазимодо......
34
1
 
6
 
! Отговори
маги преди 8 години
не е за завиждане а за съжаление.......... още повече че и родителите им са съпричастни, значи наследственна обремененост имат даже..........като мед сестра в психиатрия за мен те са болни хора ама много болни , не живеят в реалността а в измислен свят ,,,,,просто някаква шизофрения........
33
1
 
7
 
! Отговори
аз преди 8 години
ужас той изглежда като тя като годзила ужас
32
1
 
21
 
! Отговори
Edio преди 8 години
Тоя "Кен" безопасна игла ми се вижда...
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са "западните" ценности.Отврат.Тези вървят по пътя на Содом и Гомора.Чакам само божият гняв във вид на звезден огън да изпепели тези ***.
30
4
 
7
 
! Отговори
ами аз преди 8 години
Защо глупавите американски ценности рекламирате у нас !Младото поколение е доста чувствително и нищо чудно скоро някои да подражават на този кич!
29
1
 
13
 
! Отговори
гг преди 8 години
Отврат
28
1
 
21
 
! Отговори
зорко око преди 8 години
Таз Барби много "оката" бре, на дъщеря ми куклата няма такъв балкон
27
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аааааа! Още днес ще забраня на дъщеря си да си играе с Барби и Кен, че ако реши един ден да прилича на тях?! УЖАС!!!
26
1
 
19
 
! Отговори
Drobeca преди 8 години
Лошото е че не са единстен случай.
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак сте правили снимки на снимачната площадка на Бразерс. :))
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Лидер на партия отправи брутални заплахи срещу репортер на Нова" от вести бг
23
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КУКЛАТА КЕН ЯСНО СЕ ВИЖДА, ЧЕ ИМА МЪЖКО ИЗЛЪЧВАНЕ А И Е С ПОВЕЧЕ КОСА :DБРАД ПИТ КОГАТО БЕШЕ НА ОКОЛО 20 ГОДИНИ БЕШЕ КАТО КУКЛАТА КЕН!!!ТУК В СТАТИЯТА КЕН НЯМА!ИМА САМО ДВЕ ЖЕНИ ЕДНАТА ОПЛЕШИВЯВАЩА И НЕ МНОГО УБАВА А ДРУГАТА С ГОЛЯМ ДИФЕРЕНЦИАЛ НО СТАВАЩА ОЩЕ ЗА ПОРНО СЦЕНИ!!! :D
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да продължават и то по-бързо с пластичните операции , че докато заприличат на куклите ще станат стари! И тази да си изреже от гърдите и от *** .
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия да не рекламират нов филм за възрастни? На такива ми приличат.
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АЗ ВИЖДАМ САМО 2 БАРБИ!!!КЪДЕ Е КЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Психично болни хора, на които болестта явно се поддържа с всички сили от родителите!Не са двойка, а най-добри приятелки!!