Какво има в гаража? - Ааа, нищо, втората ми жена!

Египтянин в Италия криел второто семейство в гаража
Обновена: 3 ное 2015 13:07 | 3 ное 2015 12:02,
5
Какво има в гаража? - Ааа, нищо, втората ми жена!
Снимка: архив Reuters

Италианската полиция направи интересно разкритие в съботния следобед, когато се натъкна на 33-годишна египтянка и трите ѝ деца. Майката, заедно с 3, 7 и 9-годишните си деца обитавала гараж от едва 15 кв. метра в жилищен квартал в Монцa, пише италианският "Local". 

Всъщност, полицията отишла на адреса, за да провери оплакване от страна на 47-годишна египтянка. Тя се оплакала, че бившият ѝ съпруг, от когото тя има три деца на възраст между 3 и 10 години, се е приближил твърде близо до къщата ѝ.

А 50-годишният египтянин въобще дори не искал да притеснява бившата си съпруга. Той отивал да посети първата си жена, която за изненада обитавала гаража. Бившата му съпруга и идея си нямала, че мъжът ѝ си има второ семейство, и то живеещо в непосредствена близост.

Когато полицията се оказала на място, той им обяснил, че наистина не иска да притеснява първата си съпруга и после ги завел до гаража, където второто му семейство спяло на стари одеяла, заслани на пода.

Въпреки неприятните условия, от полицията казват, че семейството не е било държано против волята им и те са били напълно свободни. Предполага се, че второто семейство е живеело в гаража от поне няколко седмици.

33-годишната жена и трите ѝ деца са били отведени в болница, но са в добро състояние.

Междувременно мъжът е разпитан, докато полицията се опитва да сглоби пъзела и да си обясни ситуацията. Засега магистратите са обвинили египтянина в нарушаване на ограничителната му заповед, но чакат потвърждение дали наистина има брак с втората си съпруга, за да му бъде повдигнато обвинение и в многоженство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да проверят и останалите гаражи наоколо,там са жени 3 и 4.Петата и шестата вероятно са в Германия или Швеция.
3
3
 
3
 
! Отговори
АТАКЛАРЪ преди 8 години
Не е мюсли, мормон е сугурно или амиш. Хахаха
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а не бе, на Далай Лама е братчед
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, и как бившата да не е разбрала, че новата е там? За такъв период от време? Смърди на някаква врътка за помощи... от километри смърди.