Жените ни в топ 10 по сексапил. Мъжете ни – никакви ги няма

Анкетата е съставена след допитване на 110 000 души в цял свят
4 яну 2016 08:52,
178
Жените ни в топ 10 по сексапил. Мъжете ни – никакви ги няма
Родни момичетата си устройват водно сражение на плажа в Бургас. Снимка: архив, Булфото

Българските жени влязоха в топ 10 на най-сексапилните представителки на нежния пол в света в класацията на порталa "Мис травъл".

Макар нашенските хубавици да се нареждат на предпоследното, девето място, признанието е голямо, защото списъкът е съставен след допитване сред 110 000 души.

На първо място по загадъчност и сексапил изненадващо са момичетата от Армения. Веднага след тях пък са хубавиците от Барбадос - островът известен с прелестните си кадифени жени.

На трето място по сексапил са жените в САЩ, следвани от палавите колумбийки и консервативните британки.

Австралия, Бразилия и Филипините също фигурират в списъка като страни, чиито мадами са тигрици в леглото. На девета позиция са българките, а след нас се нареждат ливанките, пише "Новинар".

Родните мъже пък изобщо не попадат в класацията. Оказва се, че ако трябва да търсят еквивалент на своята разкрепостеност, българките е добре да се оглеждат за гърци, австралийци, пакистанци и американци.

Все пак според списъка за най-секси мъже на планетата, мачовците от Нигерия и Шотландия също не са за пропускане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
4
 
13
 
! Отговори
hmh преди 8 години
Абе това класация за най-хубави ли е било или за най-лесни?
43
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е голямо признание за българските жени и голям удар под кръста за българските мъже.
42
2
 
18
 
! Отговори
... преди 8 години
Бре щом американките са на 3-то място то по добре да не участваме в тая класация! Ако тия дето са правили тая класация само се разходят в кой да е американски град и ше разберат, че мнооооооооооооооого са се надценили в класирането си!
41
0
 
9
 
! Отговори
ан преди 8 години
виждала съм арменка на 25 години с 3 годишно детенце,работеща за която мога да кажа че беше най красивата жена,но не всички арменки са такива както и не всички българки рускини венецуелки
40
1
 
10
 
! Отговори
Dublin преди 8 години
На трето място по сексапил са жените в САЩ, следвани от палавите колумбийки и консервативните британки....spriah ...do tuk mozah da izdurza na tova izvrastenie...muxaxaxa.... Koncitite na koE miasto seksimvoli sa...??
39
3
 
11
 
! Отговори
Извратеняк преди 8 години
хахаххах Армения, тва са някви извратеняци са питали къде се кефят на мустаци и евтино
38
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е субективна тая работа, ама щях да се счупя от смях на нигерийските и пакистанските мачовци. Също на зачервилите бузки шотландци и британки. За мен откъм жени задължително трябва да влизат шведки, словачки/чехкини, унгарки, персийки и туркини (да, мнозинството са забрадени и не си гледат красотата като приоритет, но измежду останалите има невероятни) и ливанки (най-красивите арабки). Като регион ако трябва да избирам - Централна Европа.
37
8
 
21
 
! Отговори
men преди 8 години
не става въпрос за хубост а за дащност. американките и британктие го правят за кеф. нашите кифли го правят от бедност.
36
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Красива арменка и мачо от Нигерия,това е пълен абсурд.Всяка нация,всяка раса си има красиви и грозни представители.Но възгледите за красота и сексапил са въпрос на много гледни точки.
35
3
 
16
 
! Отговори
Издател преди 8 години
Златко, ще не идеш да работиш у некой откровено жълт вестник. Ето ти теми по твоя вкус:1. Българските мъже с най-големи тестиси на Балканите, но с посредствени членове, май като че ли;2. Българките - на трето место по фригидност, но отлични домакини, според статистика на Дагестанския Институт за Рационални Изследвания;3. В района на Перперикон открити запазени остатъци от лаптоп с финикийска писменост, който впоследствие загадъчно изчезва;4. Слави Трифонов е бременен и терминът му е...
34
0
 
31
 
! Отговори
До 8 преди 8 години
Попитали Радио Ереван къде по света жените са най-грозни. След дълго мълчане радиото отговорило:Да, ама правим много добър коняк!
33
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ПОРАДИ ЕКСТРЕМНАТА БЕДНОСТ И НЕЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ, БЪЛГАРИНА И ОТ ДВАТА ПОЛА СТАВА ВСЕ ПО-ГРОЗЕН И ***! ВЕЧЕ СТАВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТРУДНО ДА ВИДИШ ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЩ ЧОВЕК НАД 18 ГОДИНИ!
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахахах - само като отразиш номер 2 и 5 ... САЩ и британките - WTF! :P
31
0
 
8
 
! Отговори
Златко... преди 8 години
... хайде сега *** при баща си да му я покажеш тази статистика...
30
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Британките номер 5"...... е точно тука ме изгубихте.
29
1
 
19
 
! Отговори
щщд преди 8 години
Е,къде са видели онези хора българки освен нашите хубавици с произход от Бангладеш?! Другата малко вероятна възможност е да са гледали някой порноканал, който за прикритие е наречен "фолкмузика".
28
20
 
17
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
За мъжете не се учудвам. С редки изключения, българските мъже са доста недодялани и горзновати субекти. Учудвам се обаче, че българките са се вредили в топ 10. Все пак и те в повечето случаи са намацотени и миризливи пушачки с лош дъх и жълтеникава кожа.
27
2
 
11
 
! Отговори
реалист преди 8 години
А принципно е точно обратно :)
26
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kak nqma dasa v top 10 kato sa eftini i hubavi dobro saotnoshenie ka4estvo cena
25
5
 
15
 
! Отговори
рик преди 8 години
Ако някой твърди че няма красиви българки ( много при това ) е време да излезе от кръчмата на село . Липса на самочувствие и реализъм е това . На север - и на луната да отидете все тая . Просто някъде ще ви е по - евтино . Всички останали - да сте живи и здрави особено колегата с арменските корени много ме разсмя !