След Коледа с тъщата... днес е денят на разводите!

В първия понеделник на януари "се втурваме" да се развеждаме
5
След Коледа с тъщата... днес е денят на разводите!
Снимка: flickr

Първият понеделник от новата година си е спечелил прозвището "Ден на разводите" от адвокатите, тъй като тогава се подават най-много молби за разтрогване на брака, пише в. "Дейли стар".

Според статистиката първият месец от годината като цяло е най-безрадостният за браковете, тъй като най-често през януари хората "се втурват" да се развеждат или се впускат в извънбрачни авантюри.

Първата работна седмица на януари и най-вече първият работен ден след празниците са най-заетите за бракоразводните адвокати. Стресът, на който са били подложени много двойки през празничния период, в крайна сметка води до увеличаване на разделите и разводите в началото на новата година, обяснява Аманда Макалистър от правната фирма "Слейтър и Гордън".

От друга страна от сайта Illicit Encounters за запознанства на семейни хора отчитат, че през първата работна седмица от новата година много хора започват извънбрачна афера. Причината отново е стресовият празничен период, който подтиква към разтоварване от напрежението чрез изневяра.

Януари е и месецът, през който най-много британци търсят щастие с нов партньор. Свидетелство за това е повишената със 75% активност в сайтове за запознанства.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами то човештинка. Случва се в новогодишната нощ след като се поотпуснеш малко повече на софрата да налетиш на нещо което в последствие се оказва не законната другарка в живота а някоя свободна мома. Та те затова се случват и гореописаните събития. Ако момата се окаже и булка на някого има и в добавка някоя и друга аркада
2
4
 
4
 
! Отговори
зле сте журналя преди 2 години
В предишна публикация открихме че, през новогодишните празници се правят най-много предложения за женидба. И е вярно . По- скоро празниците са повод за добри новини. Проблема е, че добрите новини не продават вестниците. Заглавието трябва да е шокиращо и мерзко,за да се зазяпа случайния минувач, нали така , алъш-вериша да върви.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свободаааа