Кенеди – убит от ЦРУ, заради НЛО

US президентът поискал тайни досиета на извънземни
5 яну 2016 14:14, Петя Славова
60
Кенеди – убит от ЦРУ, заради НЛО
Снимка: архив, Reuters
Въпреки че убийството на Джон Кенеди се случва през далечната 1963 г., и до днес не спират да се създават нови конспиративни теории за загадъчното престъпление.
 
Сред най-новите е, че американският президент е бил убит от ЦРУ само 10 дни, след като е поискал от шефа на разузнавателното ведомство да му бъдат предоставени строго секретните досиета, събрани за НЛО, пише в. "Дейли мирър".
 
Кенеди бе застрелян на 22 ноември в центъра на град Далас в щата Тексас. Неговата трагична смърт разтърси целия свят и породи десетки теории на конспирацията. Най-новата версия е на НЛО експерта Скот Уоринг, пише БТА
 
Копие на писмото, написано от Кенеди до шефа на ЦРУ, се появи в сайта на Уоринг "Ю Еф Оу сайтингс дейли". В него стопанинът на Белия дом настоява ЦРУ да му предостави всички събрани данни за неидентифицираните летящи обекти. На 19 ноември 1963 година Кенеди посещава НАСА в Кейп Канаверал, щата Флорида. Три дни по-късно той е убит.
 
В писмото си Кенеди настоява ЦРУ да му предостави случаите с НЛО, представляващи най-голяма заплаха. Президентът изпратил и писмо до НАСА, в което настоявал космическото ведомство да започне да си сътрудничи с руснаците по въпросите на НЛО. Кенеди се е притеснявал Москва да не обърка НЛО над Русия с американски шпионски самолети.
 
Скот Уоринг изказа силни съмнения, че участничката в президентската надпревара Хилари Клинтън ще публикува всички досиета за НЛО, ако бъде избрана за държавен глава на САЩ. "Тя няма да има достатъчно власт, за да направи цялата тази информация публично достояние", пише в сайта си уфологът. "Тя ще бъде убита преди това от ЦРУ, както предшественикът й Кенеди.
 
Поради тази причина Клинтън никога няма да посмее да се разрови в тези досиета, както неотдавна обеща!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
22
 
! Отговори
ФЕД го уби! преди 8 години
Радвам се да видя ,че има толкова много хора които знаят истината за ФЕД и Кенеди. Браво! Иначе тези истории за извънземните са за американските реднеци и лошия материал,които ще цъкат с уста, колко са лоши извънземните.
13
0
 
16
 
! Отговори
ууу преди 8 години
Това за кого е новина?От години като повод за убийството се спрягат резерва и извънземните. Този само претопля манджата.
12
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименХе хе хе, кажи и за Крим, как Путин е окупирал Крим. Побърка ви тоя Путин, сънувате го, щом и под статия за Кенеди шорошорляците пак за Путин си пеят...
11
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кенеди е убит, защото е първият и единствен осмелил се да направи стъпки към национализиране на федералния резерв, който се управлява от няколко евреи. Парадокс е, но националната банка на САЩ е частна и първият президент, който се опитва да я върне в държавата завършва с куршум в главата. От тогава никой не се е опитвал. Мисля, че това е достатъчно доказателство. За съжаение не е успял, но все пак не всички могат да са като свръх-божеството Путин :D
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Населението трябва редовно да се храни с такива дивотии и безумия, да свиква. После медиите като сложат на нещо етикета "конспирация" материала автоматично да го възприема като 100% пълна дивотия.
9
2
 
9
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 8 години
До Фреди МеркюриИ дори е започнал да ги печата, има запазени колекционерски екземпляри.
8
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кенеди издава указ за създаде национална американска валута - американски долар с цел да се отърве от долара който е собсвеност на Федералния резерв. Жалко че извънземните са го убили, иначе сега Америка щеше да има националан валута а не да зависи от валутата на Федералния резерв който е частна организациа и кой реално стои зад него никой не знае.
7
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Причини за да убият Кенеди: - Планът "NorthWoods", който иска да го убеди за инвазия в Куба на Кастро и Кенеди ГО ОТХВЪРЛЯ - отмяна на правото на ФЕД да печата ДОЛАРИ !!! - налагане на по-високи данъци на металургичните гиганти и др.
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До от Ав$тралия, СидниТи ли няма да знаеш всичко. Ти си месия. Ти си Бог. Ти си първият човек. Ти си СВРЪХЧОВЕК. Синдиии, Синди. Защо пак не си си пил хаповете?!
5
4
 
38
 
! Отговори
! преди 8 години
вече на никой не е тайна, че Кенеди е убит от същите тези които спонсорират всяка война от пантивека до сега, заради това че е искал да спред войната във Виетнам. Това е последния ИСТИНСКИ президент на щатите, просто не е бил удобен на елита. От тогава до ден днешен този елит си следва плана до пълното поробване на всеки един !
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Не бе,В грешка си. Костов е бил!
3
4
 
11
 
! Отговори
от Ав$тралия, Сидни преди 8 години
"нови конспиративни теории за загадъчното престъпление. Сред най-новите е, че....."пхахах това ли е най новата теория? аз я знам от дете ощеИ колкото и да ви се иска да измисляте конспирации, убит от същите мафиоти които му спонсорират кампанията и го издигат се обръщат срещу него. За да разбереш истината както обичам да казвам, следвай пътя на парите. Може да си го запишете.Това е, нито е колоритно нито е пикантно, скучно и обикновено както всеки убит от мафията
2
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
каква е тази толкова скривана тайна за НЛО,че да убиват заради нея,дори и президент.....всички сме виждали НЛО...какво толкова...
1
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А лилипута Буш за убийствата в Ирак кога?