Полицаи търсят 15-годишна, намират я... при мъжа й!

Роднина, полицай – такъв ще е сценарият за сватбата
Обновена: 9 яну 2016 09:47 | 9 яну 2016 09:44,
74
Полицаи търсят 15-годишна, намират я... при мъжа й!
Снимка: архив Reuters

Полицията от благоевградското Второ управление и колегите им от Петрич издирваха отвлечена 15-годишна красавица от циганската махала в Петрич и бяха вдигнати на крак.

Разтревожен бащата на малолетната девойка вдигнал двете полицейски управления по тревога със сигнал на тел.112, че дъщеря му е отвлечена привечер в четвъртък с автомобил от трима непознати мъже.

След няколкочасови нощни оперативно-издирвателни мероприятия похитителят и похитената бяха открити в петъчната ранна утрин "на калъп" в благоевградската Предел махала.

Изненадани от полицаите и голи в леглото, които застанали строго на прага на стаята в махалата Ромео и Жулиета единодушно заявили на униформените представители на реда, че ще се женят и да не им се бъркат в личния живот. "Това е традиция при нас и защото вие първи станахте свидетели на нашата първа брачна нощ ви каним за кумове", с щастлив поглед младоженецът, легнал в леглото сериозно поканил двамата полицаи за кумове на сватбата им.

В небрано лозе се озовал бащата на невръстната Жулиета, защото дъщера му законно не може да се омъжи преди да навърши 16 години, но е сигурен, че скоро ще забременее и ще ражда.

"Вече ни взимат на майтап, цяла нощ ги търсихме, накрая ни канят за кумове на незаконна сватба", коментира нощното си дежурство един от униформените "кумове" пред "Монитор".

Майка на едно от първите новородени бебета през новата година в благоевградското родилно отделение е 14-годишна от същата Предел махала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Работата е Пределно ясна - дошло е време Пределно!
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малолетни са ненавършилите 14-годишна възраст, за тази това не се отнася.
2
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са нашите мигранти и сега ни пращат още . Питам , а кой ще работи за да им плаща майчинските и детските .
1
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
bg policaq osven da se perchi kato puyka nishto drugo ne moje da pravi