Как се губят 50 килограма с упоритост и... пица!

Дънкан решил да направи "основен ремонт" на живота си
14 яну 2016 19:43,
47

Снимка: Дейли мейл

Виж други галерии »

114-килограмов тинейджър, който бил страшно отвратен от себе си, когато не могъл да се побере в тениска размер XXL, се стегнал и загубил една трета от теглото си. А все още яде пица!

Дънкан Огилви прекарвал дните си на дивана, играейки видео игри и хапвайки нездравословна храна.

Но след като започнал все по-трудно да се побира в най-големите рамери, 19-годишният младеж решил да направи "основен ремонт" на начина си на живот.

Дънкан работил като офис асистент, но се записал на ръгби, за да влезе във форма. След време обаче контузия прекъснала тренировките му и той се записал в трудна фитнес програма.

В опит да подобри физиката си той заменил храните с високо съдържание на мазнини със здравословна алтернатива от онлайн търговец, който предлагал богати на протеини пици.

Сега Дънкан се е стопил до 64 килограма и казва, че никога не се е чувствал по-добре.

"Трудно ми е да повярвам, че преди по-малко от три години стоях на дивана, ядях боклуци и бях нещастен", споделя младежът пред "Дейли мейл".

Дънкан разказва, че в началото е нямал идея от къде да започне. Затова се обърнал към фитнес залата и се включил в точната програма, която имала тренировки по пет пъти в седмицата. Останалите два дни също ходил на своя глава във фитнеса.

"Дали за да загубите някой килограм или да натрупате мускулна маса, направете го, влезте във форма. Напълно е постижимо!", призовава той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Анаболи и стероиди
22
1
 
0
 
! Отговори
Turk преди 8 години
Tiho tiho, na ne chue boikoto i mendata....:-):-):-):-)
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако се загледате в носа на 4та и 6та снимка определено не е един и същ индивид.
20
2
 
15
 
! Отговори
Дупката преди 8 години
Е я съм 150 кила бре..и що да праим сега-да одим у фитнесо ли...Ама нема кой да ми цепи дървата-30 куба--те ти фитнес..За 2 дена съм ги цепнал.Кога тоя дриж го направи-ми се обадете.И още маам по 5-6 човека у кръчмата-а ако свалим от килцата ще ме маат мене-аааа не..Ще им апвам свинско със винце-и по едно лебе на ядене...-иначе че умрем от глад.А га съм гладен съм зъл-цело село че утепам...Така че ги манете тия фитнеси-а се фаштайте у работа-копане,дърва,косене,носене....
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
tozi сайт приблича само ненормалници
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С гладуване.Плииийс
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма невъзможни неща! За скептиците - на прима виста гугълнете две имена - Dave Bohr и Jamie Alderton и ще видите, а при желание може и да научите как се прави. И все пак здравето и това как се чувства човек са по-важни от всичко друго :)
16
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Диетата на Дюкан докара доста хора до бъбречна недостатъчност и ракови заболяванияБи трябвало някой до цензурира тоя дървен сайт
15
7
 
10
 
! Отговори
Некой си... преди 8 години
Бъбреците се съсипват, когато нацепената батка не приема хепапротектори, с които да предпази черния дроб. А чернодробните клетки не се регенерират :(.
14
2
 
8
 
! Отговори
ужас преди 8 години
Богата на протеини храна.?Ще си прецака бъбреците.Догодина ще е на хемодиализа
13
1
 
9
 
! Отговори
Некой си... преди 8 години
До Сушка-петушка:стероидите се използват за две неща: за ускоряване на протеиновия синтез и за топене на мазнини. Тези стероиди, които топят мазнините извличат водата от клетката и правят така, че дълговерижните мастни структури по-лесно да преминат през митохондриите на клетката, а тя да ги използва за енергия. Така действат стероидите за топене на мазнини. Биохимия. :)
12
5
 
13
 
! Отговори
Сушка-петушка преди 8 години
Разбирачи, какви стероиди бре? Той е 64 кг., ако беше на зоб, щеше да е 104 кг. нацепена батка. Вижте го, че е ходеща закачалка, изчистил се е от мазнините само. Ако искате да видите стрероиден мутант, отидете в тубата и напишете Rich Piana )))
11
5
 
8
 
! Отговори
saki преди 8 години
Дбелия е кьосе то си му личи че няма един косъм, а слабия има гъста брада. Е как му порасна тая брада ?
10
0
 
22
 
! Отговори
Карл преди 8 години
Давам пример за диетата - ядене което включва обезмаслена извара и домати и чушки. Няма въглехидрати като хляба нито мазнини като олио или зехтин. Тялото не получава енергийни хранителни елементи и започва да топи излишните мазнини за да си ги набави. Друго - варено пилешко бяло месо пак само със зеленчуци. За подправка чубрица. Човек често се чуства гладен, но се свиква, това е цената на такава физика.
9
4
 
8
 
! Отговори
Карл преди 8 години
Няма нужда от стер0иди за сваляне на мазнините, те се използват за натрупване на голяма мускулна маса. Мазнините се свалят с редовен режим от тренировки и ограничителна диета тип Дюкан в която се набляга само на протеин и зеленчуци. Когато ядеш главно протеин и зеленчуци тялото няма енергия да функционира защото протеина и структурен елемент а не енергиен и се принуждава постоянно да използва натрупаните в тялото мазнини за енергия. Така тлъстините се стопяват, в неговия случай за 3 години.
8
3
 
6
 
! Отговори
aнон преди 8 години
тестестерон деканоат+ анандрол 50
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
другари *** не се надявайте да станете нещо по различно от торбата с мечо акоо която сте колкото и пица с дъх на водка да изядете
6
5
 
9
 
! Отговори
тт преди 8 години
Айде стига с това бифор и афтър...виж как за кратко време и упоритост с правилната диета ставам изваян ...как така никой от тези псевдо герои не споменава анаболите които взима да направи малко и реклама на тях...както се казва ...тренирай и остави химията да си свърши работата .
5
2
 
13
 
! Отговори
Разбирач преди 8 години
Тука пълно с разбирачи.
4
5
 
17
 
! Отговори
Харе Кришна преди 8 години
Преди бил дебело гейче , сега само гейче !!!!!!