Каква е неделята за мъжа и жената? Предположения!

300 мъже и жени са участвали в любопитно изследване
17 яну 2016 16:45,
8
Каква е неделята за мъжа и жената? Предположения!
Снимка: flickr

Учени най-накрая потвърдиха, че мъжете в неделя само мързелуват, докато жените тогава са най-заети, съобщи в. "Мейл он сънди".

В изследването на Бол стейт юнивърсити в Индиана са участвали 300 мъже и жени на възраст от 19 до 90 години. Те са носели проследяващи движението устройства 24 часа дневно една седмица.

Резултатите показват, че в неделя мъжете на практика не правят нищо, като две трети от времето седят или лежат. Жените са неподвижни 61 на сто от времето.

Основната причина за несъответствието е нежеланието на мъжете да домакинстват. Мъжете прекарват и 64% от съботите в почивка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"... че в неделя мъжете на практика не правят нищо, като две трети от времето седят или лежат. Жените са неподвижни 61 на сто от времето."----Две трети са 67 на сто; Не виждам голяма разлика между 61 и 67, а пък Златко пише, че мъжете в неделя мързелуват, а жените тогава са най-заети. Глупости :)
3
3
 
11
 
! Отговори
Бг жена преди 8 години
Когато бях млада в неделя обикновено изтрезнявах.Сега на 39 години вече, обичам да прекарвам времето със семейството ми.Да се раходим,да седнем на по кафе в някое хубаво градче,да си приготвим бг скара за обяд/живеем в чужбина/ и да си гледаме любими предавания.Ненавиждам самотни неделни дни.
2
5
 
7
 
! Отговори
as преди 8 години
Пия всеки ден и по време на работа. Няма ли бар в офиса не ме търсете.
1
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българските мъже не мързелуват , а пият цял ден в неделя! Факт!