Добри ли сте в спора според зодията?

Вижте как да се справяте с конфликтите
Обновена: 18 яну 2016 13:26 | 18 яну 2016 13:22, Теодора Драгоева
4
Добри ли сте в спора според зодията?
Снимка: Outwatch

Всееки човек има специфичен начин да се справя с гнева, стреса и провокацията. Начинът, по който всеки от нас реагира по време на спор или конфликт, зависи до голяма степен от възпитанието и характера, но и от зодиакалния знак.

Всяка от 12-те зодии си има своя емоционална природа, повлияна от звездите.

Ако вярвате в астрологията, прочетете как спорят различните зодии:

Овен

Когато попадне в конфликт, Овенът иска незабавно обяснение и бързо разрешаване на проблема. Тези хора обикновено хвърлят цялата вина върху своя опонент, дори те да са по-виновни. След като се успокоят обаче, те могат щедро да си признаят, че и те са сгрешили в някакъв момент.

Телец

Телците се надяват всичко да се реши от само себе си. Те не обичат да атакуват твърде агресивно и като цяло избухват рядко, но истината е, че могат да бъдат взривоопасни, ако се разгневят истински! Освен това те много трудно и бавно се успокояват след като нещо ги е вбесило. Ако ги разстроите много, може да са готови да говорят с вас едва след 2-3 дни, а през това време да ви се цупят.

Близнаци

По време на спор Близнаците гледат да избягат или да се скатаят някъде. Те не обичат да се карат с другите, но ако все пак успеете да ги ангажирате в даден конфликт, пазете се и бъдете готови за последствията! Близнаците бързо ще ви поставят на мястото ви и скандалът ще завърши по такъв начин, че ще ви се иска никога да не сте го започвали! Тоест, в тяхна полза.

Рак

Ракът не се нуждае от думи, за да усети кога нещо не е наред. Той го чувства интуитивно. Хората от тази зодия предпочитат да решават споровете и проблемите си по един мек начин – с лек тон и диалог. Ако обаче успеете да ги включите в даден спор, можете да бъдете сигурни, че те ще ви внушат своята мощ и ще ви вменят чувство за вина!

За останалите представители на зодиака четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: хороскопзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
дрън-дрън преди 8 години
Проверете къде в рождената ви карта (астрологична) е Меркурий и какви аспекти има с Марс и Уран. При хармонични аспекти -много добре се изразявате и сте умели в спора, при съвпад на Меркурий с Уран-мислите и отговаряте бързо и невероятно остроумно,но може да обидите опонента заради спора.При съвпад или квадратура на Марс и Меркурий-спорите разгорещено и навсяка цена иската да победите в спора.Марс в -Близнаци-също дава добро умение за изразяване в спор..Девите и Близнаците обикновено са добри
2
1
 
5
 
! Отговори
asdf преди 8 години
то май всички зодии излизат победители в спора според този анализ - моля?!
1
1
 
1
 
! Отговори
мхх преди 8 години
Странно дали е вярно за мен това.. :)