Пипни го тук, и тук... Мъжките ерогенни зони

Дали жените познават мъжкото тяло?
1 фев 2016 23:00, Екип на Tialoto.bg
23
Пипни го тук, и тук... Мъжките ерогенни зони

Мъже, познаваме ли собственото си тяло? А дали жените ни го познават? Ерогенните зони на мъжкото тяло не се различават много от тези на женското и са също толкова чувствителни на допир.

Специалистите смятат, че за мъжкото тяло най-чувствителни са местата около интимната област. Останалите зони са пръснати по почти цялото тяло – от челото до колената, предимно по торса. Мислено ще разделим зоните на високо чувствителни, умерено чувствителни и по-малко чувствителни.

Нека ги разгледаме:

1. Като най-чувствителни зона, според специалистите, се определят мъжкият полов член и тестисите. Половият член е покрит с много тънка кожа. Кожата и особено главичката на пениса притежават голям брой сетивни нерви, които при допир дори с навлажнената ръка на партньора предизвикват реакция. Поради изключително високата сетивност на пениса за мъжете оралната любов завинаги ще остане приоритет номер 1 в секса. Също като пениса, тестисите са покрити с тънка кожна тъкан (препуциум или мъдница), чиято сетивност се увеличава дори повече, когато космите са премахнати. Твърди се, че необрязаните мъже имат по-чувствителна главичка, отколкото обрязаните.

2. Следващата ерогенна зона, която е особено възбуждаща, това е перинеумът. Това е тази част от тялото, която е буквално между краката и се намира по задното продължение на скротума. Масажирането на перинеума с масажно олио или лубрикант доставя по-различно удоволствие от обичайното докосване на пениса или тестисите. Стимулирането на нервите в тази област засилва експлозивното чувство на оргазма, както и трайността му. Перинеумът е високочувствителна зона.

3. Вътрешната част на бедрата и издадената част на седалищните части могат да бъдат стимулирани, но с по-ловки ръце, които знаят къде и как да пипат. Според запознати, бедрото трябва да се обхване с широка длан, развивайки движение от външната част на бедрото (почти от коляното) до достигане на перинеума. По-сетивни са вътрешните нервни рецептори. Те действат особено възбуждащо на мъжа. Седалищните мускули и конкретно издадената им част също са богати на високочувствителни ерогенни зони, подходящи за стимулиране по време на целувка, орална любов, а защо не и просто за закачка. За да ги подразни, партньорът ви трябва да предприеме нежни сграбчващи движения с длан.

Останалите ерогенни зони вижте тук

автор: Аксени Гео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: сексерогенни зони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малкият ми тошко е много невъспитан като види хубава жена надига глава и я плюе здраво където намери
7
1
 
9
 
! Отговори
Пътъра преди 8 години
Оффф, аз ям бобец и набирам сила. Минко само да ми дойде!
6
0
 
14
 
! Отговори
Минко 47г. ерген преди 8 години
До ТарантулаЗаложи на Херта. Аз съм класен непознавач на мачове. От началото на годината съм с 1264 кинта назад. Затова пия гаден Бушмилс. Класното уиски го пият шефовете на Еврофутбол.
5
0
 
14
 
! Отговори
AMG преди 8 години
Бат Минко ЧРД !П.С Прибирай се,че тръгвам и кака Минковица ще остане сама.
4
1
 
12
 
! Отговори
kaka Минковица преди 8 години
Момчета да знаете къде е моя Минко?Че съм му сготвила.Днес има рожден ден и ще му ударя един бой по гърбината на калпазанина.
3
4
 
5
 
! Отговори
Нерез преди 8 години
До НакараХа-ха-ха, пак са те наковали, като типичен нископлатен представител на простолюдието.
2
12
 
18
 
! Отговори
Хари Потър преди 8 години
Много са смешни разведените женички с деца, които тепърва си търсят мъж. Също и "еамнципираните" стари моми. След 32 навъртяни лазарника, ВЛАКА Е ЗАМИНАЛ и вече няма за кога да се гласят. Никой не ги взима насериозно.
1
1
 
20
 
! Отговори
Бохем преди 8 години
Повечето "консервички" могат да бъдат намерени по сайтовете за запознаства. Разведени и зарязани, с деца, продължават да търсят мъже, които да прецакат.