Руска разлъка: Булка наби младоженеца с букета

Необичайната случка се разиграва на път в град Тула
17 фев 2016 07:44,
41
Руска разлъка: Булка наби младоженеца с букета
Кадър: YouTube

Булка избяга от колата, която я возеше към сватбата, на броени метри от гражданското в руския град Тула.

Това разказва свидетелката Наталия Ф., чийто видеорегистратор на колата е заснел необичайната случка.

"Карах моята приятелка, когато спряхме на червен светофар. В този момент от съседния автомобил излязоха млади мъж и жена, като тя беше със сватбена рокля, а той с костюм. Очевидно отиваха да подписват, защото съвсем наблизо е построеният неотдавна Дворец за бракосъчетания. Караха се известно време, той я дърпаше към колата, тя не искаше. Изведнъж булката започна да го налага с букета по главата, врътна се и избяга. Женихът пък влезе в колата и потегли", разказва свидетелката.

Вижте видеотос

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тати все повтаряше ,когато мама се оплакваше и мърмореше,, Какво искаш, руските жени се сражаваха на фронта ,а ти-мърмориш''. Та рашън гърлс ,както и булгериен са много бойни,чорап да ти зашият ,бушон да ти сменят и къщата ще пребоядисат и ще се бият -ако трябва ,ама най-мразят да ги лъжат и да ги правят на балами.Та малко му е на жениха и явно си го е заслужил.
15
6
 
3
 
! Отговори
Vodka преди 8 години
глупави хора ,типично за раша !
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВескоИнформацията ти е достоверна на ниво Уикипедия. Само трябваше да се заинтересуваш, че се отнася за СССР. Това, че някой ***--------И коя е по-достоверната информация от Уикипедия, може би итар-тасс или пресцентъра на руската посрана армия?
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Великолепни православни ценности...
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 10Е какво искаш да кажеш. Това ли е мерилото за едно държава. Забрави да сложиш и Украйна, Приднестровието, Абхазия и Осетия. Да си взимат и обратно Аляска. Малко сте смешни. Нашата кокошка - най-голямата, нашето яйце и т.н. Е затова не ставаме за държава. Винаги ще бъдем всичко друго, но не и българи. Писна ми от Велика Русия, САЩ и други. Бъдете българи, а не ***. Смешно и жалко е това раболепие и кланяне на другите.
11
3
 
23
 
! Отговори
Вицоман преди 8 години
Живял някога един принц, който веднъж загубил ума си по една прекрасна принцеса и решил да я попита: "Ще се омъжиш ли за мен?"И тя отговорила: "Не!!"И принцът живял дълго и щастливо, ходел на лов и за риба, всеки ден се виждал с приятели, пиeл много бира, напивал се мощно, играел голф и покер, разхвърлял чорапи из целия дворец, не свалял дъската в ***, чукал слугини, приятелки и съседки, пял си под душа, и пърдял когато пожелае, и гръмко се уригвал, и си драпал топките.
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обикновено става обратното. Тоя някога ще разбере, че това е бил най удачния ден от живота му!
9
2
 
5
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Пич, не се коси, поне жени си имате в изобилие, по добре сега отколкото по-късно и да ти скъса нервите, то на сила хубост не става.
8
0
 
15
 
! Отговори
Хм преди 8 години
Евала на мацката, яхнала е метлата и не можеш да я успокоиш :-) При нас всичките кокошки от Пайнер мълчат като по!рани и не смеят гък да кажат на богатичките си мъже, търпят изневери, лошо отношение, и са като някакви послушни придатъци на платежоспособните им мъже.
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПЛОЩЩА НА ПЛАНЕТАТА - ЦЯЛАТА Е : 510 МИЛИОНА КВ.КМ !!!ВОДАТА = МОРЕТА, ОКЕАНИ, ЕЗЕРА И ДРУГИ : 361 МИЛИОНА КВ.КМ !!! = 70,8 %СУШАТА = 149 МИЛИОНА КВ. КМ !!! = 29,2 %РОССИЯ + НЕИНАТА ЧАСТ ОТ СЕВЕРНИЯ ОКЕАН ДО ПОЛЮСА 2.7 МИЛИОНА + ОХОТСКО МОРЕ + МОНГОЛИЯ (КОЯТО Е РУСКА СОБСТВЕНОСТ ОТ 1911 ГОДИНА) + КАЗАХССТАН + БЕЛАРУС=== 25 МИЛИОНА 925 000 КВ. КМ !!!САЩ 8 МИЛИОНА КВ.КМ + АЛЯСКА 1.5 МИЛИОНА КВ. КМ + КАНАДА + ГРЕНЛАНДИА + МОРЕТО ДО ПОЛЮСА + МЕКСИКО === 25 МИЛИОНА И 300 000 КВ.КМ !!!
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не случихме на поробител,не случихме и на освободител.
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Невероятна новина,,,клюкарски сайт,,,
4
1
 
3
 
! Отговори
хахах преди 8 години
Супер :) това са си нещата от живота :) чудно ми е няма ли про и анти руските да се намеат и да вкарат малко ексшън политика и война в готиното клипче :)(
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На сладура с изчисленията. Територията на земната суша е прибл. 149 млн кв км. Ако я разделим на територията на бившата СССР от22, 402 200 млн кв км, става 6,6511, т.е. между 1/6 и 1/7 от сушата. 1/6 (приблизително) се отнася за СССР, а не за днешна Русия, която е по-малка, но си остава най-голямата държава в света. Не виждам защо водиш този глупав спор.
2
2
 
3
 
! Отговори
Веско преди 8 години
До Анонимен 1Информацията ти е достоверна на ниво Уикипедия. Само трябваше да се заинтересуваш, че се отнася за СССР. Това, че някой *** го е писал някъде за Русия, не те оправдава!
1
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 1Другарю, засипваш ни с излишни факти точно толкова, колкото и безсилния разум на този, който е изтипосал ***.тската новина тук.