Куче на сърф? Възможно е!

Бивш сърфист и любимците му яхват вълните край Сидни всяка сутрин
18 фев 2016 21:45,
5
Куче на сърф? Възможно е!
Снимка: bgonair.bg

Сърфингът като начин на живот е здравословно занимание не само за хората, но и за техните домашни любимци. Това е философията, която изповядват вече 10 години бившият шампион по сърф Крис де Абоитиз и неговите две кучета.

Всяка сутрин популярен плаж край Сидни се огласява от радостен кучешки лай. За редовните посетители на плажната ивица не е изненадващо да видят Крис и двамата му любимци, които се наслаждават на огромните морски вълни.

Рама и Мили, взети от кучешки приют преди години, демонстрират уменията си на сърфа

"Кучетата са страхотни плувци. Затова не се изискват особени усилия при тренировките по сърф. Единственото, с което трябва да свикнат е, че не могат да мърдат с лапи, когато са на дъската", разказа Крис.

За желаещите да постигнат по-добър синхрон с домашните си любимци Крис, Мили и Рама предлагат уроци. Така с общи усилия кучета и хора се учат на взаимна толерантност, яхнали вълните край Сидни.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: плажсърфСидникучета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА! точно това е мястото! Палм Бийч. Спрете клипа на 25-тата секунда и ще видите в далечината фара, и дюната под скалите точно зад главата му. Точно от този фар ви пратих преди време снимкаdnes. bg/slideshow.php?mreporter&id=6674&pid=62226 (махнете интервала в линkа)Аз съм снимал от горе от фара към плажа, докато камерата на клипа снима точно в противоположно на мен, от плажа към фара.Ето координатите на камерата -33.584310 151.328080. снима посока към фараОбичам да скитосвам в този район
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е плажа на север в Сидни след плажа Коларой и Нарабийн, някъде преди Палм бийч, мисля че се казва Долфин бей или Аваланч бийч. Скитосвам се често там гмуркам се около този плаж и наистина няма натрапници и хора. Уикенда пак съм тамПреди 2 седмици извадих от рифа бутилка на 70 години, имаше и фрагменти от кораб, явно океана ги беше изхвърлил в по плитките части на залива. Може да намеря пак нещо в рифа което да има архелогична стоиност.Поздрави от Сидну ав$тралия