Ще си искаш десерта по-късно, а? 1 стотинка такса!

Пълен абсурд от столична пицария в кв. "Левски"
22 фев 2016 09:44,
53
Ще си искаш десерта по-късно, а? 1 стотинка такса!
Снимка: кадър Нова тв

От доста време сме свикнали да ни таксуват за какво ли не в заведенията, но пък не бяхме срещали такса за това да ни дойде поръчката малко по-късно.

Действието се развива в пицария в столичния квартал "Левски". Клиентът разказва пред "Нова тв", че е бил таксуван с 1 стотинка за това, че е поискал десертът му да дойде по-късно.

Сред останалите поръчки на касовата бележка е написана и консумацията "по-късно", която е таксувана.

От заведението обяснили, че това е услуга, която също се заплаща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
45
 
! Отговори
любопитен преди 8 години
Интересен маркетингов подход. Всъщност няма нищо лошо да се таксува "по-късна" доставка ако това надлежно е отбелязано в менюто. Тази една стотинка ми се вижда символична, така че е интересен по-скоро подхода.
3
6
 
35
 
! Отговори
_________________ преди 8 години
По-голям е абсурдът , сътворен от управляващите, а именно - ако не се плати гражданска отговорност на мпс, то да се спира от движение...Да речем, че аз имам два автомобила, и единият преценявам , че тази година няма да го ползвам, но трябва да му платя гражданска, при положение, че той няма да се движи по пътищата... Второ, управляващата хунта, регламентира задължително плащане на гражданска застраховка, която отива в частния сектор, а не се погрижи за пътния данък!А вие ми говорите за 1 ст.
2
8
 
5
 
! Отговори
SA преди 8 години
нормално е-ама нали сме велики клиенти ние българите...!!
1
5
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това пък най-лесно се оправяклиентът плаща сметката до стотинка, няма бакшиш, и да ги видя колко пъти по 9 стотинки ще намерят