Проверете какъв баща сте според зодиакалния знак

Какъв е вашият подход към децата според астрологията
23 фев 2016 10:07, Теодора Драгоева
2
Проверете какъв баща сте според зодиакалния знак
Снимка: Outnow.ch

Астрологията, ако вярвате изобщо в нея, може да ви каже много за това какви са личностните ви черти по принцип, но и в ролята ви на баща.

Зодиите, малко или много, влияят на вашия подход като родител. Бащинството само по себе си е голяма отговорност, но всеки мъж реагира различно на тази отговорност според своя зодиакален знак.

Ето и как астрологията интерпретира вашия темперамент, подход и нагласа спрямо децата ви.

Баща Овен

Мъжът Овен е баща, който търси вълненията, приключенията и забавленията в живота си, заедно със своите деца. Най-голямото предимство да имате баща от този зодиакален знак е, че никога няма да ви бъде скучно с него. Този мъж е едно голямо дете, което осигурява ярко и колоритно детството на наследниците си.

Баща Телец

Вашият баща, ако е от тази зодия, е изпълнителен и грижовен мъж, който би ви защитавал във всяка една ситуация. Родителят Телец много държи на семейството си и е много предпазлив, когато става въпрос за децата му. Той никога няма да ви изложи на риск или в потенциално неприятна ситуация. Този мъж е упорит и има твърд характер, и може да се окаже доста строг родител на децата-тийнейджъри.

Баща Близнаци

Този мъж е доста безгрижен, чаровен и дори наивен. Той е симпатичен и търпелив баща, който има пълно доверие на децата си. Проблемът му е, че той не може да бъде строг, дава твърде голяма свобода на наследниците си и в даден момент губи контрола си над тях. Понякога обаче, той успява да стане страхотен приятел на децата си.

Баща Рак

Мъжът Рак е много подходящ за баща. Той е супер грижовен, но в същото време е много спокоен около децата си. Той няма да се престарава във възпитанието на наследниците си, но ще обмисли стратегията си в дългосрочен план, така че да е сигурен, че децата му ще имат добро бъдеще.

Какви бащи са останалите зодиакални знаци вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
факт преди 8 години
Земните зодии-Телец,Козирог,Дева са доста практични и се стремят да възпитат поколението по същият начин.Могат да бъдат доста стриктни и педантични и критикуват здравата,но в крайна сметка-резултата е добър и е налице. Водните зодии-Риби ,Рак,Скорпион са доста любеобвилни и понякога прекалено мекушави,с изключение на Скорпиона,който знае как да постигне изискванията към децата си (и към учителите)-много дава,но и много иска-важи за него.
1
0
 
3
 
! Отговори
факт преди 8 години
Родителите от огнените зодии-Овен,Лъв, Стрелец- обичат много децата си ,но не търпят да им се моткат из краката,понеже са все заети със себе си или със света.Но ще организират всякакви извънкласни и спортни занимания, тъй като обичат да се гордеят с децата си. Въздушните зодии-Водолей,Близнаци,Везни-са отлични събеседници и добри приятели на децата си.Везните правят понякога изключение ,поради склоността да манипулират ,но като цяло -с въздушните зодии е интересно,те самите мразят да скучаят