Мистерия в морето: Откриха мумифицирано тяло

Мъжът написал писмо до любимата си с точно 32 думи...
Обновена: 2 мар 2016 06:17 | 1 мар 2016 20:40,
26

Снимка: Barobo Police Station

Мистериозен мумифициран труп на германски авантюрист бе намерен на яхта край бреговете на Филипините.

Тялото на Манфред Фритц бе открито в седнало положение, в близост до радиостанцията на борда, опитвайки се със сетни сили да спаси живота си с един последен зов за помощ.

Кристофър Ривас бил за риба, заедно с приятел на около 40 мили от брега, когато съзрял яхтата, която била със скъсани и паднали платна.

40-годишната яхта, кръстена "Сайо", обикаляла света през последните 20 години.

Вътре в кабината, която била почти потопена, били открити фотоалбуми със снимки на съпругата на Манфред - Клаудия, малко дрехи и храна, разпръсната навсякъде, пише "Дейли мейл".

Самоличността на мъжа била установена по документите, открити на борда. Не е ясно кога точно е починал мъжът или какво го е убило, но властите смятат, че смъртта му не е била насилствена.

Според експерти най-вероятно сухите океански ветрове, високата температура и соленият въздух са спомогнали на тялото да се мумифицира.

До тялото на 59-годишния Манфред Фритц е открито и писмо с 32 думи, адресирано до любимата му Клаудия, която починала от рак на 53 години, на 2 май през 2010 година.

"30 години вървяхме заедно по един път. После силата на демоните се оказа по-мощна от волята ни за живот. Ти си отиде. Може би душата ти е намерила покой. Твой Манфред", написал мъжът със сетни сили.

Манфред се раделя със съпругата си още през 2008. Те пътували заедно през целия си живот. Две години по-късно Клаудия починала, а Манфред продължил да странства из моретата сам. Той често споделял с приятелите си своите приключения в социалните мрежи.

Тялото на мъжа е отнесено за аутопсия, след която станало ясно, че той е починал от естествена смърт. Говорителката на полицията във Филипините отбеляза, че няма доказателства да е имало втори човек на борда.

Съдебно-медицинската екпертиза заключва, че Манфред е починал от сърдечен удар, заради седналото положние ,в което е намерено тялото му. Това показва, че смъртта е настъпила бързо и неочаквано за него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
11
 
! Отговори
хан пипер преди 8 години
Умрял е преди 40 години, жена му - преди 20. Преди 8 години са се развели и от тогава обикаля на около 40 мили от брега на света. Какво толко не ви е ясно?
13
0
 
4
 
! Отговори
До АЗ преди 8 години
"Манфред се раделя със съпругата си още през 2008"" Клаудия, която починала от рак на 53 години, на 2 май през 2010 година" Повече какво има да се каже?
12
0
 
22
 
! Отговори
По-неадекватно преди 8 години
По-неадекватно преведена статия не съм чел.
11
1
 
9
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До Анонимен 13Не се развежда, тя е умряла от рак.
10
3
 
14
 
! Отговори
Аз преди 8 години
2010-та умира жената, а 20 год. пътувала яхтата?! Както и да го погледнеш са 16 год. Много измислена статия.
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За неразбралите, Яхтата си е 40 годишна очевидно в последните 20 са обикаляли със съпругата си докато са били двойка. Той се развежда с нея 2008 но не спира с плаванията. Кога точно е изчезнал могат да кажат други хора не журналистите, особено нашите... Смъртта е занимание самотно ..... само той си знае какво го е сполетяло.
8
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да намерим оригиналната статия че да разберем за какво става въпрос.
7
1
 
28
 
! Отговори
Боби преди 8 години
40 годишна яхта обикаля последните 20 години света носена из моретата...обаче остава загадка как някой се качва на кораба през 2008 след като яхтата е изгубена из моретата...а как е писал в социалните мрежи... предполагам е бил могъщ маг???????????????
6
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как мислите дали е писано на български че броите думите в статията?
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По скоро от инсулт е умрял.
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малко вероятно е да умреш от сърдечен удар в седнало положение ако сърцето просто спре ще усетиш и получиш спазми гърчове или нещо ама да си седиш спокойно седнал никак.
3
1
 
35
 
! Отговори
Проповедника преди 8 години
Мир му на душата! Срещнал смъртта така ,че всеки на смъртно легло може да му завиди!
2
15
 
5
 
! Отговори
kritik преди 8 години
S 32 ili s 33 dumi e? Shto za tupa greshka? Prostaci gadni.
1
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много изсъхнал тоя..