Просиш, а? Китайци разобличиха "инвалид"

Просякът имал крака, умели прикрити в бельото му
5 юли 2016 08:52,
17
Просиш, а? Китайци разобличиха "инвалид"
Кадър: YouTube

Китайски граждани разобличиха мним инвалид в град Алтай, в провинция Синцзян, съобщи South China Morning Post.

Мъжът просел на улицата, придвижвайки се на дървена дъска с колелца. Той искал милостиня и твърдял, че краката му са ампутирани.

Случаен минувач обаче се ядосал на просяка, приближил се и смъкнал панталоните му, за да разкрие, че той всъщност има крака, които са умело прикрити в бельото му.

Целият инцидент с "просяка" е заснет на видео и е споделен хиляди пъти в социалните мрежи. Вижте го!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
то и "най-бедният в ЕС" народ е подобно маскиран
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СократисПравилно.Последния път един просяк като ми поиска пари за хляб и кренвирши, "защото не бил ял от 3 дни", отидох и му купих хляб и кренвирши от кварталния магазин, а тоя ги изхвърли в *** и каза, че щял да нападне някоя жена, за да го арестуват, понеже в ареста все имало някой с трева. От тогава направо ги гоня с шутове такива ***.
5
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като бях ученик, чеин зеленокож всеки пазарен ден беше в началото на пазара с едно зеленокожо малко, безжизнено проснато в ръцете му, голямо състрадание голямо подаяние...една сутрин се прибирам от Търново рано рано, и гледам ония двамата слизат от влака, с едно шише пиячка, смеят се, викат, малкото пуши цигари.... отиват на пазаря, дъртия сяда, малкото се просва в ръцете му и застива неподвижно до края на работния денне съм расист ама на тоя му набих такъв шут в главата че воече не го видях
4
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България всички просяци са измамници, вкл. и като този, уж са с патерици и с един крак, но като им свърши "работния ден", си хващат патериците под мишница и хукват да се прибират на два крака.
3
1
 
24
 
! Отговори
готин преди 7 години
стабиляга са китаиците,тука да доидат в парламента има много такива където трябва да се разобличават,а не само думи думи Лили Иванова.
2
0
 
95
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 7 години
"Просиш , а? Българи разобличиха ,палатите в които живеят просяците от Варна." това заглавие го четохме още миналата година , ама ефект никакъв
1
0
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя вместо да проси, да отиде да работи в цирка!