Прошарен, поостарял, но пърхащ в танца... италианец!

50-годишният Джанлука и жена му – хит в интернет
29 юли 2016 18:16,
49

Снимка: Instagram

Видеоклип, на който прошарен мъж танцува с красива дама, се превърна в хит в YouTube.

Кавалерът от видеото е 50-годишният италиански предприемач Джанлука Ваки, който привлича погледите с невероятно тяло, чувство за ритъм и много татуировки.

Ваки умело печели симпатиите на дамите със своята енергия и философия да се радва на всичко в живота. Той е запален не само по танците, но и по спорта.

Мъжът често споделя в Instagram видеа как танцува с красивата си съпруга Джорджия Габриел. Насладете се и и вие едно от тях!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
5
 
! Отговори
Rere преди 7 години
*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА! Факт! Като квачки сте. Толкова злобни,долни и дребни душици с лопата да ги ринеш в Бг. Срам и позор!
32
0
 
1
 
! Отговори
севън преди 7 години
До мима 28Мимееее, неграмотно си - личноС се пише и произнася личносТ! Хайде, първо да се научиш на пишеш и говориш правилно на Български език, пък после да дращиш "високоинтелектуалните" си разсъждения в нета!
31
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"АЗ СЪМ ПОЧТИ НА 70Г. ТИЧАМ ПО 4-5 КИЛОМЕТРА,ВДИГАМ ЩАНГИ ВСЕКИ ДЕН СЛЕД РАБОТА ПО 5 ТОНА .ЧУСТВАМ СЕ ОТЛИЧНО,НЯМАМ КОРЕМ И СЕ ЧУСТВАМ ДОБРЕ В КОЖАТА СИ."Осем лъжи в изречение с 16 думи си е за рекорд на Гинес! Евалата си барон Мюмюнхаузен!
30
0
 
14
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Браво на хората,нека се обичат,нека си танцуват, живота си е техен както им харесва така ще си го живеят!Готини са и двамата,ама много татуси бе,не ми допадат толкова!
29
4
 
39
 
! Отговори
Искрено се зарадвах преди 7 години
Оф, Боже! Некви измелярски коментари чета. Най-прекрасната любов изживях когато бях на 22, а мъжът до мен на 45г. Секс, танци, разговори. И да - беше единствено душевно богат. А сега съм на 28, омъжена за мой връстник и не правим нищо от гореизброеното. Така че всеки себепознаващ и уважаващ се мъж може да разграничи мърлата от стойностната жена, така че възрастовата разлика да не се усеща. А, ние, всички дами сме изкушени от знаещи и стойностни МЪЖЕ с изграден мироглед над живота!
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До мимаОбожавам неграмотните Мимета, които цитират Аристотел без да могат да направят разлика между "украшение" и "неподобаващо украшение"!
27
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя и мацката не е първа младост като я гледам. Има доста бръчки. Поне 30так има. Също страхотно тяло. Явно спортуват редовно.
26
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сладури. Изглеждат щастливи и влюбени. Твърде много татуировки има за моя вкус.
25
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Левент Нарцисов Педерасов, доста едър, има-нема кинта и двайсе и тежи колкото *** ми горе-долу. Един чимбер и ще му изпадат порцелановите зъбки от напрежение.
24
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Готин, но защо са му тези татуировки. Или поне да бяха по-малко. Иначе - в тялото е на 30, в лицето на 70 - трябвало е да положи грижи и за него. Във всеки случай - евала, де. Изглеждат като хора, които умеят да се радват на живота.
23
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво.
22
60
 
18
 
! Отговори
мима преди 7 години
Това е патологично самовлюбен тип. Това тяло, на тази възраст се постига с маняшки процедури, химии и каквото се сетите. Отделно татусите. Аристотел е казал: Всяко украшение прикрива недостатък. Каква личнос е не ми се мисли. Пича е по-зле от тунингованите баби .
21
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тялото му е супер, но в главата изглежда на 65!
20
6
 
34
 
! Отговори
валентина преди 7 години
До areима една огромна разлика-там хората не ядът ***,винаги поръчвайки си нещо ми казваха-сигурна ли си?мислят за холестерол и мн други неща,храната им е страхотна,не е като тукашната.Аз когато се прибрах усетих разликата,стомаха ми също,а тук за свястна храна се дават доста средства,ако ги имаш,нали.
19
15
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""След 40-годишна възраст, ако един мъж няма шкембе, или е беден или е болен"".................ти си болна, селска краво ...
18
82
 
8
 
! Отговори
кака Пена преди 7 години
След 40-годишна възраст, ако един мъж няма шкембе, или е беден или е болен. Този "готин" пич се твърди, че е заможен. Остава варианта, че по някакви "здравословни" причини редовно си прави клизма.
17
3
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на човека, демонстрира чудесна форма! Да е жив и здрав!
16
6
 
45
 
! Отговори
7 преди 7 години
До Анонимен - N15Не знам дали е съсухрен, но е добре поддържан, готин, елегантен и с много пари (личи си от мацката до него), които знае как да харчи ...:) Не завиждай, пък като завиждаш - не плюй, не ти е виновен, че си се родил беден и мързелив! :) Този не си е изкарал кинтите с лежане, мързел и мутрости - яко е бачкал, има право да си ги харчи както намери за добре и ако иска целият свят от *** и смрадливи порове да му завижда - това си е негово право!Кой си ти, че да го съдиш?
15
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ето,така се правят плочки на корема . да са живи и здрави и двамата да се радват на живота!
14
1
 
32
 
! Отговори
Xxxx2 преди 7 години
И каката не е лоша!