Флашмоб предизвика паника в испански курорт

Хората помислили проявата за терористична атака
3 авг 2016 17:30,
2
Флашмоб предизвика паника в испански курорт
Снимка: Архив Reuters

Флашмоб, в който се включиха над 200 души, предизвика масова паника в курортен град в Испания, след като местните жители и туристите го взеха за терористична атака, съобщават информационните агенции.

В рамките на проявата, обявена предварително в социалните мрежи, участниците трябваше да се престорят на папараци, преследващи знаменитости по улиците на градчето Платя Д'Аро.

Но мнозина объркали камерите и селфи стиковете на тълпата с оръжия и терористична атака, като хората панически се разбягали във всички посоки.

Пет германки, участвали в организирането на флашмоба, били арестувани и сега ще бъдат изправени пред съда за предизвикване на безредици.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма такова градче в Испания. Има "Плая де аро" по крайбрежието на север от Барселона, другото е лош превод от английски.
1
0
 
3
 
! Отговори
флаш бич преди 7 години
Абсолютно правилно е да бъдат потведени под отговорност. Днешните хлапета и малко по-млади хора до 30 годишна възраст са толкова неинформирани, че е направо страшно какви зулуми правят под мотото "YOLO" и не знам си какви безмозъчни опити за оригиналност.