Секс на първа среща: 7 причини да го направите

Стереотипът за "лесната" жена вече не е на мода
9 авг 2016 23:00, Екип на Tialoto.bg
33
Секс на първа среща: 7 причини да го направите
Снимка: архив, Reuters

Никой не обича първите срещи – те са стресиращи, може да минат много зле, а и напрежението дали човек ще се представи в най-добрата си светлина и дали другият ще му допадне е огромно. За капак винаги в главата блуждае въпросът: Ще правим ли секс по-късно?

Стереотипите относно секса на първа среща все още са много силни. Жените вярват, че ако се отдадат на интимни ласки веднага, ще изглеждат „леки” и „лесни” в лицето на мъжа и ще убият шанса за сериозна връзка. Но дали вече не е време да оставим тези закостенели убеждения и да се наслаждаваме на живота и всички удоволствия, които и предлага под различна форма?

Доста проучвания и анкети през последните няколко години показват, че мъжете далеч не омаловажават и подценяват жени, които са готови да си легнат с тях на първа среща. Немалко връзки започват именно със секс игри.

Ето и няколко добри причини да се оставите на инстинкта и на либидото си, когато то се обади:

1. Той няма да си помисли нищо лошо за вас, ако правите секс на първа среща

Анкета от 2013 г. в сп. Cosmopoitan показва, че 83 % от дамите вярват, че мъжете ще ги сметнат за лесни, ако се навият веднага на секс. Истината е, че това не е вярно. 67% от анкетираните мъже признават, че за тях сексуалността на жената не омаловажава нейната стойност и качества.

2. Ще го накарате да иска още

Кой казва, че сексът на първа вечер ще отблъсне мъжете? Та те обожават да правят секс и ако попаднат на уверена и палава партньорка ще искат още и още. Противно на очакванията в този случай шансовете ви за втора среща скачат многократно.

Вижте още причини в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: секспърва среща
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кучетата надушват страх, акулите кръв, а к-вите - балъци
20
3
 
6
 
! Отговори
Бг преди 7 години
Пропаганда на сексуализация и секс на блудство и пороци - бъдещ затвор за cлужителите на dnes.bg
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До LothbrokЛошото е,че в повечето български семейства вече 70 години не се втълпява това на подрастващите, а ги учат:Ако е момче - първо трябва да си поживееш, не бързай да се жениш маминото. Когато му дойде времето, мама ще ти потърси момиче - кротко, покорно, богато, не ходило с момчета преди теб. Само не става ясно защо останалите момичета се считат за субекти, създадени единствено за да може синчето й да си поживее.Ако е момиче - гледай да си хванеш богат и да изолираш свекървата!
18
1
 
14
 
! Отговори
Дрън дрън дрън дрън преди 7 години
Повечето хора се радват, отивайки на първа среща, защото са харесали някого/някоя/, а и той/тя/ е проявил/а/ интерес.По-добре е да не се прави секс още на първата среща, НО:- Ако тя предпочете да се въздържи, той, ако е все още неопитно младо момче, може и да не я потърси повече.- Ако той реши, че не бива да се опитва да преспи с нея още на първата среща, тя може да помисли, че не е била харесана и веднага да пренасочи вниманието си към друг.Такова е мисленето на повечето млади хора днес.
17
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отидохме на тетър. След, това на баничка с боза, айряна беше свършил. Поседнахме и в сладкарница "Захарна ябълка". Атракцията беше разходка на патици с верижка. Стана късно 19.30 а той закъсня, трябваше в 19.00ч.да си бъде у дома. Изпратих го защото го беше страх. И така до следващата ни среща. До другия уикенд на вартележката под часовника.
16
2
 
20
 
! Отговори
първа или трета... преди 7 години
Какво сте ревнали за тези болести - има си гумички за тази цел... а и какво значение има дали на първа или на трета среща се случи - рисковете са същите...
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 18Правилно. Щтрака се с мърли. Очевидно си подбира Жените, дори 1000 да бъдат. Гаранция ли като си с една Жена и всеки със задълженията си, че не се отдава на други? . И мъжа също. Ако няма доверие, капка достойнство да си лягаш с кой ти падне. За отмъщение.! . Щом секса го ползват за това. Нищо не им е ясно за блаженното удоволствие от него.
14
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затова ли има 100.000 бездетни двойки в България? Защото сексът на първа среща е ок? Джасат се девойките с 30-40 различни и после "къде сгреших". Същото се отнася и за младежите. Няма страшно, продължавайте в същия дух
13
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 15Ще ти "лепнат" бацили защото такива са обектите ти на желание!!!На мен що не ми лепват?Ще кажеш............."ами имаш късмет" ама то късмет веднъж, втори път ама 1000 пъти не е късмет.
12
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Секса винаги има идея. За някои е наслада. За други облекчение. За трети себедоказване или отмъщение. Или любопитство. Зрелите хора знаят, че секса си е чисто удоволствие. При това физическо и емоцилнално. Секса е едно от средствата за духовната близост в една връзка. Няма нищо по - интимно и по - задушевно от секса и физически контакт. Хората със слабо познаване на собствените си емоции и със слаб самоконтрол рядко могат да извлекат нещо от секса. Секса е ЕМОЦИЯ. Контакт. Емоционален.
11
9
 
29
 
! Отговори
Джони Смайлс преди 7 години
Даа. Все повече безплодни семейства. Благодарение И на такива "безценни" статии. Тоя сай е като разпуретина някаква. Ава явто писвачите са ги назначили още след пърна среща!
10
18
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тва секс на първа среща е ала африканска работа , добър ден и в храстите. Секс без идея , освен обмяна на бацили , ако имаш късмет няма да посетиш лекар , но вероятността е 50/ 50 да ти лепнат поне бактерия , коки разни , да си ги гледкаш , да си ги подаряваш на първа среща . И като един ден решиш да имаш деца , намериш някой на втора среща , почваме да плачем пред лекарските кабинети , запушени тръби и тн любовни наследства.
9
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само децата си мислят, че след секс на първа среща ще ги мислят за леки. Зрелите хора познават достатъчно живота. Ако има мерак нещата са ясни. Не е нужно да се чака. Иначе изглежда смешно.
8
3
 
23
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Аз съм на принципа ако ще има жасани то е ясно по очите се познава, за какво да се чака да минава време и да се губи ентусиазъм.
7
16
 
38
 
! Отговори
Сатанаил преди 7 години
От 60 мацки поне половината от първа среща. Само една ме забави с три кафета. Ама си струваше. И досега съм с нея.
6
9
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хапсолютно. Аз която ми е пуснала от раз за друго не съм я търсил...
5
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма лошо съгласен съм.
4
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ша.. Вземи ти маргаритка и ша брои ти. Ша има льобоф.. Ша нема льобоф.. Ша има льобоф.. И ша ви у льобовчии ти.. Ша у льобофта.
3
10
 
54
 
! Отговори
и преди 7 години
1 причина да не го правите - венеричесики заболявания
2
10
 
56
 
! Отговори
Lothbrok преди 7 години
За безсмислен се..кс няма време. Трябва да правим повече бели дечица за бъдещето на цивилизацията.