Нов старт! 7 начина как да се разделите

Връзките, независимо как завършват, ни учат на много ценни уроци
28 авг 2016 22:00, Криси Табачка
34
Нов старт! 7 начина как да се разделите
Снимка: Reuters

Разделите никога не са лесно нещо. Но са част от живота и особено важен елемент от израстването ни както като хора, така и като личности.

Разделите с половинката ни карат да дадем нов старт на живота си и дори да подобрим кариерата и мечтите си.

Дори и когато се чувстваме на дъното, те могат да ни накарат да се изправим. Връзките, независимо как завършват, ни учат на много ценни уроци.

Винаги помнете едно нещо – разделите ни правят по-добри и по-силни хора по много различни начини.

Ето как.

1. Дават ви перспектива

Няма какво да се лъжем – не са малко моментите във връзката, в които пренебрегваме много аспекти от живота си за сметка на романса. Когато той приключи обаче, отново можем да видим ясно как стоят нещата и да си дадем сметка от какво имаме нужда ние, за да бъдем истински успешни и щастливи.

2. Осъзнавате какво искате и какво не искате

Връзките са преживяване, от което може да се научи много. Те ни учат какво искаме от живота и от човека до себе си, но също така ни показват и какво не желаем. Когато се стигне до раздяла, разбирате какво ви прави щастливи и със сигурност ще се съобразите с това в следващата ви връзка.

3. Ставате по-независими

Когато сте сами, вие се развивате с по-ясно съзнание за себе си. Имате независим поглед над чувствата си всеки ден и по-пълноценно оценявате малките неща, които ви се случват. Правите повече неща сами и дори в един момент започвате да предпочитате нещата да бъдат така. Разделите ви учат как да стоите стабилни без да разчитате на никой друг и как да намирате решенията на всеки проблем, без да разчитате на обстоятелства или на даден човек.

4. Свързвате се със стари приятели

Когато имате половинка, животът и ежедневието ви се съобразяват в голяма степен с него. Дори да не сте готови да си признаете, факт е, че често отказвате срещи с приятели и предпочитате да останете гушнати на дивана, докато гледате филм. Когато вече нямате половинка, успявате да се сетите за старите и добри приятели и да възобновите ценни връзки.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
4
 
! Отговори
хъ преди 7 години
Празни приказки от рода алабализми."Когато се стигне до раздяла, разбирате какво ви прави щастливи".Радялата е болезнена. За този, който не е бил безразличен.Преживява се. След време. След толкова време, колкото е продължила.Не се вкопчвайте в другия, за да ви е по-лесно, когато се разделите.И ако вие сте човекът, който оставя другия, непременно му го кажете навреме, не го оставяйте да тъне в догадки. И не нагрубявайте.
23
1
 
0
 
! Отговори
Поля преди 7 години
До Ивобезкрайно много благодаря. хиляди благодарности. имах нужда да го чуя от някой, да. всичко хубаво ви пожелавам.
22
0
 
5
 
! Отговори
Иво преди 7 години
До ПоляАми не е нормално! Смятай колко държи на теб. Сигурно само докато му даваш парички да мърсува. Затова спри с това "аз го обичам" и прочие и продължи напред. Иначе младостта ти ще мине в терзания по някакъв несретник, дето си е намерил жена да му угажда и да го издържа. Тоя тип е бита карта.
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като не ви искат ставате и заминавате. Без много обеснения.
20
1
 
0
 
! Отговори
Поля преди 7 години
До Ивоаз обичам него. не мога да го забравя. но и не мога да съм с него. защо един мъж предлага брак на една жена докато е в леглото с друга. това нормално ли е?
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К, ви са тези седем начина? Просто се разделяте и толкова.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да се разделим. Ок! Попътен вятър и всичко добро! Чао!
17
0
 
2
 
! Отговори
Иво преди 7 години
До ПоляОмъжи се за мен! Аз не съм като твоя Минчо ли е, какъв е там! С мен ще го забравиш за 2 дни. Гаранция!
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***. Защо остави хубавата и умна жена? Мъжете умира ли от глупост? Явно е синдром на мъжката глупост. Гонят питомното за да хванат дивото. Глупава работа.
15
0
 
2
 
! Отговори
Поля преди 7 години
До з н а й к оМного е лесно човек да се подиграва докато не му се случи. не го пожелавам на никой, дори и на този знайко или какъво е там.
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои жени много бързо си намират мъж.И не им дреме особенно за бивш. Там в килера. Вещ непотребна. Такова им е отношението към бивш. И не се занимават повече с него. Незначителен.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като иска раздяла я получава. И връщане назад няма. Някои жени не правят компромиси със себе си.
12
4
 
2
 
! Отговори
Поля преди 7 години
До Митакаи накрая той ме заряза и ми изневери и даже аз им платих почивката.
11
5
 
0
 
! Отговори
Поля преди 7 години
До Митакаами и той постоянно ме питаа защо съм с пенсионер като него. аз просто го обичам. истински и много. той е първата ми любов. сега като знам, че е бил при друга и искам да умра от мъка.
10
5
 
0
 
! Отговори
Поля преди 7 години
Как да спра да го обичам. той е първата ми любов
9
2
 
4
 
! Отговори
Митака преди 7 години
До ПоляДобре де не разбирам как не ви гнусно млади жени да сте с толкова стари мъже?
8
0
 
5
 
! Отговори
Поля преди 7 години
До Баровецазначи излиза, че няма никакъв шанс за мен и него повече. значи трябва да го оставя да си продължи живота както си иска. и да си има свободата която явно си иска.е то е ясно, че вече всичко е свършило завинаги.
7
3
 
1
 
! Отговори
Поля преди 7 години
До БаровецаЗащо???????? аз никога ме съм чувствала нужда да бъда с друг. искала съм само и еиднствено него.защо той ме заряза така?защо? няма нещо което да не съм правил за него за да е щастлив. и защо той ми предлага брак от леглото на друга жена?
6
4
 
0
 
! Отговори
Поля преди 7 години
До БаровецаНе рабрах въпроса. за кое точно да не си вярвам?че истински го обичам??????? защото и той ми задав същия въпрос - какво правиш при пенсионер като мен?защо да не си вярвам? кое е старнното, не мога да разбера.
5
3
 
3
 
! Отговори
Поля преди 7 години
До ЦекоНе мога. Истински го обичам. Не е за пари, не е за нищо. Аз съм тази с парите и с жилищата. Истински го обичам какъвто е, постоянно му угаждам за всичко. даже взе от мен пари и заведе тази............. на санторини. Искам да умра от мъка. Истински го обичах, беше любов от пръв поглед.