Секс с Кобилкина: Показвай своя оргазъм!

6 съвета от сексоложката за "невероятни изживявания в леглото"
31 авг 2016 22:22, Александър Попов
47
Секс с Кобилкина: Показвай своя оргазъм!
Снимка: Булфото

През последните няколко години Наталия Кобилкина води постоянно курсове и лекции, свързани със секса. Дали те имат смисъл и успех за любовния живот на посещаващите ги - знаят само те. Но пък е факт, че тя стана нарицателно и измести от медиите родните сексолози.

Предлагаме ви шест нейни съвета за "невероятни изживявания в леглото" и нейното виждане как да сме добри любовници.

Излъжи мозъка си

Според изследване, една жена по време на секс си мисли дали има педикюр, как изглежда, какво ще си каже той след това. Тук най-важно е тя да си избере една дума, например – екстаз или удоволствие и да си я повтаря мислено. По този начин тя лъже мозъка си. Жените за разлика от мъжете, докато чувстват и мислят, докато те или само мислят или само чувстват, затова нямат проблем с оргазма. Съсредоточаването върху една дума хипнотизира и помага да се насладим на усещането.

Не подценявайте любовните игри

Един от проблемите при семейни двойки, които живеят много години заедно е, че сексът става еднообразен. А мъжът търси нови емоции, за него е важно да има разнообразие. Затова сексоложката препоръчва да играем ролеви сексуални игри. И тъй като природата на мъжете е полигамна, добре е жената всеки път да влиза в различни роли и да се преобразява по време на любовната увертюра. Една от най-важните техники е двамата да правят секс с вързани очи. Тогава се усилва сензитивността на партньорите, а с нея и удоволствието.

Още съвети от Наталия Кобилкина, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
29
 
! Отговори
ined преди 7 години
Каква и е тарифата?
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бате Минко ти си!
1
1
 
35
 
! Отговори
хахах преди 7 години
Съвети за това как да задържиш мъжа си от жена, която се развежда със своя! Има логика!