Секс с Кобилкина: Показвай своя оргазъм!

6 съвета от сексоложката за "невероятни изживявания в леглото"
31 авг 2016 22:22, Александър Попов
47
Секс с Кобилкина: Показвай своя оргазъм!
Снимка: Булфото

През последните няколко години Наталия Кобилкина води постоянно курсове и лекции, свързани със секса. Дали те имат смисъл и успех за любовния живот на посещаващите ги - знаят само те. Но пък е факт, че тя стана нарицателно и измести от медиите родните сексолози.

Предлагаме ви шест нейни съвета за "невероятни изживявания в леглото" и нейното виждане как да сме добри любовници.

Излъжи мозъка си

Според изследване, една жена по време на секс си мисли дали има педикюр, как изглежда, какво ще си каже той след това. Тук най-важно е тя да си избере една дума, например – екстаз или удоволствие и да си я повтаря мислено. По този начин тя лъже мозъка си. Жените за разлика от мъжете, докато чувстват и мислят, докато те или само мислят или само чувстват, затова нямат проблем с оргазма. Съсредоточаването върху една дума хипнотизира и помага да се насладим на усещането.

Не подценявайте любовните игри

Един от проблемите при семейни двойки, които живеят много години заедно е, че сексът става еднообразен. А мъжът търси нови емоции, за него е важно да има разнообразие. Затова сексоложката препоръчва да играем ролеви сексуални игри. И тъй като природата на мъжете е полигамна, добре е жената всеки път да влиза в различни роли и да се преобразява по време на любовната увертюра. Една от най-важните техники е двамата да правят секс с вързани очи. Тогава се усилва сензитивността на партньорите, а с нея и удоволствието.

Още съвети от Наталия Кобилкина, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички я храните, но тайно искате жените ви са като нея - ФАКТ!
22
1
 
7
 
! Отговори
Мъж преди 7 години
Какво искат мъжете - секс! Какво искат жените - ВСИЧКО! Това обяснява защо мъжете трябва да дават ВСИЧКО за единия секс! Айде няма нужда да се правим на маймуни за единия секс! В морето риба много!
21
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук доста индивиди пишещи глупости за Кобилкина са женомразци. Те са предимно с обратни наклонности и се влюбват само в мъже с тъмен цвят на кожата.
20
1
 
14
 
! Отговори
чичо чочо преди 7 години
Изключително антипатичен човек ми става напоследък тази Кобилкина.
19
2
 
12
 
! Отговори
ГНЕВЕН ВЪПРОС преди 7 години
АБЕ, ЧЕ ПИШЕТЕ ЗА ТАЗИ ПРОТИВНА КОБИЛКИНА - ЯСНО!АМА ЗАЩО СПРЯХТЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА АНИТА ??? ВЕЧЕ СЪМ В ДЕПРЕСИЯ... КАКВО СТАНА С ТАЗИ ОТКАЧАЛКА ??? ХАЙДЕ СТЕГНЕТЕ СЕ И ДАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ!
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая вече взе да ми омръзва,като развалено радио е
17
0
 
10
 
! Отговори
истерична паника преди 7 години
Не съм предполагал, че в България има толкова много задръстеняци! Нима никой от вас не е виждал през живота си гола женска гръд? Нима никой от вас не е виждал гол мъж, или гола жена? Нима, като си лягате, гасите лампите и вместо да се съблечете, си слагате тенекиени доспехи и девствени пояси? И вместо да се радвате, че някой е преживял оргазъм, вие изпадате в истерична паника!
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая Руска измамничка но плаща, за да пишат за нея!
15
0
 
18
 
! Отговори
кандидат преди 7 години
А практически семинари води ли?
14
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Секс с Кобилкина???!!!Ко?Не!
13
3
 
10
 
! Отговори
Психо 555 911 преди 7 години
Поредна писателка на розови четива в стил Космо или Плейб все тая , уди алън може да му харесват такива арабки плейметки с нейния акъл е т'ва руско американска еван е форевър ,а с дебели *** ли са американките в стил ким кардяшан и оня с африканския карандаш за тая острилка снимката.
12
4
 
33
 
! Отговори
Убре! преди 7 години
За колко ли прости мисли Кобилкина Българите, имайки предвид колко е популярна с клозетната си сексуална лексика! Ужас, проблема е, че за съжаление е права! Мине-немине, Кобилкина си покаже противната руска пърлица с келя на носа и край - медиите скачат - Кобилкина азала това, Кобилкина казала онова! Хайде, ''обичайте своя йония и милвайте ваш клитop'' - ето ви следващите съвети на Кобилкина! Пфу!
11
2
 
19
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Таз брънтия няма ли да си махне това отвратително нещо над джуката?
10
2
 
16
 
! Отговори
жаден за знания преди 7 години
а курсове и семинари с бате Минко кога?
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен17 Кобилкина е българска жена ,колкото Порошенко -Валцман е украйнец.От една порода са .Затова ни я натрапват.
8
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Покайте се, защото наближи царството небесно.""Аз съм пътят и истината и животът."Иисус Христос- Бог и Спасител на човеците"Бог е дал Единородният Си Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот."Хора, събодете се! Бог ви обича толкова много, че е дал Своя Единствен Син, който е поел нашите грехове на кръстта. Благата вест е, че Иисус Христос идва скоро и ще съди всеки според делата му. Исус ще прости всички ваши грехове!!! Търсете го и ще го намерите.
7
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По цял ден извратени от Мейзер до Кобилкина и обратно.
6
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените са най-хубавото нещо нещо на света и ние мъжете, трябва да им изпълняваме всички желания.Те са прекрасни.
5
0
 
21
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Мейзер да не се е съветвала с Кобилкина?
4
2
 
25
 
! Отговори
Абориген преди 7 години
Чуждото си е чуждо .. кобилке ти ако искаш и 30 години си карай на твоето ама не ни давай съвети как да го туряме ...