Той те харесва. А кои са знаците?

Как да отгатнете поведението му? Научете!
11
Той те харесва. А кои са знаците?
Снимка: outnow.ch

Често на жените им се иска да видят неща, които не може и да не съществуват в действителност. Някои момичета са склонни да вярват, че приятелски настроеното момче ги харесва по един по-дълбок начин, а това да не е точно така. Понякога, обаче, той може наистина да бъде е влюбен в момичето, но да го крие...

Има мъже, които предпочитат да скриват емоциите си, от страх да не бъдат отхвърлени. Други мъже пък предпочитат да се правят на загадъчни и нарочно не показват на жената, че се интересуват от нея.
Ако искате да декодирате поведението на момчето, което ви вълнува, следете го за тези знаци и ще разберете, дали той наистина ви харесва:

1. Той говори за вас

Ако този мъж говори за вас пред приятелите и/или членовете на семейството си, това е добър знак. Мъжете коментират пред най-близките си само жените, които наистина ценят и искат да опознаят по-отблизо. Ако приятелите на този мъж са наясно с вашата професия, вкусове и интереси (защото той им ги е казал) това е доста ясна индикация, че той ви харесва и мисли за вас.

2. Той прекарва време с вас

Ако един мъж е влюбен, той ще иска да прекарва времето си с жената, в която е влюбен. Може би той не е готов да ѝ го каже с думи, но действията му са повече от ясни. Ако дадено момче иска да прекарва свободното си време с вас, то той определено има нужда от вашето внимание и присъствието ви в живота му.

3. Той знае кога е рождения ви ден

Ако един мъж помни вашия рожден ден или други важни за вас дати и събития, той е влюбен във вас и обръща внимание, на нещата, които ви вълнуват и са важни за вас.

Вижте останалите знаци в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: връзказнацихаресване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До8Определено не те харесва ако прави това. Ако те харесва той ще те ревнува. Той си е явно такъв коцкар. Те Жените много не си падат по такива лесни и дашни. Дори се предлага. На останалата одитори я. ЖЕНИ. Харесва му да е с много Жени. Не да предизвиква ревност. Кой би ревнувал Даша.?
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Започва да се умилква с всички жени наоколо, за да предизвика ревността ти. ***
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 7Заговори я де. Предложи и на кафе.
6
1
 
9
 
! Отговори
Младеж преди 7 години
Оф всеки знае, че жена да отиде и да заговори мъж, то 95% от мъжете ще са съгласни да излязат с тях, ама се правят на много важни жените.....
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално се интересуват от Жената за всичко.Постоянно държи да е с нея да поддъжат комуникация, телефон. Колкото и да се страхуват от отхвърляне в един момент си признават, чувствата.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая статия вече сте я публикували.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Женорята винаги се опитват да изучават мъжете)))Същото важи и за другите)))Трудно е!!! :-) :-) :-)
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лапнете му уиа и ако вие от кеф-това е добър знак...Поредната безсмислица от вчера бе ге.
1
1
 
25
 
! Отговори
Прозтаг преди 7 години
Ако са бара по междукрачието докато те гледа отзаде .... той е!