Държанието му, според неговата зодия (2 част)

Вижте темперамента му, за да не го засегнете или отблъснете
6 сеп 2016 21:45, Екип на Tialoto.bg
8
Държанието му, според неговата зодия (2 част)
Снимка: архив, Reuters

Имате среща с мъж, представител на зодията Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог или Водолей? Чудите се как ще се развие вечерта и дали ще си изкарате добре? Вижте какво да очаквате от този господин и къде да внимавате, за да не го засегнете или отблъснете:

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните обичат хармонията и спокойствието, така че не очаквайте да повиши тон или да се впусне в спор. Тези мъже избягват конфронтациите и често се съгласяват да правят неща, които не са им приятни, само и само да не се стигне до тях.

По природа са приятелски настроени, земни и тихи, така че ако сте прекалено откровена и шумна, може да ги уплашите. С тях се комуникира дипломатично.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионът изглежда спокоен и дори тих, но не се заблуждавайте. Под измамната фасада киши истински вулкан. Мъжете от този знак са изключително твърдоглави и целеустремни  Веднъж реши ли нещо, ще стане на неговото. Те са изключително страстни, емоционални и обичат да дразнят в добрия смисъл на думата.

Той ще си "поиграе" с вас без дори да се усетите, защото за него това е част от тръпката. Тези мъже презират тайните и лъжите, така че не се опитвайте да ги мамите или да им играете игрички.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 4С нищо не си по-различен от хората вярващи в хороскопи и зодии.Едни и същи наивници. Едните вярват в литературни герои от стари книги, другите си мислят, че някакви слънца на светлинни години от нас имат каквото и да влияние върху харакатера им или любовния им живот.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я кажете ако марс е във везни а аз съм лъв и се падне петък , какви *** да си сложа?
1
0
 
4
 
! Отговори
ivo преди 7 години
за козирозите, съм съгласен. не сме лесни